עבור לתוכן

רגע לפני החשיפות הרשמיות: כל הפרטים על הסמארטפונים הגדולים של שנת 2015

Featured Replies

פורסם

עם מספר מכשירי הדגל מרכזיים הצפויים לצאת השנה ולשבור את השוק מחדש, החלטנו לאסוף עבורכם את המידע המעודכן ביותר שיש ברשת על הסמארטפונים המצופים ביותר של השנה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94/

פורסם

העיצוב של סוני רחוק מלהיות משעמם. האמת שזה כנראה המכשיר הכי יפה בשוק.

פורסם

איזה מין טרנד טיפשי זה מסכי 1440P לסמארטפון...

הOnePlus Two הכי הגיוני מכולם, וכנראה ישיג את זמן הסוללה הטוב מכולם.

פורסם

motorola nexus 7

פורסם

M9-אותו עיצוב סיים סיים כבר 3 דורות. לפחות נפטרו מהמצלמה המחורבנת

Z4-יקר ונראה מעולה

ONEPLUS-כבר לא זול כמו פעם אבל עדייו זול ממש לאנשים שיכולים להביא מחו"ל

LUMIA-מצלמה איכס.עיצוב נחמד.

IPHONE-זה אייפון. force touch נשמע מעניין

S6-יש הבטחה של סמסונג לעיצוב מחדש. צריך לראות מה יהיה. הEDGE הוא עיצוב נוראי שאני מקווה שרק יגיע לגרסאות מיוחדות (קייסים שלא מכסים את הטלפון בגלל המסך)

G4- זה פשוט G3 שאולי יביא ניצול מקסימלי של השטח מסביב למסך. לא מעניין במיוחד

זה דיי שנה של REV2 ולא באמת חידושים. לדעתי הדבר הכי טוב מהשנה הזאת זה שהדור הקודם יהיה זול משמעותית

פורסם

לא מבין מה הטעם לעשות כתבה על "שמועות". איזה ערך יש לזה?

לא מבין למה מכשיר עם מסך של 5 אינצ' צריך רזולוציה יותר גבוהה מ-FULL HD, הרי הדבר הכי חשוב היום במכשיר סלולרי זה זמן סוללה, וכיאה לכתבה שלא נותנת שום מידע שימושי, אין שום התיחסות לא לגודל הסוללות ולא לזמני הפעולה של אף אחד מהמכשירים, ולכן, בזבוז זמן. חכו להכרזות ולסקירות יותר רציניות של המכשירים.

אני נשאר בינתיים עם ה-G3 שלי, המכשיר הכי חזק היום בשוק (לדעתי).

פורסם

אתה סותר את עצמך.

אתה אומר למה צריך רזולוציה גדולה מ-FHD בסמארטפון 5 אינץ' ויש לך G3 (אז נגיד 5.1, 5.2 5.5 כבר לא בהגדרה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים