עבור לתוכן

הצעות לשדרוג קליל בעבור מחשב שהוא חדש

Featured Replies

פורסם

atx_thermaltake_v3_black_edition1_0.jpg

מעבד I5 4460

לוח MSI H81M-P33

קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2

זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה)

דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM

ספק כוח FSP GROUP 500W

מארז Thermaltake V3 blacx edition

מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי).

מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן:

כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?).

*אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין

(אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פוגע בביצועים במשחקים על פי בינצ'מרקינג וגם כי הוא מכוער ומציק).

והאם יהיה חכם להתקין עליו בנוסף למערכת גם תוכנות עריכת וידאו תלת מימד ופוטשופ? כמובן שכל הפרוייקטים ושאר הזבל יישבו בHDD.

וכרטיס מסך כמובן. חשבתי על 970 משומש או 770 משומש. רק היכן מוצאים אחד כזה במקום נורמלי ובמחיר אטרקטיבי ??

חיכיתי ל960 אבל במחיר שלו אני כבר אקח R9 280 X משומש ועוד ישאר לי כסף לבמבה...

*אין לי תקציב מדויק לכרטיס אבל עד איזור ה1500 בלי חריגות עם עדיפות ל(הרבה) פחות מזה, כך יהיה עוד בגבול הנורמלי.

אבל בגדול מה שהכי חשוב לי זה שהתמורה לכסף שלי תהיה טובה!!

בנוסף אני גם רוכש מקלדת אבל כבר נסגרתי על Logitech G710+ מקשים חומים ולכן חשבתי לרכוש בKSP את הכל ולנסות להשיג איזו הנחנה קטנה או משהו...

יש סיכוי גם שיש לי גישה לסניף אילת (!) לכן אם יהיה כרטיס אטקרטיבי שיכנס בתקציב של המדוברים מלמעלה שייתן לי תמורה נאה לכסף אני אשמח לכרטיס חדש בראש שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים