עבור לתוכן

סלקום מול גולן

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר.

אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור?

תודה

ארי

פורסם

אמממ אתה יודע שגולן מפרקת את האנטנות שלה בכל הארץ מאז שהיא הגישה למשרד התקשורת את הבקשה לשיתוף אתרים עם סלקום

ובעצם מאז הקמתה היא "רוכבת" על הרשת של סלקום והיום זה רק מתגבר כי גולן מתנהגים כאילו הבקשה כבר אושרה.....

ככה שאם בעיות קליטה זה מה שמטריד אותך תנסה להגדיר ידנית במכשיר שיהיה תמיד על הרשת של סלקום (שמעתי על אנשים שזה עזר להם)

או לחלופין תקבל הצעה מפלאפון/אונרנג'/הוט

פורסם

לדעתי, הרשת הכי טובה היא של אורנג', אבל גם הכי יקרה. עם 012 יש לי ניסיון רע מאד, בעיקר, שהייתי צריך מהם תמיכה בחו"ל (באסה רצינית להיות תלוי בנייד בחו"ל, ללא קליטה ועם תמיכה שלא עוזרת). גם הוט מובייל לא הכי מזהירים.

תבדוק בהצעה של סלקום טוב טוב אם המחיר עולה בהמשך, מהו נפח הגלישה, מה קורה עם גלישה בחו"ל ושיחות בחו"ל ולחו"ל (לדעתי, תמצא שגולן נותנים בזה חבילה יותר טובה).

אני עברתי מסלקום לגולן לפני כשנתיים, בהתחלה אכן היה יותר טוב, אך עם הזמן חוויתי גם אכזבות מגולן. לציין, כי השרות שלהם בזמן שהייתי בחו"ל היה ראוי לציון (חיובי).

ישנם שרותים שאפשריים בסלקום, אך לא בגולן, כמו למשל שיר שמתנגן ברקע או העובדה שבאייפון אתה יכול לראות על המסך כמה הודעות יש לך בתא הקולי.

פורסם

אתה מודע לזה ש012 ואורנג' זו אותה חברה. גם האם אתה מודע שיש ל 012 מספר בינלאומי חינם קבוע לתמיכה מכל מקום ? כמו כן שיר בהמתנה זה פשוט מעצבן ותא קולי כבר פאסה. השרות היחידי שצריך היום מחברת סלולר זה גלישה.

נערך על-ידי save

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים