עבור לתוכן

איזה חברה הכי זולה היום לקניית מחשב? מפרט בפנים

Featured Replies

פורסם

אני צריך מחשב לעבודה משרדית, לא יקר מדי אבל שיהיה מבוסס i3 ולא רועש.

חשבתי על הרכיבים הבאים:

מעבד i3

קירור- alphine i11

זיכרון- 4 ג'יגה (מתלבט אם לקחת 8 ג'יגה)

לוח אם מבוסס h81 עם יציאת hdmi

דיסק קשיח ssd 128 ג'יגה

חסר לי מארז וספק.. אני צריך ספק שיאפשר לי בעתיד להוסיף במקרה הצורך דיסק קשיח של טרה+ אופציה לכרטיס מסך (לסרטים בלבד, לא למשחקים)

משיטוט קצר שעשיתי בtms וksp ראיתי שi3 עולה בtms 590 ואילו בksp 540.

אין לי בעיה להוסיף כסף לחנות יותר אמינה, אבל גם חשוב שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. מהניסיון שלכם איזה חנות יותר זולה? ואצל מי המחשב יגיע יותר מהר?

אשמח למפרט, תודה רבה!

פורסם

קודם כל אם אתה רוצה עזרה בהרכבת מפרט למחשב הכי טוב שתענה על השאלון שבדביק.

דבר שני יש לך גם את פלונטר שיש להם לרוב מחירים זולים

פורסם

שאלה כ"כ ישראלית.

אם אתה לא בונה את המחשב בעצמך, אלא נותן לחנות לבנות לך אותו אני ממליץ לך ללכת לחנות שנמצאת קרוב למקום מגוריך וקיימת מספר שנים מהסיבות הבאות:

1. במידה ותהיה תקלה יש לך לאיפה לפנות ויעשו את המקסימום למענך, בניגוד לחנויות הרשת

2. אתה חוסך בהוצאות הדלק

3. אתה תומך בעסק מקומי

בחנויות הרשת היתרו העקרי הוא המחיר, וזה חשוב רק במידה ואתה מתכוון לבנות את המחשב לבד. מבחינת רמת השרות חנויות רשת הן זוועה, אתה אחד ממאות או אלפי לקוחות, אין מחוייבות של המוכר בחנות כלפיך, כל פעם שתגיע תפגוש מישהו אחר והבטחה של אחד לא תופסת לגבי האחר. הן מיועדות לדבר אחד בלבד, לקנות מוצר.

לעומתן, חנויות שאינן רשתות הרבה יותר מחוייבות כלפיך, רב הסיכויים שתפגוש את המוכר או הבעלים של החנות, ואם הוא הגון, המילה שלו תהיה מילה, ולכן רמת השרות אמורה להיות יותר גבוהה. עם זאת התמחור של המוצרים יותר גבוה.

זהו על קצה המזלג ההמלצה שלי.

אמר פעם מי שאמר: "אין לי כסף בשביל לקנות בזול" והמבין יבין.

ומילה אחרונה, איני בעל חנות מחשבים, ואיני עוסק בתחום. את רב המוצרים שלי קניתי בחנויות רשת, מסיבה אחת ברורה, אני בניתי את המחשבים שלי לבד ויודע לתחזק אותם, כך שאני לא צריך לקבל שרות.

פורסם

בעבר קניתי מחשב מtms בהמלצת הפורום הזה והמחשב היה מעולה.

אני יודע איזה חלקים אני רוצה בערך, רשמתי למעלה. מחשב משרדי רגיל, אני בסך הכל רוצה שירכיבו לי אותו ושהמחיר והזמן שבו הוא יורכב יהיה מהיר.

אני גר בפ"ת, אם אקנה פה בעיר אלך לksp.

לא מעניין אותי השירות, איזה שירות אני כבר צריך? רק שירכיבו לי תמחשב כמו שצריך ושהחלקים יהיו חדשים.

עם המחשב שקניתי לא הייתה אף בעיה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולגבי הדלק, tms שולחים את המחשב הביתה עם שליח.

פורסם

לגבי שירות אז ככה:<br>1. נכון שכל החלקים חדשים, עם זאת קיים אחוז מסויימים של פגמים ברכיבים אלקטרונים, גם החדשים ביותר. נתקלתי לא פעם במחשב שהפסיק לתפקד לאחר מספר ימים של שימוש, בגלל חלק תקול. במקרה כזה אתה מעוניין שהחנות שבה רכשת את המחשב תתקן אותו בהקדם האפשרי. נראה לי שב-KSP תמצא שזמני השרות יותר ממושכים, ובסניף בו רכשת את המוצר לא קיימת מעבדה, ואז צריך לשלוח את המחשב הלוך וחזור, בקיצור סיפור<br>2. כנ"ל לגבי tms, על התקלה הראשונה שתווצר לך תגלה שהחסכון של כמה עשרות שקלים יעלו לך מאות שקלים בזמן, נסיעות ודלק או בעלויות שליחים.<br>3. במידה ובמחשב מותקנים כרטיסים כל תהליך של הובלה/נסיעה/טלטול עלולים לגרום ליציאה חלקית שלהם ולחוסר תפקוד של המחשב. נכון, זה לא בעיה לתקן זאת, אבל אם על אריזת המחשב מודבקת מדבקה שקריעה שלה (וזה מה שקורה כשפותחים את המחשב) מבטלת את האחריות, אתה צריך להתרוצץ לסניף/חנות כדי שיסדרו לך את התקלה. מקומות כמו KSP נוטים יותר לשים מדבקות, כי הם נוטים יותר להתקל בקונים בעיתיים, וזה בעיקר בגלל המחיר הנמוך.<br>אישית, אני הייתי מוכן לשלם על מחשב 15% יותר, אם הייתי יודע שהחנות קרובה לבית, מחזיקה מעבדה ואמינה.<br>לרב, הישראלי המצוי, יחפש את המחיר הנמוך יותר, ועל הבעיה הראשונה יתחיל להתלונן ולהתבכיין.<br><br>

פורסם

גם אני מפ"ת.

קניתי את המחשב מזיגזג ביהוד, לאחר שקראתי עליה הרבה המלצות פה בפורום.

יש להם שירות מעולה, ממליץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים