עבור לתוכן

שאלה לגבי G751JT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה.

תודה לכולם :)

נערך על-ידי spike_staff

פורסם

זה תת הדגם שנמכר בארץ עם המפרט הזה.

פורסם
  • מחבר

אה או קיי... במידה ויש לי SSD של 512 ג'יגה יש מצב לעשות איכשהו שכפול של דיסק מקורי ביחד אם מחיצות וריקברי ל SSD?

נערך על-ידי spike_staff

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

זה חדשות טובות :) יש לך איזשהי תוכנה מומלצת לעשות את זה? יש לי את Acronis Disk Director Home גרסה 11, זה יעשה את העבודה?

פורסם

כן.

Migrate to SSD

(יש גם סרטונים הדרכה על כך ביוטיוב)

פורסם
  • מחבר

או קיי , תודה

פורסם
  • מחבר

היי,

כבר שבוע כמעט עם הלפטופ, התקנתי לו SSD של סמסונג שהיה במחשב הקודם שלי (EVO 840 500G). הצלחתי לעשות CLONING למחיצה של מערכת הפעלה והכל רץ פשוט נפלא.

לצערי עדיין לא מציח להעביר את המחיצה של RESTORE ששם מותקן הגיבוי של וינדוס עם מספר סידורי וכל הגדרות היצרן, שבמקרה הצורך יהיה מאוד רלוונטי להשתמש בה. אני ניסיתי כל מיני תוכנות של גיבוי וCLONING אבל מה שקורה זה או שהתוכנה לא מזהה שיש בכלל מחיצה של RESTORE או שאם מזהה אי אפשר לעשות איתה כלום.

יש למישו מדריך או לינק למשו שיכול לעזור לי?

תודה :)

פורסם
  • מחבר
:please:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים