עבור לתוכן

קונה מחר את הFLEX2 באילת. חנויות מומלצות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! אחרי שנסגרתי כבר מזמן על הלנובו FLEX 2 14 I7 בעצת יואב וצ'אבי סופסוף ידידה שלי מגיעה מאילת מחר\מחרתיים והסכימה להביא לי את הלפטופ.

רציתי לשאול 2 שאלות קצרות- 1. אני רוצה להרחיב לו זכרון ראם ל16..איזה סטיק מומלץ לקנות? מבחינת קירור-מהירות-מחיר..

וכמובן השאלה לגבי החנות-עד עכשיו הייתי נעול על KSP בגלל השירות הנהדר והפריסה הארצית..אבל קראתי תגובה של צ'אבי שזה לא משנה כל כך מאיפה קניתי כי גם ככה CPM נותנים את האחריות לגבי המחשב..ככה שנכנסת לתמונה חנות בשם nett שמוכרת את הלנובו ב3300! ככה שזה הפרש של 330 שקל כולל משלוח חינם בתוך אילת(יתרון..לא נעים לטרטר את הידידה).

האם אתם מכירים את החנות? האם אמינה? ובאמת זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה? לא חשוב שהחנות תיהיה "מאחורי" במידה וCPM עושים לי בעיות?

לבקש מהידידה שתבדוק לפני שהיא משלמת שהמחשב אכן חדש בלי שריטות וכו'? ראיתי באתר של KSP שרשום שלמוצר זה ניתנת הנחה נוספת בסניף-מישו אולי קנה באילת ויכול להגיד לי אם זה הנחה משמעותית? או שזה תלוי בכושר ההתנקחות?

תודה רבה רבה לכולם!!

פורסם
  • מחבר

הקפצה..בסוף הידידה לא קנתה לי את המחשב כי היה במלאי רק צבע לבן :\ אפשר לפחות תשובות לשאר השאלות? החנות כנראה תיהיה KSP..הם הורידו תמחיר באילת ל3460..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים