עבור לתוכן

נקסוס 5 - בעית שינמוך מלוליפופ לKK

Featured Replies

פורסם

לא מזמן הוסבר לי שכדי לשנמך את הלוליפופ לKK עליי להיכנס לhammerhead (לקובץ BAT) מהמחשב, כשהנקסוס מופעל על FASTMODE ומשם זה פשוט ירוץ מעצמו...

אז זהו, שלא ממש מצליח לי כבר בשלב הFASTMODE, כנראה כי לא ברור לי פרט קטן:

אני לוחץ על VOL DOWN+START וכשאני נכנס לאפשרויות של המכשיר (הקטע עם שני הVOL יחד עם הסטארט לא עושה כלום), דולק לי באדום קטן למטה "FASTMODE"

אבל לא ברור לי אם עליי לאשר לו START אחרי שאני רואה את הFASTLOAD באדום או פשוט להשאיר אותו שם בלי סטארט/ריקאברי/ריסטרט בוטלואד.

בהנחה שצריך לאשר לו סטארט כשהFASTLOAD האדום מופיע, אז המכשיר מתחיל כרגיל ואני לא רואה שום דבר שונה או מיוחד.

אני לוחץ על קובץ הBAT בhammerhead והוא פותח חלון שחור של הCMD, אומר שהוא לא מזהה ואחרי 4 נסיונות אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי לצאת וזהו.

משם אני לא מצליח להתקדם...

(המכשיר שלי הוא 820 וללא ROOT אם זה משנה)

אנא הסבר כמו לילד קטן ומוגבל (למרות שחשבתי שאני קצת יותר מבין...)

פורסם

אני לא יודע לגבי הסקריפט, אבל כדי לבצע רוט צריך לפתוח את הבוטלואדר (אם הוא לא פתוח) - בשביל זה אתה צריך לודא שהדריברים של המכשיר מותקנים כראוי במחשב, יש לך את ה- adt bundle של גוגל בשביל לעבוד עם פקודות adb ו- fastboot.

מרגע שעשית את זה, מאד פשוט, כמה פקודות ב- CMD אולי להתקין supersu וריקוברי צד שלישי וסיימת.

אם לא בא לך להתעסק עם פקודות וכו אתה יכול להוריד את הכלי הבא: http://www.wugfresh.com/nrt - השתמשתי בו גם בעצמי, הוא נוח ומאד קל לשימוש.

פורסם

אם הוא לא זיהה את המכשיר זה כנראה פשוט אומר שלא התקנת את הדרייברים של אנדרואיד במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים