עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי שידרוג

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום. מאוד אוהב את האתר הזה ונעזרתי במפרטים ממנו רבות בעבר. יש לי מספר שאלות לגבי שדרוג אפשרי שאשמח לחוות דעת.

במחשב שיש לי עכשיו יש

i7 3770k

asrock z77 x4

asus 670

לא זוכר איזה ספק אבל בטח לא מספיק ל2 כ מסך

כל ממני ssd hdd לא בraid וכו

כל זה כנרא בן סביבות שלוש ארבע. חוץ ממדיה בסיסי משתמש בו מדי פעם לגרפיקה דו מימדית ומשחקים ובעקבות החיים פחות ופחות. לא עושה תלת מימד ,לא וידאו ,לא אוברקלוק ,ולא חישובים כבדים אחרים ולא מעוניין בזוג כרטיסים. עד כה מרוצה מהמערכת מאוד ולא התעכזבתי ממנה אף פעם.

בזמן האחרון עם מספר משחקים שיצאו לאחרונה אני מתחיל לקבל רושם שיכול להיות שהגיע הזמן לשדרג את כרטיס מסך שלי כדי להשאר מעודכן עם דרישות המארכת של ימינו ולכן עלו לי כמה שאלות שאנשים המעודכנים בתכנולוגיה יכלו לענות.

אני מניח שהשדרוג ההגיוני נכון לעכשיו זה 970.

האם זה זמן טוב לקנות או לחכות לסדרה חדשה ואם בכלל יש טעם בזה מבחינת החוויה?

אם כן אז האם אני אצטרך לחדש גם את שאר הרכיבים כדי לנצל את הכרטיס ואם לחכות אז אם אני אצטרך לעשות זאת בעתיד הקרוב?

וגם מצעד שני אם אצטרך להחליף את כל המערכת בזמן הקרוב אז האם כדאי לחכות עם בזבוז כספים?

לאומת רב הכתבות והמדריכים שקיימים ברשת שמציינים אם חומרה כזאת או אחרת שווה את הכסף שלך אני מאמין שלרכישה או שדרוג יש בנוסף איזה שהוא ערך של עלות יחסית לקידום התכנולוגי ועמדתו במבחן הזמן. שבעיניי הופכים את השאלה של מה לקנות להאם יחסית למה שיש לך זה הזמן הנכון לקנות.

אשמח מאוד לדעות בנושא ומצטער על הפוסט הארוך.

תודה מראש.

פורסם

בקשר לכרטיס אני חושב שכדאי לך לנסות לשאול בפורום כרטיסי מסך.

בלי קשר לזה אני רואה שכתבת 4X בזיכרון, התכוונת ל1 או 2? אם יש לך רק 4 כדאי מאוד שתשדרג ל8, זה כבר סטנדרט במשחקים.

חוץ מזה הכל טוב ואני לא חושב שצריך להחליף מערכת בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

תודה! סליחה הx4 זה דגם של לוח אם extreeme 4 או משהו כזה זכרון יש די הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים