עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד חדש לצרכי פיתוח אפליקציות עד 5.2K עם גמישות 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום!

:) תודה רבה לכל מי שניסה

שלום,

ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי.

בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה.

*** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) ***

שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה.

אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורעש של המחשב והמאווררים שלו

בגדול אני לא רואה איך אני מממש את האחריות ולצורך מה בכלל כי מניסיון שלי הם אמינים מאוד (יש לי עדיין מחשב שלהם 13 אינץ עם מעבד אטום משנת 2010 שהסוללה שלו עדיין מחזיקה 5-6 שעות)

והדבר היחיד שהלך במחשב הזה היה כרטיס USB עם ה- Sound שלאחר חיפושים מצאתי אותו והחלפתי לבד ועובד פיקס.

כאן יש השוואה של כמה מהדגמים שאהבתי:

1. Asus N550JV-CM049H קישור: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12923 (האהוב עלי ביותר כי יש לו גם DisplayPort וגם כרטיס מסך חזק יחסית)

2. Asus N550JK-CN065H קישור: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14408 (כרטיס קצת יותר חזק)

תקציב משוער: 5200 ש"ח

חריגת תקציב: 800+- ש"ח (אם ממש חייב בשביל הזיכרון 16GB וכו')

מקום רכישה: ישראל.

יציאות מיוחדות: HDMI ורצוי מאוד גם DisplayPort.

חיבור של 2 מסכים חיצוניים (אחד דרך HDMI שיוצא אל DVI והשני דרך USB to DVI). יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר עוד אחד דרך DisplayPort. ממש ממש נחמד

גודל מסך: 15.6" ברזולוצייה מקסימלית של 1920x1080 FHD

סוג מסך: IPS, עדיף LED

מסך מגע: אם יש אז נחמד אך ממש לא חייב

מבריק / מט: לא משנה כ"כ כל עוד אני אראה את המסך טוב ולא את הסביבה הקרובה.

כרטיס גרפי (שלא מובנה במעבד): אם צריך את זה בכלל (לפי מה שרשמתי כמה שורות קודם)

זיכרון מועדף: 16GB או 8GB (בסטיק אחד) ושיהיה להוסיף עוד 8GB (הכוונה בלי לקנות קיט חדש של 2x8GB)

כניסות: לפחות 3 חיבורי USB, מתוכם חייב 2xUSB 3.0.

מקלדת מספרים: חייב.

משקל רצוי: 2kg עד 2.6kg

זמן סוללה רצוי: 3-4 שעות (ואם יותר אז אחלה)

Bluetooth: חייב

WIFI: חייב

דיסק קשיח: רניתי מאייבורי Samsung Evo 840 SSD ככה שזה ממש לא משנה לי מה יגיע עם המחשב, רק לא משהו שעלול לייקר את העלות כגון SSD נוסף...

כונן אופטי: אשמח אם יהיה אבל לא חייב.

תחנות עגינה: אין צורך

אחריות בינלאומית: ישראל מספיק

מערכת הפעלה: Windows 8.1 Pro או 8 בלבד

מחשבי Lenovo:

יש לי טעם מר מאוד ממחשבי לנובו, רק עכשיו ממש סיימתי סחבת של שבוע וחצי עם מחשב שלהם Y50-70 שהתגלה כמרעיש מאוד וכאילו אני עובד עם מטוס סילון במקום מחשב וגם הגיע לטמפרטורה של 60 מעלות בשימוש של גלישה באינטרנט וחיבור למסך 26" ב- FHD לאחר חצי שעה בקושי.

המוכר בנייד נייד המליץ לי על 2 מחשבים שלהם שלדעתו איכות החומרים שלהם היא מעולה והוא אמין וטוב ומה שאני ממש לא אוהב במחשבים האלה זה העיצוב המיושן שלהם שלהם שנראה כמו שנות ה-80 המאוחרות. הכל נראה ריבועי ומרגיז כזה ועובי מטורף:

אופציה 1: Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ20C6

קישור: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14285

אופציה 2: Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-470MQ FHD

קישור: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14303

** בגדול הם אותו דבר רק שאופציה 2 המחשב יותר יקר וגם עם כרטיס מסך יחסית חזק.

מחשבי HP:

בגדול היה לי פעם מחשב כזה מסדרת Pavillion Dv6 לא זכור לי איזה משהו מיוחד איתו, רק שהוא עבד לאט (אולי כי זה היה בשנת 2010 והוא היה עם i3 דור 1- חחחח)

בכל אופן, לחבר שלי עכשיו יש דגם עדכני יחסית של הסדרה, ולאחר 15 דקות של עבודה אפשר לטגן חביתה על המחשב (ואני ממש לא מגזים, כל המחשב נהיה רותח, פשוט אי אפשר להניח עליו ידיים)

אולי הסדרות החדשות של המחשב שהם Envy או ProBook יכולים להיות שינוי ותפנית מרעננת אבל הנציג ב- "נייד נייד" אמר שהסדרה של Envy מאוד דומה ל- Pavillion ולא כ"כ כדאי.

לגבי הסדרה של ProBook הוא אמר שהם מגיעים עם מעבדים מוחלשים וכרטיסי מסך מובנים.. אז זה די מבאס.

לא יודע עד כמה בכלל אני רוצה אותם...

** בשורה התחתונה אני די נעול על Asus על אחד הדגמים שרשמתי למעלה אבל צריך את החוות דעת שלכם מאחר ואני לא יודע אם הם נוטים להתחמם והמאוורר מרעיש או נשמע בצורה מרגיזה. :)

אם יש המלצה לאיזה מחשב מחברה שלא ציינתי כאן, אשמח לדעת, בהתחשב בבקשות ההכרחיות מבחינתי שציינתי בהתחלה.

תודה רבה לכל העוזרים והמנסים, שיהיה אחלה ערב.

מחכה בקוצר רוח לשמוע דעות וחוות דעת..

נערך על-ידי nirh216
המחשב נרכש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים