עבור לתוכן

מבקש מפרט מחשב 2500 שח - עבודה ומעט משחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוציית FHD

3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בדיסקים קשיחים. SSD ו DVD. ציוד היקפי ומסך.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - ללא בברירת מחדל. אבל אם אפשר לרשום הערה של תוספת OC קל-בינוני, אודה לכם.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקת תקינות חומרה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - לא KSP. רצוי באיזור גוש דן.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - כעת. אבל לא קריטי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - חיבורים:, USB3. אבל אני רוצה צ'יפסט H97 או Z97 למפרט OC. לא מנסה לחסוך 100-200 שח. רוצה לוח עם המון חיבורי SATA, (כרגע יכנסו כ 5 דיסקים קשיחים + SSD + DVD) כ4 סלוטי זכרון, אין צורך ביותר מסלוט אחד למאיץ גרפי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא. רק תוספת של מאיץ גרפי בעתיד בקרוב, ואולי דיסקים קשיחים אם ניתן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - אני מעוניין בI5, אין צורך ב I7. אין צורך להשקיע במארז יקר, רצוי משהו סולידי. גם לא בספק כוח מעבר לאחד אמין שיסחוב עם מקסימום כרטיס 960GTX עתידי. הייתי רוצה לקבל את האפשרות ל OC כאופציה.

תודה רבה !

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות:

1. איך לוחות ASRock יחסית לאזוס וג'יגבייט, בדגש על אמינות? ולא עדיף לשים לוח Z97 גם במפרט שללא OC, בהתחשב בכך שיש להוסיף כרטיס eSata במפרט הזה, מה שמביא את המחיר קרוב ל Z97.

2. הבחירה בזיכרון אני מתאר לי בגלל המחיר..? איך היצרן הזה, ומדוע לא 2 יחידות של 4GB בשביל שני ערוצי זיכרון ?

3. המארז - יש חסרונות לבחירה ? והספק שמגיע עימו הוא סביר לצרכי?

תודה רבה

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאלות נוספות לגבי הלוח:

מדוע דווקא צ'יפסטים 87 ולא 97 החדשים יותר ? ומדוע דווקא הדגם היקר יחסית של ASRock ולא משהו זול יותר כגון http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/ ?

את התוספות לדוגמה SLI וכו' אני לא צריך. אז בגלל ה esata ? נראה לי שניתן לוותר על זה אם מוזיל עלויות. (ערכתי למעלה) או בגלל סיבות נוספות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים