עבור לתוכן

מכשיר THL L969 שתומך ב LTE

מה דעתכם על מכשירים סיניים זולים שמספקים פונקציונליות דומה למכשירים יקרים יותר? 2 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על מכשירים סיניים זולים שמספקים פונקציונליות דומה למכשירים יקרים יותר?

• לא משתלם כלל
    • משתלם מבחינת מחיר אבל אמינות נמוכה
    • איכות הרכבה ירודה
      0
    • כדאי ואין טעם לשלם יותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ברצוני לרכוש את המכשיר THL L969 הסיני שתומך בכל הרשתות כולל דור 4 LTE אבל יש לי חשש מאחר ומדובר במותג סיני לא מוכר ולא ידועה לי האיכות של המכשיר, האם הוא מחזיק מעמד, האם הוא לא נתקע וכד'

התרשמתי מהמפרט הטכני שלו ומהמחיר הזול יחסית לטלפון חכם, אין לי צורך במכשיר משוכלל במיוחד ולכן אני שוקל לקנות אותו.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו למי שכבר רכש או יש לו נסיון עם מכשירים מהחברה הנ"ל, או מכשיר מעט יותר איכותי שמחירו לא יעלה על 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי את המכשיר אתמול, לבנתיים נראה אחלה, מקווה שלא יהיו בעיות GPS וכד' כמו שקראתי בחלק מהפורומים שהמכשירים הסיניים האלה עושים בעיות עם GPS.

פורסם
טוב קניתי את המכשיר אתמול, לבנתיים נראה אחלה, מקווה שלא יהיו בעיות GPS וכד' כמו שקראתי בחלק מהפורומים שהמכשירים הסיניים האלה עושים בעיות עם GPS.

מאיפה קנית?

ניסית להשתמש בוויז ועבד?

פורסם
  • מחבר

קניתי ב KSP לצערי זו נפילה, המכשיר לא מתפקד עם GPS בצורה נורמלית, WAZE מאבד כיוון לעיתים קרובות ומסתנכרן מחדש, ו KSP לא רוצים לבטל את העסקה בטענה שהם לא מוצאים את התקלה.

אין לי שום דרך לשכנע אותם, מבחינתם ביצעתי שימוש של יומיים בלבד במכשיר ולכן הם לא מוכנים לבטל עסקה, הפסדתי 760 ש"ח, טעות מעצבנת.

אין עם מי לדבר ב KSP מבחינתם זה רק למכור, אחרי שקנית - לך קיבינימט.

פורסם

יש דרכים לתקן את בעיות ה-GPS האלו, חפש באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הדרכים, שום דבר לא עוזר, המכשיר כרגע במעבדה הראשית שלהם בחיפה, כנראה יעבירו אותו למעבדות AFM שקר כלשהו.

אני אובד עצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים