עבור לתוכן

סרטים באיכות 4k

Featured Replies

פורסם

שלום! אני עומד לקנות מחשב ואני לא כל כך מבין, המטרה העיקרית שלי זה אינטרנט וסרטים באיכות 4k, סאונד גם חשוב כי אני מחבר אותו למערכת קולנוע מה צריך להיות המפרט בשביל שיראו 4k בצורה טובה? התקציב שלי סביב ה2600-2800 שקל

פורסם

תשכח מזה. אין עדיין שוק ל 4K . לא תכנים ולא חומרה. תקנה מחשב שולחני עם מקום להרחבה. אולי עוד כמה שנים יהיה משהו רלוונטי. ואם זו המטרה המיידית שלך אז תקנה סטרימר אנדרואיד קטן מכשיר מבוסס s812 של amlogic הוא עולה 80$ והוא מגיע עם ציפ מפענח h.265 וחיבור אופטי לסאונד. תוסיף מקלדת אלחוטית לגלישה מענגת

ושב בסלון ותמתין שיצא סרט עלילתי ב 4k . בעודף הרב שנשאר לך תקנה פופקורן.

נערך על-ידי save

פורסם

לינק שבור. אבל כן משהו כזה.

נערך על-ידי save

פורסם

מוזר, אני חושב שתיקנתי.

בכל מקרה, זה קצת מבאס שהסטרימרים האלה לא תומכים ב-HDMI 2.0 אלא רק ב-1.4

סליחה שאני ככה נדחף לדיון, אבל אני מצטרף לבקשת ההמלצה על סטרימר 4K

פורסם

המתינו. אמצא לינק למוכר אמין. בגלל שאין עדיין תקנים מבושלים ונפוצים אני טוען שאין טעם עכשיו להשקיע אלפי שקלים במערכת יקרה שתתייתר עוד שנה.. עוד שנה תקנו סטרימר יותר חזק אם תרצו. גם אז הוא יעלה 80$

הנה

http://m.aliexpress.com/item/32239033546.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail

קניתי כזה והוא עובד יופי.

נערך על-ידי save

פורסם

ניסית עליו סרטי 4K?

איך הוא מתמודד איתם או עם סרטי 1080P כבדים במיוחד (אלה של "מעל 20GB" :D)

התחממות? תמיכה בתוספים של XBMC?

פורסם

ניסיתי סרטון תצוגה 37MB. הקרין יופי אבל עשה הנחתה ל 1080p כי האנדרואיד לא זהה את הטלוויזיה שלי כ 4k . אולי הכבל אולי שוב בעיות תקנים. בכל מקרה הוא זיהה את הקובץ ורזולוציית המקור. המוכר ששלחתי כבר מתקין לכם xbmc 13.2 עם מיליון תוספים. לא כמו בשאר שנותנים xbmc ערום ולא מוגדר.

המכשיר היה חמים אבל לא יותר מזה. לא נראה שהתאמץ. יש כבר תמיכה גם ב openelec .

נערך על-ידי save

פורסם

מעניין, תודה! (לחצתי :P)

אנסה לחקור את העניין עם התמיכה ב-4K, איזה טלוויזיה יש לך?

פורסם

Hisense

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים