עבור לתוכן

lg g2 d802 32g ביבוא מקביל, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

מיועד לאמא שלי:

1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו.

2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט?

אני כנראה קונה את המכשיר מחר.

דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין משם, הם הציעו לי בעצמם החזר מלא והמענה מהיר דרך המייל. אני אמור לראות את ההחזר עד 5 ימים מהיום.

פורסם

1. אם המטען המקורי מגיע עם חיבור לא ישראלי, אז הם חייבים להוציאו. זה אופייני ליבוא מקביל.

2. בחלק מהמקרים כן ובחלק לא. בכל מקרה, לעשות רוט זה דבר קל ופשוט. (גם להחליף לרומים טובים הרבה יותר)

פורסם
  • מחבר

1. אז לפי מה שאתה אומר מטען מקורי זה לא בעיה. אזמין מהחנות בראשון.

2. אמא שלי כרגע בגולן טלקום. אתה יודע לומר באילו רשתות אצטרך לעשות רוט בשביל לגלוש בדור 4?

פורסם

מטען מקורי הוא 1.8A ויטעין מהר. הם כנראה יספקו מטען יותר חלש שיטעין לאט יותר. אבל אפשר להזמין ב EBAY ובאמזון מטענים חזקים בזול.

לגבי רוט. אי אפשר לדעת. זה תלוי מאיפה המכשיר בדיוק. בכל מקרה, אין בעיה לעשות רוט ולפתור את העניין. ניתן להסיר את הרוט במידה וצריך לממש אחריות, או אפילו להסיר את הרוט מיד לאחר ביצוע השינוי ל LTE.

המכשיר עובד מצוין ברשת גולן, גם ב LTE.

פורסם
  • מחבר

תודה. חנות אחת רשמה שביבוא רשמי מקבלים מטען 2A, מהירות הטענה לא כלכך משנה לה. "המכשיר מאירופה עם עברית מלאה מהיצרן". בכל אופן כנראה שאעשה רוט. יאללה, אני קונה מחר.

פורסם

תתחדש. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים