עבור לתוכן

עזרה בהכרעת 2 לפטופים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בת 15 ומתחילה ללמוד עם לפטופ בבית הספר, אני צריכה וורד שיכיל את כל הקבצים של בית הספר, ואינטרנט ומתלבטת בין שני מחשבים מה יותר חשוב בשביל הצרכים שלי, מהירות כונן קשיח או מהירות מעבד?, אני צריכה שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע או יכבה פתאום.

ואיזה לפטופ עדיף לצרכים שלי Asus VivoBook S451 R451LB-CA098H אסוס או Asus X455LD-WX032H אסוס, ההבדל ביניהם הוא מהירות הכונן הקשיח ומהירות המעבד עכשיו מי ביניהם יותר חשוב לי מהירות המעבד או מהירות הכונן הקשיח?

תודה רבהה

פורסם

יותר חשוב זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך שיקל עלייך בסחיבת המחשב מדי יום. השאר פחות חשוב לשימושים בבית הספר.

מה התקציב למחשב?

פורסם
  • מחבר

היי שלום, התקציב הוא עד 4000 שקל. תודה רבה.

פורסם

פה יש שאלון מפורט עם סעיפים, תוכלי בבקשה לענות עליו?

http://hwzone.co.il/community/threads/493381-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9C2013)

אם סעיף בשאלון לא מובן, תרשמי ונסביר. ככה יהיה תיאום דרישות טוב יותר לבחירת המחשב.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שאלון, ראיתי רק תקנון כזה. בכל מקרה אתה מכיר את אחד הלפטופים שציינתי?

פורסם

מכירים ופחות יכול להמליץ עליו לבית הספר מהסיבה שזמן הסוללה שלהם לא גבוה וכן המשקל שלהם לא תואם את גודל המסך של 14", כבדים מדי ובמיוחד בשביל לסחוב לבית הספר.

לכן גם פחות התייחסתי אליהם כי הם לא ממש מתאימים לדעתי.

השאלון הוא זה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* כונן אופטי?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

פורסם
  • מחבר

זמן סוללה חשוב אך אני יכולה להטעין אותו בבית ספר, משקל חשוב אבל זה בא במקום המחברות, אני יצטרך הכי הרבה וורד ואינטרנט, משחקים ממש קלים לא משהו רציני בכלל, שלא יתקע ו שיפעל מהר מאוד, גודל מסך אני חושבת ש14 זה גודל טוב ומעדיפה אסוס (המליצו לי הרבה אנשים) מבחינת מחשב עצמו הם מחשבים טובים?

נערך על-ידי מאיהאבגי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים