עבור לתוכן

מחשב ללימודים, תקציב לא מהווה מגבלה, ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם.

2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? די חשוב, לא מחפש טרקטור בחדר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? tms או פלונטר. איפה שהמחשב ייצא יותר זול.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שיהיה מפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? חשוב לי שהמחשב יתמודד עם סרטים היטב, במידה ואצטרך להוסיף כרטיס מסך כשהטכנולוגיה תתקדם אז שהמחשב יעמוד בזה בקלות (אני מתכוון לסרטי 4k שכנראה יהיו בעתיד)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשבתי על מפרט שכולל:

מעבד i3 לא חושב שצריך יותר מזה נכון?

8 ג'יגה זיכרון

דיסק ssd של 128 ג'יגה אני כרגע מתלבט אם כדאי

אני לא יודע איזה מארז וספק אני אצטרך לשימושים האלו. כמו שאמרתי אני מעדיף שהמחשב יהיה די שקט בזמן שאני לומד.

אני פתוח לכל הצעה, גם אם היא שונה ממה שרשמתי פה. בעיקרון התחלתי ללמוד לתואר הנדסה והתלבטתי בין לפטופ למחשב נייד, לאחר שימוש בשניהם הגעתי למסקנה שבשביל ללמוד בבית המחשב הנייח הוא הרבה הרבה יותר נוח.

ניראלי שהבנתם את השימושים שלי, אם חסר משהו תגידו. תודה רבה !!

שכחתי לציין, אני לומד הנדסה כללית אם זה משנה משהו.

נערך על-ידי asaf1098

פורסם

אני חושב שלפטופ מספיק חזק עם תחנת עגינה שמחוברת למסך, מקלדת ועכבר יעשו לך חיים הרבה יותר קלים ממחשב גדול בבית ומחברת בכיתה.

פורסם
אני חושב שלפטופ מספיק חזק עם תחנת עגינה שמחוברת למסך, מקלדת ועכבר יעשו לך חיים הרבה יותר קלים ממחשב גדול בבית ומחברת בכיתה.

כן ככה גם אני חשבתי. אבל ממה שקורה עד עכשיו, לא היה שימוש בלפטופ וזה ניראלי מיותר מאוד. רוב השיעורים הם מתמטיים וכמעט ואין צורך בהקלדה בשיעור.

פורסם

וואלה. אם לא צריך אז לא צריך.

תוודא רק עם חבר'ה שנה שלישית או משהו שככה באמת נשאר המצב.

פורסם

11

נערך על-ידי raviv1989

פורסם

יכול להיות שמי שפתח את הדיון ומי שמשיב על שאלות זה שני יוזרים שונים?(!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים