עבור לתוכן

קניית אייפון 6 פרי סים מאפל סטור בסין

Featured Replies

פורסם

היי,

דודים שלי בסין וכנראה קונים לי משם אייפון 6 מאפל סטור בשנגחאי,

יש עם איזה איזו שהיא בעיה ? או שהכל יעבוד בסדר בארץ?

רק מי שבאמת יודע ומבין שיענה, כי זה מסוכן אם הוא בסוף לא יעבוד כאן חח

תודה רבה

פורסם

אתה צריך להגיד להם שיקנו לך אייפון 6 דגם A1586-GSM או A1524 עבור ה- 6 plus

The unlocked iPhone 6 model is A1586

The unlocked iPhone 6 Plus model is A1524

אתה יכול גם לראות שהדגם הזה רשום באתר של אפל כדגם שנתמך ברשתות בארץ:

https://www.apple.com/iphone/LTE/

בארה"ב למשל נמכר גם דגם A1549 (שאומנם גם עובד בארץ אבל יש תדרים שהוא כנראה לא יתמוך בהם בארץ)

בסין יש גם את הדגם A1589 (לא יודע אם יעבוד תקין בארץ אפילו שיש תדרים דומים לדגם שמותאם לארץ)

בקיצור מה שאתה צריך זה להגיד להם שיקנו:

iphone 6 A1586-gsm sim free unlocked

פורסם
  • מחבר
אתה צריך להגיד להם שיקנו לך אייפון 6 דגם A1586-GSM או A1524 עבור ה- 6 plus

The unlocked iPhone 6 model is A1586

The unlocked iPhone 6 Plus model is A1524

אתה יכול גם לראות שהדגם הזה רשום באתר של אפל כדגם שנתמך ברשתות בארץ:

https://www.apple.com/iphone/LTE/

בארה"ב למשל נמכר גם דגם A1549 (שאומנם גם עובד בארץ אבל יש תדרים שהוא כנראה לא יתמוך בהם בארץ)

בסין יש גם את הדגם A1589 (לא יודע אם יעבוד תקין בארץ אפילו שיש תדרים דומים לדגם שמותאם לארץ)

בקיצור מה שאתה צריך זה להגיד להם שיקנו:

iphone 6 A1586-gsm sim free unlocked

השאלה אם יש אותו למכירה בסין,

ה-A1586 זה הדגם שמוכרים בארץ כנראה,

יהיה אותו בסין ?

פורסם

לפי הרשימה של המדינות והרשתות התומכות ניתן לראות שיש 3 רשתות סיניות שתומכות בדגם , אז אני מניח שהוא נמכר גם בסין.

יש להם כמו לארה"ב עוד דגם "מקומי" שהוא ה- A1589

פורסם
  • מחבר
לפי הרשימה של המדינות והרשתות התומכות ניתן לראות שיש 3 רשתות סיניות שתומכות בדגם , אז אני מניח שהוא נמכר גם בסין.

יש להם כמו לארה"ב עוד דגם "מקומי" שהוא ה- A1589

אה אני מבין,

תראה, מישהי שאני מכיר קנתה אייפון 6 פה בארץ, הסתכלתי אצלה ויש לה A1586, שהוא כנראה יתמוך בדור הרביעי פה והכל יהיה בסדר כמו שרשום באתר.

דודה שלי, הביאו לה אייפון 6 מאפל סטור בארה"ב ויש לה A1549, הדגם שלא יתמוך ב-4G בארץ.

עכשיו, בטבלה ההיא שהבאת אין את ה-A1549 בסין, אז ככה שזה כבר טוב לנו.

ואת ה-A1586 שזה מה שאנחנו צריכים בעצם יש תמיכה בדור הרביעי ב-3 חברות בסין, שזה טוב.

אבל יש גם את ה-A1589 שהוא כנראה רק לסין או משהו, שיש מצב שימכרו אותו שם ב-Apple Store לא ?

ויש גם GSM ו-CDMA .. מה ההבדל ?

פורסם

אם אני לא טועה GSM נתמך בארץ ו-CDMA לא (או שהוא פחות נתמך).

לי יש את ה- A1549 האמריקאי והוא עובד גם בארץ ומופיע לי סימון ה- LTE שהוא עובד בדור 4 .

אני מניח שגם ה-A1586 וגם ה-A1589 ימכרו בסין פשוט צריך לבקש את הדגם הספציפי (A1586 - gsm) ולשים לב שזה מה שמקבלים (רשום על האריזה למטה) לפני התשלום.

פורסם
  • מחבר
אם אני לא טועה GSM נתמך בארץ ו-CDMA לא (או שהוא פחות נתמך).

לי יש את ה- A1549 האמריקאי והוא עובד גם בארץ ומופיע לי סימון ה- LTE שהוא עובד בדור 4 .

אני מניח שגם ה-A1586 וגם ה-A1589 ימכרו בסין פשוט צריך לבקש את הדגם הספציפי (A1586 - gsm) ולשים לב שזה מה שמקבלים (רשום על האריזה למטה) לפני התשלום.

הבנתי.. ויש שם GSM ? זה מחולק לפי מדינות ה-GSM וה-CDMA לא ?

זה כמו PAL ו-NTSC או שאני סתם מערבב ואין קשר בכלל ? כי אני יודע שסין זה NTSC וזאת הסיבה שלא קונים משם PS וכל זה

פורסם

לגבי GSM או CDMA אני לא יודע מה יותר נפוץ שם.

האתר של אפל מציג את זה בצורה כזאת כאילו יש גם וגם בכל מדינה , אם אתה רוצה להיות סגור לגבי מה מתאים לך בוודאות אתה יכול לשאול את הספק טלפון שלך.

הכי טוב שהדודים שלך יכנסו לחנות עם פתק שרשום בו הדגם ויחפשו את המוכר שהאנגלית שלו הכי טובה שם ויבקשו ממנו את הדגם הנכון .

פורסם
  • מחבר
לגבי GSM או CDMA אני לא יודע מה יותר נפוץ שם.

האתר של אפל מציג את זה בצורה כזאת כאילו יש גם וגם בכל מדינה , אם אתה רוצה להיות סגור לגבי מה מתאים לך בוודאות אתה יכול לשאול את הספק טלפון שלך.

הכי טוב שהדודים שלך יכנסו לחנות עם פתק שרשום בו הדגם ויחפשו את המוכר שהאנגלית שלו הכי טובה שם ויבקשו ממנו את הדגם הנכון .

חחחח הבנתי, סגור .. והמחיר שם 750 דולר נכון ? מחיר של אייפון פרי סים .. אני מדבר על ה64 GB

פורסם

ממש לא , אפילו שהאייפון מיוצר שם המחירים של סין יותר קרובים למחירים אצלנו מאשר לאלו שבארה"ב.

לפי האתר של apple store china אייפון 6 64GB צריך לעלות לך בין 975-985 דולר שזה בערך בין 3795-3840 ש"ח

http://store.apple.com/cn/buy-iphone/iphone6/4.7-%E8%8B%B1%E5%AF%B8%E5%B1%8F%E5%B9%95-64gb-%E9%93%B6%E8%89%B2

פורסם
  • מחבר
ממש לא , אפילו שהאייפון מיוצר שם המחירים של סין יותר קרובים למחירים אצלנו מאשר לאלו שבארה"ב.

לפי האתר של apple store china אייפון 6 64GB צריך לעלות לך בין 975-985 דולר שזה בערך בין 3795-3840 ש"ח

http://store.apple.com/cn/buy-iphone/iphone6/4.7-%E8%8B%B1%E5%AF%B8%E5%B1%8F%E5%B9%95-64gb-%E9%93%B6%E8%89%B2

ובארה"ב זה 750 דולר לא ?

פורסם

בארה"ב זה 750 דולר ללא מע"מ עם מע"מ זה 800 דולר, אבל אני חושב שאפשר לקבל החזר של המע"מ בשדה התעופה.

פורסם
  • מחבר
בארה"ב זה 750 דולר ללא מע"מ עם מע"מ זה 800 דולר, אבל אני חושב שאפשר לקבל החזר של המע"מ בשדה התעופה.

פשש הבנתי אז עדיף לקנות מארה"ב,

יש להם את ה-A1586 ?

פורסם

ברור שעדיף לקנות בארה"ב שם מוכרים את האייפון במחיר הנמוך ביותר.

גם בארה"ב (שוב לפי הרשימה של אפל) אמור להיות דגם A1586

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים