עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מיחזור או מהפכה? גלקסי נוט 4 בביקורת

Featured Replies

פורסם

אין ולו הבדל אחד משמעותי בין הדור הזה לשני הדורות שקדמו לו. יותר פיקסלים או מגהרצים לא משנים שום דבר אם חווית המשתמש בפועל כמעט זהה.

פורסם

אפשר להגיד את זה על כל דור חדש שיוצא, אצל כל יצרנית.

פורסם

מה בדיוק אתה עושה עם הטלפון שלך שאתה סוגר יום עם 15%? אני בעליו המרוצים אבל כבר שוקל להחליף למשהו קטן יותר של נוט 2 קשיש. אחרי שנתיים וחצי וטעינה פחות או יותר כל לילה על אותה בטריה מסכנה, אני עדיין מחבר אותו למטען כשנשארים לי בערך 70% (שולף מהמטען ב8:30 בבוקר ומחבר בסביבות 12 בלילה). ביום כבד אנחנו מדברים על 50%. אני מניח שאפשר להגדיר אותי כמשתמש ממוצע- כמה טלפונים, קצת אינטרנט ומיילים, פייסבוק פה ושם, הודעות למיניהן וכשצריך ווייז (יום כבד, כבר אמרתי?).

פורסם

Ido.G, זה לא נכון. אי אפשר להגיד את זה על כל דור חדש שיוצא. העט והמסך הגדול בנוט הראשון היוו שינוי גדול ומשמעותי ממה שהיה קודם. חיישן מצלמה עצום (באופן יחסי) בנוקיה 808 נתן שינוי משמעותי מאוד באיכות התמונה, גם אם מדובר במכשיר שלא הצליח מסחרית. גם Siri באייפון 4S ופתיחת מכשיר עם טביעת אצבע באייפון 5 היו שינויים משמעותיים (אני משתמש באייפון 6 מהעבודה ובנוט 2 פרטי ופתיחת המכשיר עם טביעת האצבע היא היתרון האמיתי היחידי שאני רואה באייפון על המכשיר הישן שלי). בהשוואה לכל המכשירים האלה הנוט 4 הוא לא יותר מאיטרציה קטנה על אותו רעיון, בוודאי שאין שום ספק שהוא לא מביא "מהפכה" (ראה הכותרת של הביקורת).

פורסם

^ כל מה שציינת זה סך הכל בדיוק מה שאמרת, הגדילו פה וקצת גם שם... מסך גדול יותר, מצלמה עם יותר MP. מה ההבדל בין זה לבין, תדר גבוהה יותר?

פורסם

ל 2

תגיד מה שתגיד

היה לי אייפון 4 ואייפון 5 ואייפון 6 כרגע

ויש תמיד יש לי הבדל עצום בחווית שימוש

אין על החוויה של אייפון לדעתי

פורסם
^ כל מה שציינת זה סך הכל בדיוק מה שאמרת, הגדילו פה וקצת גם שם... מסך גדול יותר, מצלמה עם יותר MP. מה ההבדל בין זה לבין, תדר גבוהה יותר?

תדר יותר גבוה (אני מניח שאתה מתכוון למעבד יותר מהיר) לא משפיע בד"כ על חווית השימוש כי לרוב המשתמשים וברוב האפליקציות המעבד הוא לא צוואר בקבוק, לפחות כשמשווים מכשירים מהשוק הגבוה בדורות עוקבים. את ההבדלים האלה רואים בעיקר בבנצ'נארקים, לא בשימוש בפועל. מה שכן, יש לזה ערך שיווקי גדול. זה נותן לאנשים שלא רוצים להכנס לפרטים משהו מספרי (זניח בחשיבותו) שייאפשר להם להבדיל בין מכשיר טוב למכשיר פחות טוב. בפועל ההבדלים האחרים חשובים פי כמה. באותה מידה, אם אתה קונה מכונית לפי כמות כוחות הסוס שהמנוע שלה מספק אז אתה מפספס את ההבדלים האמיתיים שנמצאים בהרבה מאוד פרטים אחרים, כשחלקם הגדול בכלל לא מדיד.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

כאחד ששידרג לאחרונה מנוט 1 לנוט 4 אני יכול לאשר של"תדר העבודה" יש השפעה מכרעת על חווית המשתמש בעיקר מי שמשתמש במולטי טאסקינג- שימוש שתי חלונות לשתי אפליקציות במקביל, שזה גולת הכותרת והיתרון הגדול לעומת מכשירים אחרים!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

באשר לעט - למי שכן משתמש בה (למשל לציור) יש הבדל של שמיים וארץ בין העט בגרסא 3 לגרסא 4, היא אמורה להיות רגישה פי שתיים, סטייל וואקום.

נראה לי שאופציית המולטיטסקינג עם שני חלונות במקביל בקלות, רק זה בלבד לגמרי משנה את חווית השימוש. בדיוק כמו שני מסכים במחשב.

להגיד שהוא לא מחדש זה פשוט לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.