עבור לתוכן

קניית oneplus one מעכשיו בכל יום שלישי ללא צורך בהזמנה!

Featured Replies

פורסם

סוף סוף ירד קצת הלחץ לחיפוש הזמנות, מעכשיו בכל יום שלישי אין צורך בהזמנה כדי לקנות,

רק צריך להיות זמינים! הפרטים המלאים פה:

https://oneplus.net/blog/?p=1016/

מפרט המכשיר:

מכיוון שהם לא שולחים ישירות לארץ אני הזמנתי עם המדריך הזה, הגיע ולא עבר במכס, סה"כ 1580 שקל כולל משלוח עם ביטוח.

https://elvishai.wordpress.com/2015/01/

פורסם

לא הבנתי מה כל העניין הזה עם ההזמנות. אין להם חנות? ממי מזמינים?

המכשיר הזה באמת כזה טוב? בהשוואה נגיד לmeizu mx4? שנמכר בארץ במחיר לא רע בכלל.

פורסם

המכשיר כבר מתחיל להיות כבר ארוך בשיניים. עם שער הדולר של היום ועלות הייבוא המחיר כבר קרוב מאוד ל- Galaxy S5, LG G3, HTC One M8 שצנחו במחיר, אם לא יקר יותר.

פורסם
המכשיר כבר מתחיל להיות כבר ארוך בשיניים. עם שער הדולר של היום ועלות הייבוא המחיר כבר קרוב מאוד ל- Galaxy S5, LG G3, HTC One M8 שצנחו במחיר, אם לא יקר יותר.

אל תגיב אם אתה ממציא מספרים. אף אחד מהמכשירים שכתבת לא עולה 1600 שקל, גם לא 2000. ועם כל הכבוד הוא עולה על כולם בסה"כ. לLG יש מסך יותר טוב אבל סוללה גרועה, הS5 בכלל נחות בכל קטגוריה.

הקטע עם ההזמונות זה שהם לא עומדים בביקוש אז הם מגבילים אותו ומשחררים הזמנות כשהם מיצרים מלאי,

ה-meizu mx4 נותן תמורה טובה למחיר, אבל יש לו ממשק דומה לאייפון שבשבילי זה אסון.

פורסם

ממציא מספרים? גם ה one plus one לא עולה 1600, הוא עולה כ 2000 ודורש המתנה ארוכה. ב 2000 ש״ח קונים G3, ב 2350 S5 וב 2450 M8. לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות על פני ה opo אבל כולם במחיר כבר לא רחוק וכולם בארץ עם אחריות מסויימת. היתרון הגדול של ה opo היה נעוץ במפרט טוב שבא במחיר נמוך במיוחד. יתרון המחיר כבר כמעט נמחק.

פורסם

הוא עולה 2000 רק בארץ.

מי שקונה כמוני באתר הרשמי משלם 300 דולר על 16GB או 350 על 64 ועוד 13-30 על משלום תלוי ביטוח.

קניתי כבר שלושה מכשירים ויצא לי בממוצע 1550 על כל אחד.

אין יותר המתנה כי כל שבוע ביום שלישי זה בלי הזמנה.

המכשיר טוב יותר מS5 וגם מG3 אלא אם כן אתה מעדיף מסך וטוב וזולל סוללה.

פורסם

שכחת להוסיף 35% מס, ואתה מגיע בדיוק לאותם 2000 ש"ח.

אם הוא טוב יותר מה S5, G3 וה- M8 זה אינדיווידואלי.

יש לו מסך סביר, סוללה טובה אך לא מתחלפת, שמע בינוני מינוס, חסר לו SD, ומצלמה בינונית מינוס.

לכל אחד מהמכשירים האחרים יתרון כזה או אחר עליו.

כאשר האחרים עלו כמעט כפליים לעומתו, ברור שהוא נתן ערך מצויין. היום, בערוב ימיו האחרים נמכרים במחירים דומים, ואני מעריך שחלק לא קטן מהאנשים יעדיפו מכשיר אחר על פניו.

פורסם

בשלושת ההזמנות שלי ובמאות הזמנות ששמעתי עליהם לא שולם המכס, יש אולי 5% ששילמו.

אם משלמים אכן המחירים דומים.

לגבי SD, לא רואה צורך ב64GB גם באופציה להרחבה

השמע מצוין לטעמי.

המצלמה ומסך טובים מאוד, נופלים רק מהG3 אבל שוב זה חיסרון ברגע שזה גוזל סוללה כי אין לרוב האנשים צורך במסך כל כך חד.

אין לי מניות בopo אז הדיון פה זה רק כי ירדת עליו חזק בתגובות . אני חושב של95% מהאנשים שהביאו בלי מכס זה עדיין המכשיר הכי משתלם.

אני בגלל גודל המסך נתתי את המכשיר לחברה שלי וחזרתי כרגע לנקסוס והאמת שכל מכשיר שמתעלה עליו זה נחמד אבל לא מהותי.

פורסם

כל מי שאני מכיר ולא שיקר בהצהרת המכס ב shipito ורשם שיש סוללה בפנים, שילם מיסים מלאים. מעבר לכך, במהלך השנה הקודמת להרבה אנשים נתקע הסלולרי חודשים במכס, ואם גם צורפה לחבילה הצהרה כוזבת שילמו כפל מס בתור קנס.

בגרסת ה 64 ג׳יגה אכן לא קריטי uSD. ב 16 קריטי. המצלמה נחותה בהחלט מול s5 ו G3. המסך ב Htc one גם טוב משמעותית מה opo. השמע גם. אף אחד לא אמר שה opo לא טוב, אבל במחיר דומה יש אפשרויות לא פחות טובות.

פורסם

אני לא שיקרתי מעולם בנוגע לשווי וכך גם כל מי שאני מכיר שלא שילם מכס, כנראה שהטעות של מי שאתה מכיר זה עניין הסוללה,

אין צורך להצהיר שיש סוללה כי היא לא מהסוג שצריך להצהיר עליו וכנראה שמפה הבעיה.

בנוגע למצלמה והמסך, אכן יש טובות יותר, אבל בשבילי זה לא שווה פער של 500-1000 שקל יותר.

פורסם

בטח שיש צורך להצהיר, shipito מזהירים במפורש לא לשקר בעניין הסוללה, ויש קטגוריה מפורשת למכשירים המכילים סוללת ליתיום כדוגמת טלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים