עבור לתוכן

קיפול המחשב כל פעם לאחר השימוש

Featured Replies

פורסם

הי,

1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה?

או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש?

2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה?

3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך?

4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה?

תודה :)

נערך על-ידי hardgore1

פורסם

1. בחירה שלך - ראה סעיפים הבאים

2. אם אתה מתכוון ל"קיפול" פיזי, פתיחה וסגירה של המסך לאורך הזמן תשפיע על בלאי צירי המסך, ייתכן גם בלאי השאסי של הנייד במקרה כשהשאסי עשוי מפלסטיק ולא הונדס כראוי.

3. "מקפל" - סגירת מסך? אם לא שינית הגדרות במערכת הפעלה, בעת "קיפול"\סגירת מסך, המחשב נכנס לשינה. כיצד תימשך ההורדה אם המחשב במצב שינה (לא עובד)? אם אתה משנה את ההגדרה הזו, אתה עלול לפעמים בלי לשים לב להשאיר את המחשב "מקופל" ודולק בתוך התיק (מצב לא בריא לנייד).

4. שינה sleep\standby - מצב בו המחשב כבוי, זיכרון הRAM ממשיך לקבל חשמל ושומר את המידע שנמצא בו. התעוררות ממצב שינה מהירה מכיוון שכל המידע הדרוש כבר נמצא בRAM.

שינה עמוקה hibernation - מצב בו המחשב לגמרי כבוי, לפני כניסה לשינה עמוקה תוכן זיכרון הRAM מועתק אל קובץ יעודי היושב על גבי כונן המערכת (HDD\SSD), ביציאה משינה עמוקה תוכן הקובץ נקרא מכונן המערכת ונטען אל זיכרון הRAM.

כניסה והתעוררות ממצב שינה עמוקה עלולים לקחת יותר זמן עקב קריאה\כתיבה אל הHDD\SSD. יתרון - חסכוני בחשמל.

בדרך כלל, אם המחשב נמצא בstandby והסוללה הולכת להיגמר (ואם סוללה תתרוקן הRAM יתרוקן ממידע), המחשב יידלק ויבצע כניסה למצב שינה עמוקה ע"מ לשמור על המידע שהיה בRAM (נניך אם היו לך מסמכים פתוחים וכד').

נערך על-ידי dimashk

פורסם

אתה יכול לפתוח ולסגור את המסך כמה פעמים שתרצה... אין שום עדיפות למצב מסויים.

בקשר לכל השאלות האחרות שלך אתה יכול להגדיר את המחשב איך שאתה רוצה.

ברור שאם המחשב נכנס למצב שינה ההורדה תיעצר.

אני לא יודע מה אתה מוריד עם מה אבל בהרבה תוכנת יש אפשרות להעביר את המחשב למצב שינה\כיבוי עם סיום ההורדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים