עבור לתוכן

האם לשדרג לקראת המשחקים הקרבים?

Featured Replies

פורסם

אהלן ח'ברה, קניתי מחשב גיימינג ב2011 מחשב ששירת אותי היטב עד כה. אני כיום מריץ משחקים על HIGH (חלק מההגדרות על ULTRA), שאלתי היא האם אתם ממליצים לי לשדרג רכיב\ים כלשהם ע"מ לקבל תמורה טובה יותר למשך זמן ארוך יותר?

אני משחק בכל משחק חדש שיוצא, אין לי שריטה להריץ על ULTRA הכל אבל אני מעדיף לא לרדת מHIGH, אחרת אני מרגיש כאילו לא מיציתי את חווית המשחק כולה.

זה המפרט שלי כרגע:

[..] Intel 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY

לוח אם:

[..] Gigabyte GA-H77-D3H

זיכרון:

[..] Corsair VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B

כרטיס מסך:

[..] Gigabyte GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK

מארז:

[..] Antec ELEVEN HUNDRED w/o PSU

ספק כוח:

[..] ENERMAX NAXN 750W - MODULAR

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 -

יש לציין כי אני מעדיף לשדרג (במידה ותמליצו) רק בIQPC.

תקציב? כמה שתמליצו, אין הגבלה, תחשבו כאילו אתם במקומי, מה הייתם עושים?

פורסם

התשתית מעולה, אם אתה מחפש קפיצה בביצועים במשחקים, תשדרג את כרטיס המסך.

אם הייתי במקומך, הייתי מחכה קצת לגל הבא של כרטיסי AMD לראות מה הם מביאים לשולחן, וזאת בהתחשב בעובדה שהכרטיס הנוכחי לא רע בכלל.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

מה דעתך אולי כדאי לי למכור את הכ.מ הנוכחי (ביד 2 או משהו) , להוסיף קצת כסף ולקנות אחד אחר? הוא עובד מצוין אין לו כל בעיה אבל נטו בשביל היכולת להריץ ולתמוך במשחקים כבדים בהמשך?

פורסם

פשוט מאד ... תחכה לשלב שהכרטיס יגביל אותך ואז תעשה את המהלך ... אין מה להקדים תרופה למכה ... אם אתה רוצה לשפר את חווית המשחק ציוד הקפי דנדש תמיד עושה את העבודה ;)

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שיהיה HIGH, לא צריך יותר מזה

ברגע שאני שם MED אני כאילו לא ממצה את חווית המשחק לטעמי, נראה לכם שהכרטיס מסך שברשותי יוכל לעמוד בדרישות למשחקים הקרבים כדוגמת GTAV או THE WITCHER?

פורסם

אף אחד לא מגדת עתידות ... כדי לדעת צריך לראות ביצועים ולהחליט עקב זה ( לא עקב תחושה או רעיון )

אגב כשתדע ... יש מלא משחקים שההבדל בינהם ל HIGH\MED ממש לא מורגשים ... גם תמיד מומלץ לא לשים "הגדרות מוכנות" ולהגדיר את הגראפיקה לבד בכל קטגוריה ...

חכה שיצאו המשחקים ותשיג אותם ... תראה איך פועלים אצלך וכמה אתה מרוצה ורק אחרי זה תחליט

פורסם
  • מחבר

לפי הדרישות של the witcher אני צריך לשדרג את המחשב?

http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-witcher-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95/

בsys req lab רשום שהמעבד והכ.מ נופלים. מה זה אומר? שלא אוכל להריץ את המשחק בכלל?

פורסם

אם חשוב לך ULTRA תשדרג רק כרטיס מסך ל GTX970. שאר הכרטיסים הם בזבוז כסף.

מעבד אתה לא צריך לשדרג, דרישות משחקים שמפורסמות זה בדרך כלל שטויות כדי שאנשים ישדרגו.

פורסם

כמו שגיא ציין, חבל לקנות כרטיס מסך עכשיו ולהתבאס כשעוד חודש המחיר שלו ירד. כשיצא משחק שלא תהיה מרוצה מאיך שהוא רץ אצלך, רק אז תשדרג. לך תדע אילו כרטיסים יצאו ואילו מחירים יהיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים