עבור לתוכן

הבדלים בין i9300 ל-i9301

Featured Replies

פורסם

הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג.

חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים:

* המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication)

* המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל)

בשני חסרונות פחות חשובים:

* אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי)

* לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300

יש גם כמה יתרונות:

* גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי

וכמה יתרונות זניחים:

* מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB)

* זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים)

* יותר צבעים

הערות:

חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כמה שראיתי רק השני נמכר בארץ, והראשון נמכר בעיקר בגרמניה. לראשון יש יתרון אחד - הוא תומך בשני Simים.

אספתי את המידע בהתבסס על מחקר עצמאי, ואשמח אם תציינו טעויות בהשוואה שלי.

פורסם
הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג.

חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים:

* המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) (לא מצאתי כל ביסוס לכך, אבל זה לא כל כך חשוב, אם יש או אין, זאת פונקציה שאצל רוב המשתמשים בארץ בכלל לא נמצאת בשימוש או שהם לא יודעים על קיומה)

* המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) (זה לא ש-I9300 תומך בפונקציה הזאת, שאפשר להציג את זה כחיסרון)

בשני חסרונות פחות חשובים:

* אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) (אז זה לא חיסרון, מראש אתה לא מסתכל על המכשיר אם אתה מחפש יותר)

* לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 (לא מצאתי לזה ביסוס, אבל אני חושב שמקבלים 50GB ב-BOX)

יש גם כמה יתרונות:

* גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי

וכמה יתרונות זניחים:

* מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) (זניח?? זה היתרון עצום! במיוחד במכשירים של סמסונג, עם המערכת שמאוד אוהבת זיכרון)

* זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים)

* יותר צבעים (זה לא נכון, המסך זהה, 16M צבעים)

בנוסף לכל זה לא ציינת שהמעבד ב-I9301 חסכוני יותר בחשמל.

פורסם
  • מחבר
בנוסף לכל זה לא ציינת שהמעבד ב-I9301 חסכוני יותר בחשמל.

1) שמתי בקישור את הביסוס, אולי הקישור לא נכון. להגיד שזה לא בשימוש זה לא נכון. יש לנו הרבה NFCים בארץ (נגיד, רב קו), ואפליקציות שמשתמשות בהם - קוראות, כותבות, וכו'. ואם אתה קונה מכשיר ל-5 שנים, אתה צריך לחשוב מה יקרה ב-2020. (אחרת גם מדור 4 לא צריך להיות לך אכפת)

2) זהו, עכשיו הבנתי שבעצם יש שני דגמים גם ל-S3. ל-i9300 אין תמיכה ב-LTE. ל-i9305 יש. (חשוב!) ה-i9305 יקר יותר מה-i9300.

3) מסכים.

4) גם כן, זה מה שכתוב בקישור ששמתי.

5) באמת? אני משתמש ב-S2 ולא נגמר לי הזיכרון. אולי זה תלוי שימוש.

6) התכוונתי באיזה צבעים מגיע המכשיר. (כחול, שחור, אדום וכו')

7) צודק. יותר ספציפית, הם טוענים שבשיחות 3G (אין נתונים על 2G) בישן אפשר לדבר 11:40 שעות, ובחדש אפשר לדבר 14 שעות. נראה לי ששאלה מעניינת יותר היא כמה זמן אפשר לעשות בגלישה סלולרית או עם GPS, או משהו דומה, אבל זה הנתון לפיו הם מודדים והשורה התחתונה שלפחות בשיחות יש חיסכון. (לא בטוח מאיזה הבדלים במכשירים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים