עבור לתוכן

פרטים שאני צריך לדעת לפני מכירת מכשיר.

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום)

יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות)

עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך)

זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה?

אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.

פורסם

ברור שזה מוריד מהערך, אבל לא יותר מדי (הייתי אומר גם שרוב מי שהחליף מסך ומוכר את המכשיר לא מציין זאת בכלל).

פורסם

לא יותר מדי? אתה רציני?

אישית לא הייתי מתקרב למכשיר כזה ומי שמסתיר את זה הוא רמאי. אין מילה אחרת לזה.

הייתי קונה מכשיר כזה אך ורק אם היה גילוי נאות מצד המוכר והמחיר היה נמוך משמעותית ממחיר יד2 של מכשיר תקין.

סדר גודל של 30-40% פחות כי זה סיכון שהקונה לוקח והוא מקבל חלקים לא מקוריים, אחרי "תאונה" לא קלה ועם אפס אחריות על "טיב" התיקון, אורך החיים של המכשיר והתפקוד שלו.

בשביל ~10% הבדל אין כל טעם לקונה לקחת את הסיכון הזה אבל בחצי מחיר זה כבר משתלם לפעמים.

לא יותר מ~700 ש"ח אני מניח במכירה.

פורסם
  • מחבר
לא יותר מדי? אתה רציני?

אישית לא הייתי מתקרב למכשיר כזה ומי שמסתיר את זה הוא רמאי. אין מילה אחרת לזה.

הייתי קונה מכשיר כזה אך ורק אם היה גילוי נאות מצד המוכר והמחיר היה נמוך משמעותית ממחיר יד2 של מכשיר תקין.

סדר גודל של 30-40% פחות כי זה סיכון שהקונה לוקח והוא מקבל חלקים לא מקוריים, אחרי "תאונה" לא קלה ועם אפס אחריות על "טיב" התיקון, אורך החיים של המכשיר והתפקוד שלו.

בשביל ~10% הבדל אין כל טעם לקונה לקחת את הסיכון הזה אבל בחצי מחיר זה כבר משתלם לפעמים.

לא יותר מ~700 ש"ח אני מניח במכירה.

OEM נחשב מקורי.. זה מסך שעולה 300 שקל. על אותו מטבע של אורך החיים של המכשיר והתפקוד עלול להפגע..אני יכול להגיד זה מסך חדש, לכן אורך החיים של המסך גדל.לקחו מסך שעבד 6 חודשים, ושמו מסך חדש= עוד זמן עבודה. הכל עניין של שיווק.

בכל מקרה אני אהיה מוכן להחזיר כסף (כמובן ולקבל את המכשיר) אם המסך שבק חיים אחרי פחות מ3 חודשים.. יותר מזה זה גם יכול לקרות לטלפון שאתה קונה עכשיו ואין לי שום דרך לדעת שזה פגם במסך.

LG לא מייצרים לעצמם את המסכים.

כל מעבדה תיקון שתלך אליה ותגיד לך שהיא שמה מסך מקורי של החברה- שקר גדול שתגלה רק אחרי שתפתח.

אבל מותר להם להגיד מקורי על OEM. בדקתי את זה עם עורך דין כשחשבתי שעבדו עליי.

כנראה אף אחד לא ימכור נקסוס 5 ב700 שקל שמחיר היד שנייה שלו 1200 שקל אולי הכי זול..

אם תפשפש קצת ביד 2 אתה תראה שבמחיר שאתה מציג אנשים מוכרים טלפון עם מסך שבור,כלומר שדרוש לו תיקון!

תודה בכל מקרה על התשובה מחכה לתשובות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים