עבור לתוכן

מודם סלולרי, האם יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מן סוג של מודם, שאפשר להכניס לתוכו כרטיס סים, לחבר לחשמל, לחבר לטלפון ביתי ולהשתמש בו כאילו זה קו ביתי לכל דבר.

יש חיה כזאת? איפה אפשר להשיג? וכמה זה עולה?

פורסם

אתה קצת מערבב.

במודם סלולרי מתכוונים בדר"כ לנטסטיק או מודם פנימי במחשב נייד שנותן למחשב אינטרנט סלולרי.

יש גם נתבים קבועים לדירה עם מודם סלולרי מובנה, שיתנו אינטרנט למחשבים בבית. גם רוב הנתבים הרגילים תומכים בחיבור מודם סלולרי לכניסת ה USB בנתב. (נטסטיק)

אבל אתה מתכוון לתת עבור שיחות ביתיות.. אני לא יודע אם מוכרים את זה פרטית, אך בזמנו אורנג' וספקיות סלולריות אחרות שיווקו מוצרים כאלו. למרות שכיום הם בדר"כ מחברים קווים ביתיים דרך האינטרנט הביתי הקווי.

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי את הטעות שלי אחרי שחיפשתי קצת באינטרנט

לא, אני לא מחפש מכשיר שיעשה לי אינטרנט סלולרי

נטו בשביל הקו טלפון

אז איך נקרא הדבר?

אולי לסינים יש דברים כאלה?

פורסם

לפי מה שהבנתי שאתה מבקש, יכול להיות שמוצר כזה יעזור לך:

http://www.ebay.com/itm/221347390226

בעיקרון מדובר במכשיר ששמים בו כרטיס SIM ומחברים אותו לטלפון IP או למרכזיה מקומית (למשל asterisk), ואז אפשר להוציא ולקבל שיחות. הדגם הספציפי הזה נראה שיש לו אפשרות גם לחיבור טלפון רגיל, אבל אין לי נסיון איתו.

פורסם

הוא רוצה נתב שיחות סלולרי, שתכניס בתוכו סים, ובצד השני תחבר מכשירי טלפון ביתיים כדי להוציא דרכו שיחות.

מה שהוצא כאן ע"י יוני לא בדיוק מתאים. כי ניתן לחבר אליו רק מכשירי טלפון VOIP ולא רגילים.

פורסם
  • מחבר

טוב, אוקיי המחיר גבוה קצת ממה ששיערתי..

המטרה שלי הייתה לצמצם הוצאות. בכך שאקנה כרטיס טוקמן או ביגטוק שיהיה בבית כטלפון ביתי

כי בכל חברה בארץ היום, משלמים הרבה כסף על קו טלפון נייח שבסופו של דבר שוכב בבית בשביל "גיבוי"

הרי גם ככה לכולנו כבר יש חבילות ללא הגבלה

אז כנראה שפשוט אקנה פלאפון ב100 שקל ואכניס לתוכו סים שישכב בבית כ"גיבוי"

למישהו יש הצעות יותר טובות?

פורסם

אם יש לך טלפון סלולרי אז בשביל מה אתה צריך עוד סלולרי pre-paid? איזה גיבוי זה ייתן לך?

פורסם

לפותח הדיון,

תבדוק אצל חברות דוגמת נטויזיון, 012 סמייל אם יש אצלם אפשרות לעשות קו טלפון ביתי בתוכנית " לא דיברתה לא שילמתה" ללא דמי מנוי.

פורסם
  • מחבר

יש, בתשלום על הציוד (12 שקל בחודש אצל 012)

אצל אף חברה אחרת לא ראיתי חבילה כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים