עבור לתוכן

עזרה בקניית מכשיר סלולרי עד בערך 2000 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מכשיר סללורי ליספק אותי לבערך 3 שנים שנים הבאות, בתקציב של כ2000 שקלים (כעיקרון אני לא יכול יותר אבל אם יהיה משהו שווה במקסימום 2300 אז אוקיי אבל להשתדל שלא)

השימושים שלי הם בעיקר מולטימדיה, אפליקציות משחקים אינטרנט (המון המון המון) ולמידת האנדרואיד (כגון תכנות צריבת מערכת וכו וכו וכו)

חשבתי על ה MEIZU MX4, מה אתם אומרים ?

תודה מראש לעונים :)

פורסם

אתה יכול לקחת G2 32 גי'גה אתה תיהיה מבסוט עד הגג פעם אחרונה שראיתי המחיר היה 2240 שח לדגם של יבואן מקביל+מטען מקורי

פורסם

כבר ירד הרבה מאז. מחירו 1600-1750 שח. (עדיף לשלם קצת יותר ולקנות מחנות אמינה)

קח את דגם D802 בלבד.

בתור בעלים, ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

קח את דגם D802 בלבד.

בתור בעלים, ממליץ בחום.

אבל המיזו הרבה יותר חזק במפרט ובערך אותו מחיר, אתה לא חושב שכדאי לקחת אותו ?

פורסם

קח את דגם D802 בלבד.

בתור בעלים, ממליץ בחום.

אתה יכול לקחת G2 32 גי'גה אתה תיהיה מבסוט עד הגג פעם אחרונה שראיתי המחיר היה 2240 שח לדגם של יבואן מקביל+מטען מקורי

מראש אני שואל כי אני לא יודע כלום.

למה לא את ה-G3?

פורסם
אבל המיזו הרבה יותר חזק במפרט ובערך אותו מחיר, אתה לא חושב שכדאי לקחת אותו ?

בארץ באותו מחיר, או בהזמנה מחו"ל?

ומה זה הרבה יותר מהיר? 10%? (תן מפרט) אם כך, זה כלום ולא מורגש. ואני הייתי מעדיף את LG על פני יצרן סיני, גם אם זה מיזו.

למה לא G3? כי:

1. יותר יקר במאות ש"ח.

2. מהיר יותר אך בצורה לא מורגשת. 10% במעבד, ו30% במאיץ הגרפי, אך הרזולוציה הרבה יותר גבוהה, כך שגם הביצועים הגרפיים בפועל יותר נמוכים.

3. סוללה שמחזיקה פחות זמן מעמד. (אותו נפח סוללה, רק עם חומרה ומסך שצורכים יותר)

4. מכשיר גדול מדי לטעמי

למה כן?

1. סוללה נשלפת, למי שזה חשוב.

2. מסך גדול יותר, למי שזה חשוב.

3. אפשרות להרחיב זיכרון עם כרטיס SD. למי שזה חשוב.

4. כנראה יעודכן לגרסה מאוחרת יותר ע"י LG. (בכל מקרה שניהם מקבלים מ LG את אנדרואיד 5)

5. פוקוס מהיר יותר במצלמה, למי שזה חשוב.

פורסם
  • מחבר
בארץ באותו מחיר, או בהזמנה מחו"ל?

ומה זה הרבה יותר מהיר? 10%? (תן מפרט) אם כך, זה כלום ולא מורגש. ואני הייתי מעדיף את LG על פני יצרן סיני, גם אם זה מיזו.

למה לא G3? כי:

1. יותר יקר במאות ש"ח.

2. מהיר יותר אך בצורה לא מורגשת. 10% במעבד, ו30% במאיץ הגרפי, אך הרזולוציה הרבה יותר גבוהה, כך שגם הביצועים הגרפיים בפועל יותר נמוכים.

3. סוללה שמחזיקה פחות זמן מעמד. (אותו נפח סוללה, רק עם חומרה ומסך שצורכים יותר)

4. מכשיר גדול מדי לטעמי

למה כן?

1. סוללה נשלפת, למי שזה חשוב.

2. מסך גדול יותר, למי שזה חשוב.

3. אפשרות להרחיב זיכרון עם כרטיס SD. למי שזה חשוב.

4. כנראה יעודכן לגרסה מאוחרת יותר ע"י LG. (בכל מקרה שניהם מקבלים מ LG את אנדרואיד 5)

5. פוקוס מהיר יותר במצלמה, למי שזה חשוב.

מבחינת התעסוקה בהתקנת רומים תכנות וכולי, אתה חשוב שהוא מתאים ?

וגם אני לא יודע אם ה32 גיגה יספיקו לי, כמה המערכת גוזלת מהזיכרון ?

אני יודע שזה שטותי אבל מה שדי מפריע לי שיצא עוד מעט G4 ואז אני יריגיש די מעפן עם מכשיר ישן

אולי עדיף שאני אחכה ליציאתו של הZ4 של סוני ואקנה את הZ3 ?

פורסם

קח את דגם D802 בלבד.

בתור בעלים, ממליץ בחום.

+1

זריז

זמן סוללה פנומנאלי

מסך ענק ביחס לגודל הפיזי

פורסם
מבחינת התעסוקה בהתקנת רומים תכנות וכולי, אתה חשוב שהוא מתאים ?

מפתחים עבורו הרבה רומים, גם מבוססי LG וגם AOSP. יש הרבה מדריכים בעברית, והכל בקלות.

וגם אני לא יודע אם ה32 גיגה יספיקו לי, כמה המערכת גוזלת מהזיכרון ?

תלוי ברום. הרום המקורי בסביבות 8GB אם אני זוכר נכון.

אני יודע שזה שטותי אבל מה שדי מפריע לי שיצא עוד מעט G4 ואז אני יריגיש די מעפן עם מכשיר ישן

אם עדיין לא הבנת, אז אני אומר שוב: ה G2 הוא מכשיר מהשורה הראשונה, הוא בפועל מהיר לפחות כמו ה G3. אין שום סיבה שתרגיש שאתה עם מכשיר ישן. אין כמעט פער בבביצועים בין הדורות האחרונים, יחסית למה שהיה בעבר.

אולי עדיף שאני אחכה ליציאתו של הZ4 של סוני ואקנה את הZ3 ?

התקציב שלך 2000 שח, לא? אז בכיף חכה שנה-פלוס, כדי להוציא את אותו כסף על אותו דבר כמעט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בנוסף, ה Z3 הוא כמעט בגודל של ה G3 למרות המסך ה 0.3" קטן יותר. למה לשלם יותר למכשיר כזה?

אני רואה שהמחיר של ה G2 ירד כבר ל 2200 ש"ח.

בסופו של דבר, ההחלטה אם לקנות G2 או G3 לא צריכה להיות מבוססת על מה חדש יותר, אלא האם אתה רוצה מכשיר 5.2 קטן-יחסית, או מכשיר 5.5 קטן יחסית.

ל G2 יש חיי סוללה 10-20% טובים יותר.

ל G3 אפשר להרחיב זכרון אחסון וסוללה. יש לו גם הטענה אלחוטית שזה יתרון.

האם כל זה שווה לך תוספת של 500-600 שח? בחירה שלך.

פורסם
  • מחבר
מפתחים עבורו הרבה רומים, גם מבוססי LG וגם AOSP. יש הרבה מדריכים בעברית, והכל בקלות.

אם עדיין לא הבנת, אז אני אומר שוב: ה G2 הוא מכשיר מהשורה הראשונה, הוא בפועל מהיר לפחות כמו ה G3. אין שום סיבה שתרגיש שאתה עם מכשיר ישן. אין כמעט פער בבביצועים בין הדורות האחרונים, יחסית למה שהיה בעבר.

התקציב שלך 2000 שח, לא? אז בכיף חכה שנה-פלוס, כדי להוציא את אותו כסף על אותו דבר כמעט.

בנוסף, ה Z3 הוא כמעט בגודל של ה G3 למרות המסך ה 0.3" קטן יותר. למה לשלם יותר למכשיר כזה?

בסופו של דבר, ההחלטה אם לקנות G2 או G3 לא צריכה להיות מבוססת על מה חדש יותר, אלא האם אתה רוצה מכשיר 5.2 קטן-יחסית, או מכשיר 5.5 קטן יחסית.

אני חושב שאני אקנה את הASUS ZENFRONE 2 הוא צריך להיות פאלפון מעולה שלא יעלה הרבה (לפחות בחול)

אני חושב שאני אקנה את הASUS ZENFRONE 2 הוא צריך להיות פאלפון מעולה שלא יעלה הרבה (לפחות בחול)

פורסם

יכול להיות בחירה מעניינת בעלות כזו.

מצד שני, נכון למאי 2014 התמיכה והביצועים בישומי ומשחקי אנדרואיד במעבדי x86 לא היתה משהו http://www.theregister.co.uk/2014/05/02/arm_test_results_attack_intel/

אבל אולי המצב השתפר מאז...

פורסם

הייתי מחכה לzeonfone 2 או קונה G3 32GB בעיקר בגלל שהוא 3GB RAM

אנדרואיד 5 אוכל ראם

פורסם

מכשיר ענק. הרבה יותר גדול מ G3 למרות שאותו גודל מסך.

בנוסף, היתרון היחיד של 1+1 זה המחיר. בהינתן אותו מחיר, אני יעדיף תמיד את LG.

ולגבי ה RAM... אנדרואיד ימלא כל זכרון שיהיה זמין עבורו, גם 4GB. הוא פשוט לא יסגור ישומים ככל שיש לו יותר.

אנדרואיד 5 עובד מעולה גם במכשירים עם 1GB RAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים