עבור לתוכן

הבדלים עדכניים בין LG G2 ל - Nexus 5?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים :-)

עשיתי קצת סקר שוק לפני שכתבתי את ההודעה הזאת, ונראה שיש קהל מפרגן מאוד גם ל G2 וגם ל Nexus 5. הבעיה היא שרוב השירשורים שמצאתי פה או באתרים בחול הם יחסית ישנים, ומדווחים על בעיות שיש סיכוי שכבר אינם קיימות (כמו בעיית הסוללה ב Nexus 5). הייתי שמח לשמוע חוות דעת מעודכנת מאנשים שמסתובבים עם אחד המכשירים ביום יום.

אני מחפש טלפון לאישתי, והשימושים העיקרים שלה הם Candy Crush או "המשחק שכולם משחקים החודש" התורן, מוזיקה באוטובוס בדרך הביתה (או רדיו), שימוש במצלמה וכמובן דיבור בטלפון (אז כדאי שהרמקול יהיה סביר). יש לי רקע עם מערכות Android, אבל הייתי מעדיף לא להתחיל להתעסק עם Rooting (אלה אם כן זה באמת פשוט כמו ב Nexus). הייתי מעדיף משהו שמגיע יציב וטוב מהקופסא, ולא להתחיל לשחק עם גירסאות שחלקם עובדות יותר או פחות.

אז להבנתי ל G2 יש מצלמה יותר טובה, וחיי סוללה ארוכים יותר, אבל למייטב ידעתי יש עידכון ל Nexus 5 שתיקן את בעית הסוללה? כמו כן, שמעתי שישנם בעיות עם ה GPS של ה G2 שמדווחות על ידי כמה אנשים.

אני בסוף השבוע באילת, אז אני מניח שאקנה שם איפשהו. מצאתי את ה Nexus 5 עם אחריות מקורית, את ה LG G2 מצאתי זול בכמה מאות שקלים אבל ללא אחריות יבואן מקורית (ואני מעדיף מקורית כמובן).

או, שבגלל שבדקתי בשירשורים ישנים, יש מנצח חדש בשוק שכדאי לבדוק? (עד 2000 ש"ח).

תודה :-)

פורסם

ה-G2 ללא פסק, סוללה עדיפה, מצלמה טובה בהרבה, וחוץ מהעובדה שהואר לא מקבל עדכונים מגוגל ישירות הוא עדיף על ה-NEXUS 5 בכל פרמטר.

פורסם

אני עם G2 ורום של G3, בוחר אותו בכל רגע וגם היום על פני הנקסוס 5.

"עדכונים מגוגל" זה בולשיט מטופש.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שתהליך Unlocking מפיר אחריות ב LG כמו ברוב הטלפונים? ככה שאם כן ימאס לי מהמשק של LG אני אצטרף לוותר על אחריות?

בנוסף, היו תלונות על איכות שמע (בעל הטלפון שומע את השיחה חלשה ומקבל תלונות על זה שהוא נשמע חלש). מישהו נתקל בזה? בסופו של דבר השימוש העיקרי זה טלפון :-)

פורסם

אין שום בעיה עם שיחות. כמו כן אחרי התקנת קרנל של DorimanX יש אפשרות להגביר מאוד (!) את הספיקר של הטלפון, והוא הופך להיות ממש חזק.

פורסם

הוא לא רוצה להתעסק עם root, תעזוב אותו..

פורסם

להתעסק עם רוט כיום זה דבר מאוד פשוט. מורידים אפליקציה למכשיר, מפעילים, וזהו יש רוט.

ניתן באותה קלות להסיר את הרוט. אם לא התקנת ריקברי מקוסטם, (עבור גיבויים או התקנת רום אחר) אז גם המכשיר גם לא יסומן כ rooted. (למטרת אחריות)

אבל, גם אם התקנת ריקברי מקוסטם ורום אחר, עדיין ניתן להתקין את הרום המקורי ולבטל את הסימון הזה. זה לא כמו בסמסונג שבו יש צ'יפ המיועד לכתיבה חד-פעמית, שבו מסומן שעשית רוט ולעולם לא ניתן לשנות זאת.

הבעיות עם ה GPS היו בהתחלה. מכשירים שנמכרים כיום הם ללא הבעיה. תקנה בחנות וסכם עם המוכר שאתה בודק מחוץ לחנות את המכשיר, ואם ישנה בעיה עיקרית כזו, הוא מחליף לך מכשיר במקום.

כל חנות אמינה תסכים לכך.

בתור בעלים של G2 כבר שנה - ממליץ בחום על המכשיר. למרות שאצלי הבעיה של ה GPS היתה קיימת, אבל המצב סביר כעת לאחר קומבינה שעשיתי.

פורסם
  • מחבר

אני מגיע עם רקע במכשרי אנדרויד מהמקום עבודה. כבר יצא לי לעשות Unlocking להרבה מכשרים, יחד עם זאת - אני מעדיף לא להתעסק עם Bootloaders ולגלות שהטלפון שעלה 2000 שקל (שיצאו מכיסי הפעם ולא מכיס המעביד) כבר לא עושה Boot בגלל טעות טיפשית שקרתה באמצע. האם אפשר לפתור את בעית הסאונד בלי להחליף קרנל?

Roger That - תוכל להסביר בדיוק מה הבעיה? אין קליטת לווין? מה הדרך לברר שהבעיה לא קיימת? פשוט לבדוק שהמכשיר מזהה לווינים מהר?

ההורים שלי קונים את המכשיר באילת, מה שלא נותן יותר מדי אפשרויות (Ivory או KSP, עם אחריות מקורית). אני מקווה שהם יסכימו לטריק של בדיקת ה GPS, זכור לי בעבר ש KSP אף פעם לא היו חזקים באחריות ואני גם ככה לא בטוח שההורים שלי ידעו לבדוק את ה GPS. זה משהו שאני אצטרף לעשות במרכז אני מניח.

יש איזשהם דגמים ספציפים או שנות יצור שכדאי לשים לב אליהם שאינם מגיעים עם הבעיה הנ"ל?

פורסם

זו היתה בעיה במגעים שמתחברים לאנטנה בפאנל האחורי.

לא נתקלתי באף אחד שמתלונן על בעיה כזו במכשיר מהחצי שנה האחרונה. כך שאין לך באמת מה לדאוג.

אתה יכול לבדוק עוצמות עם GPS STATUS או תוכנה דומה. או פשוט להפעיל וייז, לראות כמה מהר הוא ננעל ושלא מאבד נעילה.

ואכן אין בעיה בסאונד. השיפור מיועד למי שרוצה להגביר עוצמות מעבר לכיוון המקסימאלי של LG.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים. רכשתי את ה G2 ואני אעדכן ברגע שהוא יגיע לפה (תחילת שבוע הבא) :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים