עבור לתוכן

מתלבט בין G3 Z3 S5 מחיר לא משנה לי.

Featured Replies

פורסם

אני גם בלבטים באשר ל-Z3 אבל האמת שכרגע התחלתי לפזול לכיוון ה-Note4.

למה?

ראיתי דיווחים בקשר לזכוכית של הסוני שהיא נסדקת מעצמה (כן גם ב-Z3) ללא נפילה. יש לו בעיה של התחממות בעת צילום וידיאו ממושך (עם 4K הוא קורס אחרי כמה דק'), ולא ניתן להחליף לו סוללה עצמאית.

גם היה לי סמארטפון של סוני לפני איזה שנתיים וחצי ולא הייתי הכי מבסוט עליו מבחינת ביצועים ותקיעות (אם כי זה לא אומר כלום) האמת שלא יצא לי עדיין לראות אותו פנים אל פנים.

ה-Note4 בהתחלה הפחיד אותי הגודל המפלצתי (5.7"), אבל אחרי ששחקתי איתו קצת בחנות ראיתי שזה דווקא לא נורא כמו שחששתי. איכות בניה גבוהה בניגוד לסמסונג של פעם. מסך מצויין, ניתן להחליף סוללה, חיי סוללה ארוכים במיוחד. והאמת שהקטע של העט דיי קוסם לי, רוצה לנצל את זה באוטוקאד. וכל אופציות המולטיטאסקינג, לעבוד על שני חלונות במקביל אחד ליד השני, גם במחשב האישי אני רגיל לשני מסכים וזה הדבר הכי קרוב.

ה-G3 ידוע שהבהירות שלו על הפנים ולא מתמודד עם אור שמש ישיר, ולכן נפסל על המקום.

פורסם
לא נכון ולא נכון...

המסך גדול יותר (5.5" מול 5.2") והרזלוציה גבוהה יותר (2560x1440 מול 1920x1080) - גימיק מטומטם לחלוטין לעשות רזולוציה כלכך מטופשת ומיותרת - שלא נותנת כלום ורק פוגעת בסוללה.

נכון וכן נכון, הבנת הנקרא חבר.

כתבתי Z3 ולא G3.

פורסם
ה-G3 הוא מכשיר ממש לא מפתה. זמן הסוללה שלו נחות (כנראה בגלל הרזולוציה המיותרת לחלוטין) מה-G2 והוא לא מציג כמעט שום שיפור לעומתו בכמעט שום פרמטר אחר.

לא מדויק: יש שיפור משמעותי במצלמה, היא עקב אכילס של ה-G2. המצלמה של ה-G2 מתקשה מאוד בצילום לילה ובתנאי תאורה לא טובים - במצב סטילס המצלמה מתפקסת לאט מאוד, במצב וידאו היא לפעמים לא מתפקסת כלל, או שהפוקוס הולך ובא. ב-G3 הוסיפו חייישן לייזר בדיוק עבור העניין הזה. מי שצילום במקומות לא מוארים חשוב לו צריך לשקול את הנתון הזה, אי אפשר לזלזל בזה. מעבר לעניין הזה אני מסכים שה-G3 לא מציג יתרון ממשי על פני ה-G2, ואפילו כמה חסרונות שנזכרו כאן.

פורסם

המצלמה של ה-G2 מצויינת, וה-G3 לא שונה ממנה באופן מהותי מלבד גימיק מטופש של af-assist beam.

אם אתה נמצא במקום כלכך חשוך שהמצלמה צריכה פוקוסאסיסט בשביל לפקס - יש לי חדשות בשבילך - התמונה במילא תצא מחורבנת עם או בלי פוקוס.

פורסם
כן נכון, ה-G3 בוודאות מתחמם יותר מה-G2. עד כדי כך ש-LG הכניסה בו מנגנון נגד התחממות שמונע את האפשרות להגביר את עוצמת התאורה עד הסוף - כמעט בכל מצב שלא כולל ישיבה בחדר ממוזג וקר.

אם ה-G3 לא צמוד למזגן, טיפה מאמץ (נסה למשל 5 דקות עם waze) ואתה לא יכול להרים אותו ל-100% בהירות.

שטויות.

פורסם
המצלמה של ה-G2 מצויינת, וה-G3 לא שונה ממנה באופן מהותי מלבד גימיק מטופש של af-assist beam.

אם אתה נמצא במקום כלכך חשוך שהמצלמה צריכה פוקוסאסיסט בשביל לפקס - יש לי חדשות בשבילך - התמונה במילא תצא מחורבנת עם או בלי פוקוס.

המצלמה של ה-G2 מצוינת באור יום. במקומות סגורים שלא מוארים כמו שצריך (לא חשכה אלא פשוט תאורה חלשה), ה-G2 מפשל. הפוקוס האיטי או חוסר היכולת להתפקס בוידאו היה התלונה העיקרית של משתמשים על המכשיר. בעקבות זאת הוכנס מנגנון הלייזר ל-G3. זה ממש לא גימיק אלא שיפור ממשי ביכולת הצילום בתנאי תאורה לא נוחים. לא לכולם זה חשוב, אבל למי שכן זה עשוי להוות שיקול ממשי בבחירת ה-G3 על פני ה-G2.

פורסם
לא נכון, רואים יופי בכל מצב. ולא נכון לא מתחמם יותר מכל מכשיר אחר באותה רמה.

אתה מוזמן לספר את זה לאבא שלי שהטלפון כבה (במקרה קיצון), מפסיק להיטען ומוריד בהירות ברכב תוך כדי ניווט.

פורסם

אני לא יודע מה יש למכשיר של אבא שלך, אבל לא נתקלתי בשום בעיה כזו במכשיר שלי בקיץ האחרון (כולל ניווט כמעט לכל קצוות הארץ), הדבר היחיד שהוא עשה זה הוריד את מהירות ההטענה כמו כל מכשיר אחר. עם זאת כן ראיתי את תופעת הורדת הבהירות באירוע ההשקה של רונלייט (הם טענו שזה היה מכשיר Tester לפני גרסת הייצור).

פורסם

גם אני לא.

זה מכשיר בבעלות החברה, אז הוא פנה לאיש ה-IT ששיחק בהגדרות "טכנאי" שהורידו את כל ההגבלות האלה, זה עלול לפגוע בטלפון אבל הוא לא שלו וזה בוצע בידי החברה :nixweiss: בעיה שלהם.

נתקלתי בזה גם במכשירים של חברים.

פורסם

אכן יש ב-XDA הסברים איך להיכנס לתפריט "הטכנאים" (קוד כלשהו בחייגן) ואז פשוט לבטל את ההגנה הזאת. אבל זה לא משנה את העובדה שעבור אנשים רגילים היא קיימת ועובדת ובהחלט משפיעה לרעה על חווית השימוש.

פורסם

ללא ספק Z3 לפי ההעדפות שכתבת... איכות מסך מעולה - IPS, FHD, זוויות צפיה מעולות, בהירות טובה באור שמש, ונחמד גם שיש אפשרות מובנית לשנות את ה white balance אם התצוגה נראת לך קרה או חמה מידי. הסוללה הכי טובה בשוק (ביחד עם z3 compact) לפחות בהשוואה למכשירי הדגל האחרונים שיצאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים