פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one.ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ).אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית.אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר.אשמח לעזרתכם.תודה
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים אתה מודע לעובדה שמחשבי AIO אינם מכונות משחקים?מחשבי AIO עם כרטיסים חזקים משתמשים בשבבי mobile שחלשים יותר ממקבילם הנייחים. בד"כ מחשבי AIO יהיו יקרים יותר ממפרט מקביל של נייח+מסך רגיל.ישנם מספר מחשבי AIO המאפשרים שימוש בכרטיסי מסך רגילים, אבל אתה מוגבל באפשרויות, עקב מגבלות הספקת חשמל (בעיקר), מקום ואוורור.הייתי מציע לשקול שוב אם AIO זה הכיוון שלך. נערך 2015 בפברואר 1110 שנים על-ידי dimashk
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים מחבר קיבלתי את מה שאתה אומר וחשבתי שנית ואתה צודק. זה המפרט שלי: כרטיס מסך GTX 470 2 גיגה ראם. אין ניתן לשפר את החומרה הנ"ל על מנת ש GTA V ירוץ עליו על המקסימום? אתה מודע לעובדה שמחשבי AIO אינם מכונות משחקים?מחשבי AIO עם כרטיסים חזקים משתמשים בשבבי mobile שחלשים יותר ממקבילם הנייחים. בד"כ מחשבי AIO יהיו יקרים יותר ממפרט מקביל של נייח+מסך רגיל. ישנם מספר מחשבי AIO המאפשרים שימוש בכרטיסי מסך רגילים, אבל אתה מוגבל באפשרויות, עקב מגבלות הספקת חשמל (בעיקר), מקום ואוורור. הייתי מציע לשקול שוב אם AIO זה הכיוון שלך.
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים מחבר אין תקציב מוגבל, מצד שני לא לעוף על עצמי הספק כוח אם אני לא טועה קורסייר 550 וואט. שדרוג כרטיס מסך והוספת זיכרוןמה הספק כח שיש כרגע? מה התקציב לשדרוג?
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים לדעתי גם SSD יכול לשפר מהותית את הביצועים.SSD 128GB עולה היום פחות מ300₪, ומדובר בשיפור מהותי מאוד בביצועים של המחשב. בתוספת של סטיק זכרון 4GB נוסף ועם כרטיס מסך חזק ומודרני יותר, יתקבלו ביצועים מצוינים מהמחשב.
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים SSD משפר הרבה דברים, אבל הרצת משחקים זה ממש לא אחד מהם (פרט לזמני הטעינה, כמובן).
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר תוכלו בבקשה לתת לי הכוונה לחומרה שאקנה על מנת לשפר את הביצועים? כמו שרשמתי למעלה?
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר יש לך אפשרות להציע לי חומרה שאלך פשוט לחנות ואשאל?שדרוג כרטיס מסך והוספת זיכרוןמה הספק כח שיש כרגע?מה התקציב לשדרוג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.