פורסם 2015 בינואר 1610 שנים https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר תבדוק שם את הודעה מספר 440, אולי זה יעזור. כמו כן, תמיד אפשר לשנמך...
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים תגובה 440: After reading about how one user had issues with the Camera after enabling NuPlayer (which I also have had issues with along with this audio issue), I went in to the Developer Options and turned off the experimental "NuPlayer".
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים אני עם 5.0.1 והבעיה היחידה שאני חווה היא התנהגות קצת מוזרה של הסוללה (נניח לילה אחד לא מחוברת למטען ויורדים 20%, אחכ במשך 3 שעות לא משנה כמה אתעלל בפלאפון ירדו מקסימום 5%. לילה אחרי כל הלילה לא יירד לי אחוז אחד והוא יהיה רגיל)ומה שבאמת מפריע לי - כשהסוללה מגיעה לאיזור ה 10% הפלאפון מחליט על דעת עצמו שנמאס להעיף את הקליטה כיבינימט ומשאיר אותי עם נגן מדיה משוכלל. לפעמים הקליטה חוזרת לפעמים לא.. אבל היא תמיד תחזור כשאחבר את הנקסוס לחשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.