עבור לתוכן

קניתי VIVO XPLAY 3S ב 500 דולר - מכשיר ענק!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה.

לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את:

http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX

התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S ....

http://omegadroid.co/xplay-3s-review/

אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ.

נ.ב. מחיר: 500 דולר.

מה דעתכם על הבחירה שלי?

תודה רבה!

פורסם

מחיר טוב אבל רק אם אתה חייב מסך 6". יש מכשירים אחרים בסביבות ה 2000 ש"ח עם s801 - z2, g3 ועוד. 2קיי עם אס801 זה לא שילוב טוב - זולל סוללה. 2קיי עם אס810 אמור להיות מוצלח יותר. מכשיר דגל בן שנה ואולי אפילו שנתיים יהיה עדיף על מכשיר ביניים חדש. רוב או כל מכשירי הביניים לא משתלמים.

נערך על-ידי progame

פורסם

תזכיר לי מתי המעבד בטלפון שלך הגביל אותך?

פורסם
  • מחבר
תזכיר לי מתי המעבד בטלפון שלך הגביל אותך?

1. משחקים כמו ASPHALT זזו עם ריצוד פריימים (לא חלק)

2. GOOGLE NOW LAUNCHER בחלק שאתה עובר לדף החיפוש של הלאנצ'ר לא עבר חלק

3. עכשיו מכשיר בן שנה עם מעבד SNAPDRATON 801 המשחק טס חלק (מאוד) והלאנצ'ר זז מהיר וחלק.

לגבי הסוללה:

במכשיר הראשון סוללה 2300

בדגם בן השנה סוללה 3400

- - - תגובה אוחדה: - - -

מחיר טוב אבל רק אם אתה חייב מסך 6". יש מכשירים אחרים בסביבות ה 2000 ש"ח עם s801 - z2, g3 ועוד. 2קיי עם אס801 זה לא שילוב טוב - זולל סוללה. 2קיי עם אס810 אמור להיות מוצלח יותר. מכשיר דגל בן שנה ואולי אפילו שנתיים יהיה עדיף על מכשיר ביניים חדש. רוב או כל מכשירי הביניים לא משתלמים.

היי,

1. מסך 6" אני תמיד חפשתי מסך גדול - וזה מושלם עבורי.

2. סנפ דרגון 801 מהיר מאוד ואני לא חושב שיש היום משהו שאני תחלס ארגיש הבדל משמעותי כנגד סנפ 801 עם להשוות אותו לסנפ 810 (תקן אותי אם אני טועה?)

3. המכשיר זז חלק מאוד ב 2K עם המעבד 801 ו 3 גיגה ראם שיש לו, אספלט 8 טססס חלק בצורה מדהימה. אני מבסוט

:)

4. סוללה 3400 מח...אני חושב שזה יספיק ליום שלם, לא :) ?

נערך על-ידי hwforcer

פורסם
1. משחקים כמו ASPHALT זזו עם ריצוד פריימים (לא חלק)

2. GOOGLE NOW LAUNCHER בחלק שאתה עובר לדף החיפוש של הלאנצ'ר לא עבר חלק

3. עכשיו מכשיר בן שנה עם מעבד SNAPDRATON 801 המשחק טס חלק (מאוד) והלאנצ'ר זז מהיר וחלק.

לגבי הסוללה:

במכשיר הראשון סוללה 2300

בדגם בן השנה סוללה 3400

- - - תגובה אוחדה: - - -

היי,

1. מסך 6" אני תמיד חפשתי מסך גדול - וזה מושלם עבורי.

2. סנפ דרגון 801 מהיר מאוד ואני לא חושב שיש היום משהו שאני תחלס ארגיש הבדל משמעותי כנגד סנפ 801 עם להשוות אותו לסנפ 810 (תקן אותי אם אני טועה?)

3. המכשיר זז חלק מאוד ב 2K עם המעבד 801 ו 3 גיגה ראם שיש לו, אספלט 8 טססס חלק בצורה מדהימה. אני מבסוט

:)

4. סוללה 3400 מח...אני חושב שזה יספיק ליום שלם, לא :) ?

אז זה המכשיר בשבילך. אין מכשירים אחרים בשוק עם מפרט במחיר כזה. עזוב אותך. קנית מכשיר, עובד לך, תהנה. לגבי סוללה, הגודל לא אומר יותר מידי, חשוב גם האופטימיזציה של התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים