עבור לתוכן

למה בכלל צריך SIM?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
סתכל, בהמשך למה שאמרו פה:

א. זה שאתה משלם 50 שקל על סים זה לא כי זאת העלות של הסים\השליחה, אלא עוד דרך של החברות "לשלוט" עליך כדי שכולם לא יעברו\יפתחו קווים כל שני וחמישי. (שים לב שעכשיו מבקשים את זה גם כשאתה עובר חבילה בכלל)

ב. חוץ מנקודות האבטחה והטכנולוגיה, אני מניח שהרצון להישאר עם סים של החברת הסלולאריות זה הצורך בבקרה ואותה "שליטה" שלהם על מצב הצרכנים

ובקשר ללהחליף בין מכשירים, אני לדוג' "מזגזג" בין המכשיר הראשי שלי למכשיר נוסף ברמה שבועית

אם זה נכון, וכל החברות גובות את זה, למרות שאין להן עלות, אין מקום לחשוד בכך שמדובר בתיאום מחירים, וכדאי לפנות לרשות ההגבלים העסקיים?

• תגובות 31
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שלא כל החברות גובות את זה. אף פעם לא שמעתי שהחברות הישנות (אפ"ס) גובות על החלפת סים, וכן 012 לא גובים על סים חדש במשלוח בדואר כמו שציינתי כבר בדיון הזה. לא יודע מה עם שאר החברות, אבל לא נראה לי שהעלות זהה בכולם. ואותו דבר על החלפת תוכנית.

חוץ מזה, מדובר במקרה שנראה כמו תחרות סטנדרטית, שבה בסופו של דבר המתחרים מתייצבים על סכום כלשהו ותנאים כלשהם שהכי משתלמים להם, מה שיוצא באופן טבעי די דומה (אם כי לא בהכרח זהה) בין החברות. יש כרגע יותר מדי חברות בשביל לחשוד לתיאום מחירים ביניהן, אלא אם כן יש לך ראיות מוצקות יותר מ"המחיר דומה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים