עבור לתוכן

מפרט התחלתי למחשב לעבודות גרפיקה עד 3,000 ש"ח (ללא ציוד הקפי)

Featured Replies

פורסם

אני מודע לזה שבשביל מחשב לעבודות גרפיקה 3D צריך להשקיע לא מעט, אני מחפש משהו שיתן לי מענה טוב התחלתי שאני אוכל לעבוד איתו ועם הזמן לשדרג חלקים.

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם זה ממש הכרחי לכרגע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ועבודות גרפיקה 3D

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - כנראה שלא אלא אם זה יהיה הכרחי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אופיס ומערכת הפעלה אין צורך, אם בלי הרכבה זה יחסוך כסף, אז גם אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - עדיפות לאזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - בגלל התקציב הנמוך כרגע, המחשב בטוח ישודרג בעתיד כשיהיה עוד תקציב לחלקים שונים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמו שרשמתי למעלה, בגלל החוסר בתקציב כרגע והדחיפות שבה צריך את המחשב, אני מבין שאי אפשר להביא מחשב מעולה שיתאים לעבודות 3D כבדות, אז אני צריך את המענה הכמה שיותר טוב כרגע עם חלקים שיתאימו לשדרוג ברגע שיהיה עוד תקציב

עשיתי גם מעט חיפושים ורציתי לדעת גם מה אתם אומרים על המחשבים הבאים:

http://ksp.co.il/?select=.269..397..7..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15890&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://www.tms.co.il/product/14346

תודה רבה מראש לכל העוזרים!! :yelclap:

פורסם

תפרט בבקשה על אילו תוכנות גראפיקה תעבוד, מה שיטת העבודה (מחשב שהוא יותר לעבודה שוטפת בתוכנות הנ"ל / מחשב לרינדורים / חצי-חצי) ובאיזו רמה תעבוד עליהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים