פורסם 2015 בינואר 1810 שנים 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ)מארז:מארז איכותי מותג Silverstoneדגם Redline RL04B כולל USB3.0ספק כח:ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFCCorsair 750W דגם CX750הכולל 3 שנות אחריותכולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ...מעבד:Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבדקירור למעבד:מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אםGigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150דיסק קשיח:Wastern digital Caviar blue 1דיסק SSDSSD Corsair Force LS 120GBזכרון:Kingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטבהיצרנים המובילים:צורב DVD:צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 לבחירת הלקוח כרטיס מסך:Gtx 970 gigabyte g1 4gכולל יציאות HDMI / DVI x2 / DPמסךלא כלול.אני לקחתי מפרט מאיבורי ושיפצתי אותו קצת. הלינק למפרט המקורי http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=13432בגדול אני רוצה להוזיל עלויות בלי לפגוע בעוצמת המחשב ואני מדגיש שחשוב לי I7 עוצמתי כמו שמופיע במפרט. הגעתי למחשב האולטימטיבי אבל לא נשאר לי מספיק למסך איכותי למשחקים יש לכם רעיונות לייעול?אני מוכן לוותר על צורב דיסקים, אבל חשוב לי כמות מסויימת של SSD. כדי לשנות חלק במפרט ולדעת כמה זה יחסוך יש לראות כמה החלק המקורי עולה, לחסרו ממחיר המפרט, ולהוסיף את מחיר החלק למחיר הכולל של המפרט. נערך 2015 בינואר 1810 שנים על-ידי yairzv0
פורסם 2015 בינואר 1910 שנים אין סיבה לפתוח דיון חדש, לקוראים אין מושג מה הדרישות שלך.תמשיך מהדיון המקורי שלך בבקשה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.