עבור לתוכן

והרי התחזית לשנת 2015: סמארטפונים עם LTE ו-64 ביט בפחות מ-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/

פורסם

לפי מה שידוע לי, ישנו מס של 37% על כל קטגוריית הסלולאר, החל מהדולר הראשון, ללא קשר ל 75$.

פורסם

אחד צודק.

פורסם

alex_ne וnegevasaf

אתם טועים, המס קנייה, המע"מ וכל החרטא שמסביב הוע 35.7% על כל מכשיר שמחירו מעל 75$, במידה וזה מתחת אז זה לא נחשב.

הנה טבלת המסים לכל פריט: http://62.219.95.10/misimmerukht

2fGyWFu.png

נערך על-ידי Yaniv

פורסם

אני כמובן מאוד מקווה שאני טועה, אבל אני זוכר יש קטגוריות מיוחדות - טבק, אלכוהול, וכנראה גם סלולר שיש עליהן מס החל מהדולר הראשון.

פורסם

סלולר בפירוש לא נכנס בקטגוריה הזאת - מדובר על טבק ואלכוהול בלבד.

אני יודע מאיפה קיבלת את הרושם שזה רלוונטי גם לסלולר - מעמוד ה"שאלות ותשובות" של BUY2USA. הם טועים ומטעים.

יש שם משפט שיקרי ולא נכון: "הסכום הפטור ממכס ביבוא אישי לכל הפריטים הוא עד לסכום של $75 (מלבד מוצרי טבק, אלכוהול וטלפונים ניידים)."

זה פשוט שקר בוטה שקיים שם כבר במשך שנים, לא ברור מדוע ולמה. אם הם מנסים גם לגבות על זה מיסים בפועל אז הם עוברים על החוק ומדובר בהונאה. אם זו סתם טעות בדף המידע אז זו סתם רשלנות מצידם.

כך או כך זה פשוט לא נכון.

פורסם

אני מכיר מס' אנשים (2/3) שהזמינו מכשירים ממתחת ל75$ מAmazon ובדרך כלל אמאזון מחשבים מראש את סכום המסים ולוקחים את זה בעת הקנייה, אך במקרה זה לא לקחו ולאחר שאחד מהם דיבר עם Amazon הם בדקו את העניין ואמרו שבארץ שלנו, ישראל, אין שום מסים על סלולר מתחת ל75$.

פורסם

אולי סוףסוף נחליף את הצקמוק שאני מנסה להשתמש בו

יש לי טלפון סמסונג עם איזה 128 מגה זכרון פנימי הכל מחקתי משם ואני כל הזמן רב על מקום

אפילו אני לא יכול שיהיו לי יותר מכמה סמס כי חדשים יכשלו להגיע אליי במידה ומישהו שולח לי

כל הזמן אני דוחה קניית טלפון כי זה נראה לי בזבוז כסף

אוהב להשקיע במחשב יותר מטלפון

שיתנו משהו עם מצלמה טובה וידאו 1080 מסך 1080 ומספיק מקום בפנים שלא נצטרך לריב עם המכשיר

ושהכל יהיה ב 600-700 שקל ונקנה חדש

פורסם

יש כאלו כבר היום, לא חסרים סינים זולים וטובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים