עבור לתוכן

מחשב גיימינג וגרפיקה- 6-6.5K

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אשמח לעזרה בבחירת לפטופ.

מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית).

מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט.

רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד.

דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות האלה חשוב.

משקל- לא מאוד רלוונטי. מבחינת טעם אישי מעדיף מחשבים דקים, אבל זה לא מאוד קריטי.

זמן סוללה- גם לא מאוד חשוב, כי לרוב תהיה גישה לחשמל.

יציאות מיוחדות- לא ממש חשוב. שני שקעי USB ואם אפשר גם קורא SD ואני מבסוט.

בלוטות'- לא צריך.

כונן קשיח- 500 ג'יגה ומעלה, SSD למערכת הפעלה יהיה נחמד.

כונן אופטי- עדיף שתהיה אופציה לצרוב בלי לארגן צורב חיצוני.

מתנצל שאני כותב כאילו אני עושה לכם טובה ("יהיה נחמד", "לא ממש חשוב" ושאר אמרות כלליות), סתם עייף קצת אז לא חושב 100% ;)

כל ניסיון לגלוש ברשת ולחפש best laptop for graphics נגמר בדברים שלא נמכרים בארץ, או ב"on a budget", או בהרבה מעל התקציב... אז נראה לי הכי חכם לפנות אליכם.

תודה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

דגם שמצאתי ונראה טוב, אשמח לחוות דעת- Lenovo ideapad Y580 gaming 59353260

אגב תהיה- ראיתי באותה חנות את אותו דגם, אותו מעבד, זכרון 8GB (לעומת 12 בדגם הראשון!)- ההבדל היחיד הוא אס אס די של 256 ג"ב לעומת ה16 SSD+טרה רגיל במחשב המקורי, והמחשב השני עולה כ1000 ש"ח יותר! האם הSSD הוא הסיבה היחידה? או שיש כאן שינויים מעבר למה שרואים במפרט?

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13611

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13612

פורסם

בלנובו המסך לא מתאים לעריכת תמונות וגרפיקה מבחינת דיוק צבעים. אם זה חשוב לך כמובן.

כמו כן ה-Y580 זה מחשב "קצת" ישן, יש לו מחליף כיום כבר Y50, גם לו יש מסך שלא מתאים לגרפיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה! כבר ממש הייתי בדרך לקנייה, אז עצרת אותי בזמן...

אז אחרי שעברנו את מה לא- נשאר רק מה כן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים