עבור לתוכן

מבקש מפרט HTPC עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר שקט 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה חיבור USB3, כונן SSD עבור מערכת ההפעלה (נראה לי 128GB) ודיסק רגיל עם נפח 2TB אבל אני יכוללהסתפק גם ב1

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני לא ממש מבין בזה אבל בעתיד אני חושב שאקנה גם איזו מערכת סאונד (בעתיד הרחוק - אז אולי לא רלוונטי)

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני נוטה להאמין שהתקציב הזה לא מספק עבור הדרישות שלך (גם 2T וגם SSD)

אלה אם נבחר לקצץ משמעותית בזיכרונות ומעבד, מה שלעניות דעתי לא יהיה הדבר הכי חכם לעשות..

בנוסף לא ציינת אם אתה מעוניין במארז 'קומפקטי' עבור הסלון או משהו כזה, או במארז רגיל.

ומה הרזולוציה של המסך, FHD או 4K (או אם אתה בונה על 4K בעתיד הקרוב) ?

כי אז זה כנראה מצריך עוד חריגה לא מבוטלת מהתציב או לפחות הכנה של הקרקע.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

לגבי הדיסק אני יכול להתפשר על נפח של 1TB (לא כזה קריטי לי) אם זה משפיע בכלל על המחיר בצורה משמעותית - אם לא אז אני אאלץ להגדיל את התקציב, השאלה בכמה?

המסך הוא FHD לא מתוכנן בעתיד הקרוב מעבר ל- 4K - אבל אני מניח שזה משהו שאפשר יהיה לשדרג בעתיד אם אני ארצה, נכון?

לגבי המארז אני רוצה שזה יהיה מארז יפה כי זה באמת יהיה בסלון, אבל לא חייב שזה יהיה fancy... גם משהו פשוט הולך

פורסם

אומר לך מה הקריטריונים עבור 'הכנה לשדרוג' ל4K בעתיד - ספק כוח מתאים ומארז שייכנס בו כרטיס מסך בלי בעיות.

אולי יהיה נכון לרדת מהעץ של 4K ולדחות את הסיפור הזה למחשב הבא ובכך לחסוך עוד כמה שקלים של 'הכנת קרקע' שלא בטוח תתממש...

1T או 2T זה לא כלכך משנה מבחינת מחיר, פשוט אני לא מאין שקיים סיכוי שזה ייכנס בתקציב יחד עם SSD.

אני באופן אישי חושב שמערכת הפעלה על גבי HDD זה למעשה צוואר בקבוק בהתגלמותו.

בקיצור תרכוש i5 4460 עם זיכרונות 4\8 GB

מארז ספק קירור ולוח סטנדרט

HDD 2\1 T כמו שרצית וSSD 128GB

כל זה אמור להיכנס יפה בתקציב יחד עם חריגה קטנה באזור ה 200~400 שקל להערכתי הגסה.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

מגניב תודה, נראה שאני באמת ארד מהעניין של ה4K ובעתיד כשזה יהיה רלוונטי פשוט אקנה חדש אם צריך.

תוכל לפרט לגבי הרכיבים? אני ממש לא מתמצא בחומרה ולכן אין לי שמץ של מושג מה לקחת

פורסם

i5 4460 זה מפורט

לוח מתאים סטנדרט הכי זול שיעמוד בדרישות מהיצרניות המוקרות MSI ASUS וכו'

לי יש קירור לא יקר שעושה עבודה שקטה למדיי : alpine 11 rev2 עולה באזור ה50 שח

זיכרון 8GB 1600

כונן וSSD זה על פי הבקשה שלך בגדול

מארז וספק : סטדנרט בהתאם לחומרה שלך ולבקשתך.

תיעזר ביועציי המכירות של החנות, הם 'ישלימו את החסר' בהתאמה לנתונים הקיימים .. .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים