עבור לתוכן

שיפור הביצועים שכולנו חיכינו לו: סמסונג מציגה זכרונות חדשים מסוג eMMC 5.1

Featured Replies

פורסם

סמסונג הציגה בימים האחרונים שבבי זיכרון חדשים למכשירי ניידים למינהם המבוססים על תקן ה-eMMC 5.1, המבטיחים ביצועים משופרים לגאדג\'ט הבא שלכם

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0/

פורסם

יופי, עכשיו סמסונג רק צריכה להחליף את מערכת ההפעלה של הפלאפונים שלה(אנדרויד) כדי שהביצועים ישתפרו פלאים.

פורסם

הטעות הכי גדולה שהיא יכולה לעשות זה לפתח מערכת הפעלה נפרדת. מה שהיא כן צריכה לעשות לנקות את הממשק מכל הזבל שהיא דוחפת

פורסם
יופי, עכשיו סמסונג רק צריכה להחליף את מערכת ההפעלה של הפלאפונים שלה(אנדרויד) כדי שהביצועים ישתפרו פלאים.

אנדרואיד עובדת מעולה, הבעיה אצל סמסונג זה הממשק שהיא מוסיפה עם כל מיני פיצ'רים מיותרים (לרוב) שחונקים את המכשיר.

פורסם

השאלה האם הספיקו להכניס את זה ב-S6... עוד כמה ימים נדע.

פורסם

אנדרויד עובד רע מאוד. לפחות מהמכשירים שיש לי.

יש לי NEXUS 7 שהוא יותר חדש מהIPAD 3 עד כמה שידוע לי וגם לIPAD 3 יש יותר פיקסלים במסך והIPAD 3 לוקח את הNEXUS 7 בביצועים.

זה לא כזה משנה כי SAMSUNG גונבים לאפל את המעבדים אז מבחינת חומרה הם פחות או יותר אותו הדבר.

הבעיה היא זה הJAVA העלוב של ANDROID.

בANDROID אפלקציות צריכות פי 4 זיכרון ממה שהם צריכות בIOS בגלל שבANDROID הGC צריך מלא מקום פנוי כדי לא להתחיל להאט את המערכת בטירוף.

תוסיף לזה גם את העובדה שכלי הפיתוח לANDROID גרועים יותר אז יותר קשה לעשות אופטימיזציות לאפלקציות של אנדרויד.

אנדרויד בירדה, הסיבה שיש לה את רוב השוק היא בגלל שיש לה מכשירים זולים שאפילו הודי בכפר נידח יכול להרשות לעצמו. אבל מעבר לכמות המכשירים השוק של אפל יותר גדול בכמות הכסף ונראה לי שווינדוס 10 הולך לקחת נתח גדול מהשוק של אנדרויד.

תוסיף לזה גם שGOOGLE לא מגלים שהם מפסיקים לתת עידוכני SECURITY לגירסאות קודמות(מדבר על 4.1 וכאלה) של ADNROID שזה שערוריה יותר גדולה ממה שGOOGLE אי פעם התלוננו על MS.

בקיצור אם תמשיך להשתמש בפלאפון אנדרויד הישן שלך לשימוש יום יומי אתה מסכן את הסיסמאות שלך. במוקדם או במאוחר.

אדב יש סיכוי שGOOGLE יוציאו עידכון ביצועים שישפר את הביצועים של הGC אבל נראה עוד לגבי זה.

פורסם
Wat8.jpg?1315930535
פורסם

מה לא ברור?

פורסם

כל הישות שלך באופן כללי

פורסם

אם אתה לא יודע שבהיי טק כולם מעתיקים מכולם אז אתה תמים.

ואם אתה לא יודע שכרגע באנדרויד יש בעיה עם הGC אז אתה גם לא מבין יותר מדי.

פורסם

זה שכולם מעתיקים מכולם זה לא בדיוק הנקודה המרכזית של גוש החרטא שלך. והGC של אנדרואיד בסדר גמור או לא יותר גרוע משל ios. ושאר הדברים שאמרת זה עוד יותר שטויות מזה

פורסם

סתם בשביל הקטע...

אנדרויד עובד רע מאוד. לפחות מהמכשירים שיש לי.

יש לי NEXUS 7 שהוא יותר חדש מהIPAD 3 עד כמה שידוע לי וגם לIPAD 3 יש יותר פיקסלים במסך והIPAD 3 לוקח את הNEXUS 7 בביצועים.

איך אתה משווה ביצועים בפלטפורמות שונות? חוץ מזה, איפה בדיוק הביצועים גבוהים יותר?

זה לא כזה משנה כי SAMSUNG גונבים לאפל את המעבדים אז מבחינת חומרה הם פחות או יותר אותו הדבר.

אין לך מושג. את המעבדים של אפל, מייצרת סמסונג בעצמה.

הבעיה היא זה הJAVA העלוב של ANDROID.

מה זה java עלוב? זו שפת תכנות מהפופולריות ביותר.

בANDROID אפלקציות צריכות פי 4 זיכרון ממה שהם צריכות בIOS בגלל שבANDROID הGC צריך מלא מקום פנוי כדי לא להתחיל להאט את המערכת בטירוף.

בולשיט. חוץ מזה, אתה חושב שהתוכנות שמיועדות לאפל, לא כתובות בשפה עם מהדר שמשתמש ב-GC?

תוסיף לזה גם את העובדה שכלי הפיתוח לANDROID גרועים יותר אז יותר קשה לעשות אופטימיזציות לאפלקציות של אנדרויד.

חחח מה? כלי הפיתוח? אתה מדבר על סביבות הפיתוח? אין שום קשר לאופטימיזציות. מתכנתים גרועים כותבים קוד גרוע, לא משנה באיזו שפה.

אנדרויד בירדה, הסיבה שיש לה את רוב השוק היא בגלל שיש לה מכשירים זולים שאפילו הודי בכפר נידח יכול להרשות לעצמו. אבל מעבר לכמות המכשירים השוק של אפל יותר גדול בכמות הכסף ונראה לי שווינדוס 10 הולך לקחת נתח גדול מהשוק של אנדרויד.

אנדרויד לא בירידה.

תוסיף לזה גם שGOOGLE לא מגלים שהם מפסיקים לתת עידוכני SECURITY לגירסאות קודמות(מדבר על 4.1 וכאלה) של ADNROID שזה שערוריה יותר גדולה ממה שGOOGLE אי פעם התלוננו על MS.

אנדרואיד ניתנת בחינם! חוץ מזה שזה קוד פתוח!

בקיצור אם תמשיך להשתמש בפלאפון אנדרויד הישן שלך לשימוש יום יומי אתה מסכן את הסיסמאות שלך. במוקדם או במאוחר.

*שיעול* the fappening *שיעול*

אדב יש סיכוי שGOOGLE יוציאו עידכון ביצועים שישפר את הביצועים של הGC אבל נראה עוד לגבי זה.

פורסם

אוקיי, בא נעשה סדר ונראה לכם מאיפה משתין הטאבלט.

OBJECTIVE C לא משתמש ב GC. יש לו אומנם ניהול זיכרון אבל זה לא GC אבל כנראה שמבחינתכם כל שפה שלא צריך לעשות בDELETE זה GC. יופי, אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.

סמסונג מייצרת את המעבדים של אפל ובגלל זה בדיוק מאוד קל לה להעתיק אותם לתוך המעבדים שלהם. קשה לחשוב, מה?

מלבד שJAVA היא שפה גרועה בפני עצמה(אבל עדיין אפשר להשתמש בה) ומלבד שהפופולריות שלה בכלל לא מעידה על כמה היא טובה. המימוש של הGC של JAVA בANDROID הוא גרוע, ועל כך הביצועים באנדרויד יותר גרועים מאצל APPLE.

שאלתם את עצמכם למה למכשירי אנדרויד יש פי שתיים יותר זיכרון ממכשרי אפל? זה לא בגלל שSAMSUNG כל כך אוהבים אתכם, זה בגלל שהמימוש הגרוע של JAVA RUN TIMEעל ANDROID דורש הרבה יותר זיכרון לאותה תוכנית מאשר אצל אפל בשביל שלא תהיה ירידה בביצועים.

הGC(שלא קיים אצל אפל) צריך הרבה זיכרון פנוי בשביל שיהיה לו "עם מה לעבוד" כשהוא מנקה זיכרון שלא בשימוש(כן וזה רומז שהוא צריך להשאר זיכרון לנקות אחר כך ולא לנקות כל דבר מיד ולכן צריך יותר זיכרון).

כן, מתכנתי קאבויי הם הכי טובים. כי הם יותר קשוחים והיום יורקים בבוז בפני כל כלי פיתוח שעושה את החיים שלהם ליותר קלים אבל בו זמנית גורם להם להראות פחות קשוחים.

כלי פיתוח טובים זה סתם לרכרוחיים. למפתחים אמיתיים יש כמות זמן אין סופית להשקיע במוצר שלהם, הם רק צריכים להיות קשוחים מספיק בשביל להתמיד עם הזבל של ANDROID.

ומה הקשר אנדרויד ניתנת בחינם? אז היא לא צריכה לתמוך בגירסאות ישנות ולתת עידכונים? שכחת שבשביל להריץ אנדרויד צריך גם לקנות מכשיר. אז בגלל שהמכשיר לא נקנה ישירות מGOOGLE אז על הצופציק שלהם והם יסכנו את כל משתמשי האנדרויד הוותיקים כי הם ראש קטן?

יופי, השקעת במכשיר אנדרויד אז בגלל שמערכת ההפעלה ניתנת בחינם אתה יכול לזרוק לפח את המכשיר שלא מקבל יותר עידכוני אבטחה.

שים לב שלא אמרת שכל המכשירים צריכים להיות מעודכנים לגירסה הכי עדכנית של אנדרויד, אלא שגוגל החליטה להפיסק לתת עידכוני אבטחה לגירסאות ישנות של אנדרויד מבלי ליידע הציבור ואפילו בניסיון לטייח את זה ולא לספר לאף אחד.

יש לי טלפון NOTE 1 ישן, עכשיו אני צריך לקנות טלפון חדש בגלל שGOOGLE דפקו אותי בזה שהם לא ייתנו לי יותר עידכוני אבטחה.

פורסם

הGC של swift הוא קיים ופשוט אוטומטי. קרא תחכים http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_Reference_Counting

להגיד שJAVA זו שפת תכנות גרועה זה פשוט משפט מפגר שאין טעם להגיב לו.

עוד יותר להגיד שה"פופולריות שלה לא מעידה על כמה היא טובה".כי אנשים אוהבים להשתמש בדברים גרועים

אם סמסונג העתיקה את המעבדים של אפל ויצרה את הexynos אני ממש עצוב בשביל אפל

לאנדרואיד יש ניהול זיכרון משלה. מלבד הGC של ג'אווה עצמו. https://developer.android.com/training/articles/memory.html

הוא נותן לאפליקציות יכולת לשחרר את הזיכרון בעצמה או לקחת זיכרון מאפליקציות רצות בשביל תוכנות עם חשיבות גבוהה יותר

IOS עובד בדיוק באותה צורה. המשתמש יכול להחליט שהוא "הורג" תוכנות בעצמו או שהמערכת בסופו של דבר תיקח זיכרון שהיא צריכה

ה"מימוש הגרוע של JAVA RUNTIME על אנדרואיד" (dalvik או ART בקיצור) לוקח יותר משאבים בגלל שהוא בפשטות אמולציה של קוד.

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_Runtime

דבר הכרחי כאשר מדובר בקוד שאמור לרוץ על המון חומרות שונות בלי להשתנות.

יש גם IDE לאנדרואיד. אין פה שום מתכנתי קאובוי או כל פנטזיה אחרת שרצה לך בראש

וגם אפל לא תומכת במכשירים כמה דורות אחורה.ואין לי בכלל מושג למה אתה מאשים את גוגל בזמן שאתה אמור להאשים את היצרנית.

גוגל לוקחת תחת חסותה את הנקסוסים וandroid one ולכן מוציאה להם עדכונים ישירות.

יצרניות אחרות דואגות לעדכונים בעצמם וזה שהם זורקות זין על מכשירים ישנים זה החלטה שלהם

IOS8 לא יצא למכשירים מתחת ל4S (2011) כל מכשיר יותר ישן מזה לא מקבל עדכוני אבטחה.

לפחות על הנוט הייתי יכול להתקין רום צד שלישי מעודכן והכל היה בסדר. עם אפל אני מוזמן ללכת לחפש

פורסם

שוב אתה לא מבין.

ARC זה לא GC. זה שני דברים שונים.

GC צריך יותר זיכרון פנוי בשביל לרוץ בביצועים לא גרועים מאשר ARC.

זה אומר שאם כתבת אפלקציה מסויימת לאנדרויד ועשית לה PORT לIOS, ב ANDROID היא תצטרך יותר זיכרון פנוי בשביל לא לרוץ בביצועים גרועים מאשר בIOS.

הסיבה שJAVA פופלרית היא כי היא יותר קלה להבנה. דוגמא טובה זה כל מיני תכנתים שמתכנתים בJAVA ובכלל לא יודעים לתכנת בC כי הם לא ממש יודעים איך מערכת ההפעלה עובדת.

הבעיה עם JAVA זה אפלקציות שדורשות ביצועים אבל אם אתה כותב אפלקציה שהיא סתם EVENT DRIVEN אז JAVA מספיק טובה בשבילך.

שוב הצריכה הגדולה יותר של זיכרון בANDROID היא בגלל המימוש הגרוע של הGC לא בגלל הקוד ביניים שהמכונה הווירטואלית של JAVA מריצה.

כן, איזה IDE יש לANDROID?

eclipse הידוע לשמצה?

יש את אלה שמפארים כמה שANDROID STUDIO הוא נהדר, אבל זה רק בגלל שהם היו רגילים לECLIPSE.

ANDROID STUDIO הוא פשוט פחות גרוע לא שהוא כזה טוב.

סביבות פיתוח הרבה יותר טובות וחזקות יש לAPPLEׁ ׁעם ה XCODE ולMS עם הVS.

באנדרויד אתה אפילו לא יכול לדבג קוד NATIVE של C++. אתה צריך רק להסתמך על הדפסות והSTACK TRACE אם התרסקה לך התוכנית. ANDROID STUDIO אפילו לא תומך בלקמפל C++ בנתיים.

ושוב הסברתי לך. גם מכשירים שלא מקבלים עידכונים לגירסה חדשה של מערכת ההפעלה אמורים לקבל עידכוני אבטחה. לצורך העיניין WINDOWS 7 עדיין מקבל עידכוני אבטחה ועד לא מזמן גם XP קיבל.

למשל לפני כמה חודשים קיבלתי עידכון אבטחה ל IPOD 4TH GENERATION שלי למרות שהוא לא מתעדכן מעבר לIOS 6.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים