עבור לתוכן

xposed framework לART בקרוב?

Featured Replies

פורסם

מעולה !!

עכשיו נשאר לחכות שתהיה תמיכה גם ל- 64 ביט עבור נקסוס 6 שלי :)

פורסם

עד כמה שאני מת על xposed, זה פשוט סיוט מבחינת אבטחת מידע..

פורסם

^^כל מכשיר שעובר רוט או פתיחת/עקיפת Bootloader lock לא ניתן להגדיר כמאובטח.

אלא אם אתה מחזיק סודות מדינה/צבא/תעשייה במכשיר (כולל מעביר דרכו), אתה לא צריך להתרגש.

אגב,

מפתח Xposed אמר שהוא ישחרר את הקוד לכל. כלומר מעתה Xposed יהיה קוד פתוח.

פורסם

מישהו יכול לדווח אם עובד לו התוסף rootcloak עם airwatch?

פורסם
^^כל מכשיר שעובר רוט או פתיחת/עקיפת Bootloader lock לא ניתן להגדיר כמאובטח.

אלא אם אתה מחזיק סודות מדינה/צבא/תעשייה במכשיר (כולל מעביר דרכו), אתה לא צריך להתרגש.

אנחנו גם יכולים להיסחף ולהחליט שטלפון הוא לא מאובטח כשיש לו חיבור לאינטרנט ואפשרות להתקין אפליקציות.. אבל בוא לא נילך למקום הזה.

יש הבדל בין רוט (שיש לו את האלמנטים הלא בטוחים שלו) לבין התקנת xposed אשר מסוגל לשנות לך את המערכת בזמן ריצה. זה אשכרה כמו rootkit במחשב. אין שום מנגנון review למודולים של xposed, ו-99% מהאנשים לא הולכים לקרוא source code לפני שהם מתקינים משהו. אין מנגנון לחיתום מודולים ככה שאין לך באמת מושג אם מה שאתה מתקין באמת בא מהמפתח או עבר שינוי ע"י מישהו בדרך.

אין פה קשר לסודות מדינה, המכשירים שלנו הופכים לאט לאט להיות ארנקים דיגיטלים, אם לרובנו לא כואב לאבד פרטיות, לאבד כסף יהיה הרבה יותר משמעותי.

פורסם
  • מחבר

נראה שכרגע גורם BOOTLOOP ברומי TW.

פורסם
מעולה !!

עכשיו נשאר לחכות שתהיה תמיכה גם ל- 64 ביט עבור נקסוס 6 שלי :)

אתה מודע לכך שה Snapdragon 805 שנמצא בנקסוס 6 הוא 32 ביט לכל עניין ודבר, כע? אם אתה רוצה 64 ביט כמה שיותר מהר, כנס להזמנה המוקדמת של ה GFlex II.

פורסם
נראה שכרגע גורם BOOTLOOP ברומי TW.

על איזה רומים אתה מדבר? שמת לב שזה מיועד רק ללוליפופ, כן? זה עדיין לא רלוונטי ל-ART על קיטקט.

פורסם
  • מחבר

רומי סטוק של סמסונג (עם TOUCHWIZ). כעקרון המפתח אומר שזה יתאים גם לקיטקט עם שינויים מינוריים אבל הוא עדיין לא התעסק עם זה. גם אני מחכה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים