פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים שלוםיש לי טבלט galaxy tab 1 verizon, sch-1800יש אפשרות לעשות לו עברית? ומקלדת עברית?ובכלל לאיזה גירסה אפשר לשדרג אותו הכי שאפשר והכי מהירה?זה על 2.3.5 והוא אומר שזה הכי מעודכן נערך 2014 בדצמבר 3110 שנים על-ידי menyd1
פורסם 2015 בינואר 410 שנים מקלדת בעברית - swiftkey מהחנות.עברית.. תלוי אם היא רק הוחבאה שאפשר. אך אם הוסרה, חייבים לחפש רום אלטרנטיבי, אם ישנו למכשיר הזה. אם רק הוחבאה, אתה צריך לבצע לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=10&t=179036- - - תגובה אוחדה: - - -נ.ב. יש לך גרסה עתיקה מאוד. תנסה פשוט להתקין morelocale 2 מהחנות. (לא צריך את כל הקומבינה שלמעלה) או שיעבוד או שלא.כאן תוכל לחפש רומים אלטרנטיבים. שים לב שהרום מיועד לדגם שלך ספציפית (I800) ותוודא שזה אכן הדגם שלך.
פורסם 2015 בינואר 410 שנים מחבר התקנתי morelocale 2ומופיע שם רשימה של שפות אבל עברית לא בינהםמה עושים?אני לא מבין באנדרואיד ולא יודע כלום על רומים ואיך לחפשאני סה"כ רוצה עברית בטבלט אם אפשרושגירסת מערכת ההפעלה תיהיה הכי עדכנית ומצד שני שתעבוד מהר עם הטבלט הישן הזה galaxy tab 1 verizon, sch-1800 גירסה 2.3.5 נערך 2015 בינואר 410 שנים על-ידי menyd1
פורסם 2015 בינואר 410 שנים תוסיף ידנית לפי המדריך שצירפתי למעלה.- - - תגובה אוחדה: - - -ולגבי החלפת רומים... אם העברית לא תעבוד דרך morelocale 2, תהיה חייב לחקור ולהבין קצת איך להחליף לרום חדש יותר. זה או זה, או להישאר בגרסה הנוכחית ללא עברית.תבדוק בפורום iandroid אם יש להם פורום לגלקסי טאב.. ובדוק שם מדריכים ושאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.