עבור לתוכן

מבקש המלצה לטאבלט-מיני לרופא

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק

המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות.

בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר.

כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב.

לכן התמיכה בעברית מאוד חשובה לי

הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב.

אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8

אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי.

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טאבלט מיני לדעתי עדיין יהיה גדול וכבד יחסית בשביל לשים בכיס של החלוק. הייתי דווקא ממליץ על סמארטפון טוב עם מסך 5.5" כמו למשל LG G3. בתוספת האפליקציה הכי טובה של אנדרואיד לקריאת ספרים: Moon Reader Pro. זה יחסוך את הצורך מלהסתובב עם שני מכשירים שונים (גם טלפון וגם טאבלט).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם האייפד רטינה התאים לך אז יכול להיות שטאבלט גם-

אני באופן אישי הייתי הולך על אנדרואיד בגלל מבחר האפליקציות והגמישות של המערכת- ותוכל להוריד קבצים לטאבלט ישירות מהאינטרנט.

מסך גדול מ8" כנראה לא יהיה נוח לך לאחיזה ועבודה תוך כדי תנועה- אבל כמו שזורו אמר 7-8 אינץ לא בהכרח יכנס לך לכיס של החלוק..

נשמע כאילו הבעיה העיקרית שלך תהיה בכלל הסוללה אם התכנון הוא לעבוד לזמן ממושך אז אתה צריך למצוא טאבלט עם סוללה בקיבולת גדולה

בתור התחלה אני מציע לך לחפש בגוגל ביטויים כמו "best 8 inch tablets" אתה תמצא הרבה רשימות והשוואות של אתרים גאדגט שונים כמו

http://www.colourmylearning.com/2014/03/top-5-best-8-inch-tablets-surprisingly-cheap/

וזה ייתן לך רעיון כללי של מה יש בשוק ומה אתה צריך.

יש לך תקציב מוגבל?

פורסם

טאבלט 8 אינץ ניכנס בקלות בקלות לכיס של סרבל רופא סטנדרטי . הבחור שפתח את הפוסט ביקש במפורש תמיכה טובה בסטיילוס.למיטב הבנתי בגודל הזה יש כיום רק 2 אופציות מיתקבלות על הדעת ושעונות על 2 הדרישות הנ"ל:

1:. טאבלט note של סמסונג שרץ על אנדרויד

.2. טאבלט encore 2 write של טושיבה שרץ על windows 8.1.

האופצייה השנייה עדיפה בהרבה בזכות החומרה החזקה והאיכותית יותר וכמובן הגמישות של מערכת ההפעלה של חלונות ,שהיא הרבה יותר פונקציונלית לעבודה אמיתית .

לפי דעתי , מהיום שבו אינטל הוציאה לשוק סוף סוף את מעבדי האטום מרובעי הליבה של הדור האחרון , אבד הכלח על כל הטאבלטים המצועצעים והנחותים שרצים על אנדרויד ועל מערכת ההפעלה של אפל .

הטאבלט החדש של טושיבה לדוגמא נותן כ 11 שעות עבודה , תומך בסטילוס איכותי ומדוייק , עולה בסך הכל 350 דולר , לא שוקל כמעט כלום ועדיף בכל צורה ומובן על המתחרים שרצים על חומרה חלשה יותר ועל מערכות הפעלה מסורסות , מוגבלות ולמרבה האבסורד גם יקרות יותר ללא שום הצדקה נראית לעין .

לסיכום מי שקונה אייפד או טאבלט אנדרויד הוא סתם fanboy או פשוט אידיוט גמור .

.הערה : מי שחייב להריץ איזו שהיא אפליקצייה , יכול להשתמש ב bluestacks .

אולם מי שצריך לעבוד עם תוכנה שמיועדת לרוץ על חלונות , אינו יכול באמת לעשות זאת על אנדרויד או על ios.

אז נכון שיש מיליון אפליקציות , אבל רובם המוחלט שוות לתחת .

ואף אחת מהן לא יכולה להחליף את סט הכלים המלא שמאפשרת מערכת ההפעלה של WINDOWS 8.1 , חבילת אופיס וכל התוכנות המיקצועיות שזמינות למישתמש חלונות .

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אולם מי שצריך לעבוד עם תוכנה שמיועדת לרוץ על חלונות , אינו יכול באמת לעשות זאת על אנדרויד או על ios.

אז נכון שיש מיליון אפליקציות , אבל רובם המוחלט שוות לתחת .

ואף אחת מהן לא יכולה להחליף את סט הכלים המלא שמאפשרת מערכת ההפעלה של WINDOWS 8.1 , חבילת אופיס וכל התוכנות המיקצועיות שזמינות למישתמש חלונות .

בטח שיכול , דרך remote desktop

ו

android-x86 הרבה יותר טוב מ bluestacks

פורסם
הבחור שפתח את הפוסט ביקש במפורש תמיכה טובה בסטיילוס.למיטב הבנתי בגודל הזה יש כיום רק 2 אופציות מיתקבלות על הדעת ושעונות על 2 הדרישות הנ"ל:

1:. טאבלט note של סמסונג שרץ על אנדרויד

.2. טאבלט encore 2 write של טושיבה שרץ על windows 8.1.

.

באופן עקרוני אני מסכים שאלו החלופות, אבל לא עם השאר...

בתור מי שניסה ועדיין מנסה לגרום ל-WIN לעבוד באופן טבעי וזורם עם מגע מזה שנים רבות - האנדרואיד עדיפה בהרבה.

WIN פרודוקטיבית בהרבה באופן כללי אבל כל עניין העבודה עם TOUCH פשוט "נאנס" לתוך מערכת ההפעלה וזה פשוט לא עובד!

אנדרואיד מההתחלה פותחה סביב TOUCH והרבה הרבה יותר יעילה בתחום הזה - ודאי לשימושים שהוא ציין.

לדעתי ה-NOTE הוא הפתרון המומלץ ביותר, במיוחד כיוון שזה מכשיר שפותח מראש "

לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב."

גם מבחינת חומרה, גם מבחינת עיצוב ובעיקר מבחינת תוכנה ואפליקציות תואמות.

ה-NOTE 8 מעט גדול לדעתי ואם 5.5 אינט מספק - הייתי הולך על ה-NOTE 4, גם בגלל חיי הסוללה הפנומנאליים.

פורסם

בקשר לWindows אם אני זוכר נכון רוב הטאבלטים היום עושים שימוש במערכת שנקראת Windows RT, שזאת גרסה שמאפשרת שימוש רק בתוכנות מחנות האפליקציות של מיקרוסופט בין היתר של שלל ההגבלות שלה.

אבל ממה שאני זוכר דובר שעוד כמה חודשים כש Windows 10 תשוחרר המערכת הזאת יוצאת לגמלאות ו Windows 10 תחליף אותה.

מה שכן בקשר לטאבלטים של אנדרואיד אכן אני אצטרף להמלצות שניתנו כאן.

אם אתה לא צריך חיבור של רשת סלולרית ו WiFi מספיק לך אז לא מזמן רכשנו אצלנו בבית מכשיר של DELL מדגם Venue בגודל 7" , מחיר אטרקטיבי (690 ש"ח בבאג) , הסוללה מצויינת, מסך נהדר וסאונד יוצר מגדר הרגיל. לא בדקתי אם הוא עובד עם עט אבל יכול להיות.

בקשר לNote אני אכן יכול לאשר שהוא מתאים לדרישות שלך.

לי יש Note 3 LTE שזה מודל שמספרו N-9005.

המכשיר בגודל מצויין עם עט מובנה ותמיכה מרובה בפיצ'רים של כתיבה עם העט, בנוסף לכך שהמסך די ענק והוא גם טלפון אז חסכת לך הסתובבות עם מכשיר נוסף, בונוס הוא זמן סוללה ארוך מאוד.

פורסם

רוב הטאבלטים היום מריצים כבר windows 8.1 אמיתי. לפחות כל טאבלט שמחירו מעל 1500₪ . מיקרוסופט זנחה את גרסת ה windows rt אחרי כשלון צורב במכירות. הם מנסים לשרוד בתחום הטאבלטים עם מערכת מלאה על מעבדי atom ולא על arm. אולי יצליח להם. ניסיתי את האסוס החדש. עדיין חוויה של פיצול אישיות חמור. הגופנים קטנים מדי כדי לבחור עם האצבע...

פורסם

ולכן לשם כך יש לך סטילוס ...חוץ מזה שאתה יכול להגדיל את הגופנים וגם להקטין את הרזולוצייה .נכון שחווית הט'צ' עם האצבע עדיין עדיפה עם האנדרואידיים , אולם הסטילוסים החדשים שיש לדוגמא ב sp3 ובטאבלט של טושיבה עדיפים על הסטילוסים מהדור הקודם שיש ב note 4 ובטאבלט note 8 .אגב גם הסטיילוס שיש בטאבלט החלונות של אסוס vivotab note 8 ,הינו נחות בגלל שהוא מבסוסס גם הוא על סטילוס פסיבי כמו הסמסונגים .

בסטילוסים בחדשים הסטילוסים הם אקטיביים ואין להם את אותם בעיות ילדות שהיו בדור הקודם מתוצרת wacom .

הסטילוס ב venu 7 ,אגב ניחשב כנחות מכולם .אני מציעה לכם לקרוא סקירות טכניות כמוני לפני שאתם מביעים דעה לא מבוססת .

להניח מראש יתרון של פלטפורמה מסויימת על רעותה או להניח מראש שכל הסטילוסים זהים זה לזה , זה כמו להגיד שלכל קליעי ה 7.62 יש אותו אפקט ,וכמובן שלא כך הדבר, במיוחד אם חטפת קליע 7.62 בגירסת צלפים שפיצפץ לך את הרגל במקום סתם לעשות את החור הרגיל ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים