עבור לתוכן

חוות דעת על המבצע 20GB ב99 של גולן טלקום

Featured Replies

פורסם

גם ככה שיחות ב VoLTE לא נראה פה בשנתיים הקרובות, כך שכל מי שמחליט לקבע את המכשיר שלו על דור רביעי בלבד, יגלה במהרה שזה רעיון גרוע (לא ניתן להוציא/לקבל שיחות).

בשורה התחתונה, אין שום בעיות בגולן ואני לא מכיר אף אחד שיש לו בעיות בגולן *בשנה האחרונה*.

כל מכשיר נקסוס 4 ו 5 סטוקיים, כל אייפון 4 ו 4S אוכלים סרטים עם התשתית כל עוד לא מקבעים אותם על התשתית של סלקום ואת הגדרת הנדידה ל"לאומית" בלבד. זה על סמך הנסיון שלי. יתכן שישנם מכשירים נוספים.

באשר לדור הרביעי - כל אותם בעלי סמסונג (גלאקסי 4 ו 5, נוט 3 ו 4 ועוד...) ובחלקם גם בעלי LG מסדרת ה G והנקסוס 5 שלא ב*ין שלהם (או סתם מפחדים להתעסק) עם root למכשיר וככל הנראה שלעולם לא יוכלו ליהנות מהדור הרביעי בגולן, אלא אם כן יחליפו מכשיר... או ישכילו לבצע רוט (משהו שבכלל לא צריך לקרות).

כל אלו שמתלוננים בדף הפייסבוק שלהם על היעדר תמיכת דור רביעי, כשברשותם מכשיר תומך זוכים לתגובות בסגנון של "לך תנג'ס לסמסונג/LG, לא בעיה שלנוךםך".

• תגובות 52
  • צפיות 29.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם צודקים, האחריות לעדכן את המכשירים היא של היצרנים.

פורסם

בדיוק.

התלונות על גולן ממש לאורך ההיסטוריה נבעו מ"פאשלות" (או פגיעה במזיד) של גורמים אחרים. כל "תקלות הניוד", כל ה"שיחות שלא מתקבלות" וכו'... הכל קרה בגלל ניסיונות של החברות הגדולות לפגוע במזיד ובכוונה תחילה בגולן. משחק מלוכלך.

אני לא אתפלא אם יתגלה שהופעלו על הנציגויות של סמסונג/LG כוחות גדולים מאוד מגורמים אפ"סיים בשביל לעכב בכוונה את עדכוני המכשירים להורדת פילטר ה-LTE.

אז כן, אם גולן עדכנו את סמסונג ו-LG אבל הם נמנעים מלעדכן את המכשירים שלהם (כי מישהו משח אותם/מאיים עליהם) באמצעות כל מיני תירוצים מהתחת - מה אתה רוצה שגולן יגידו לך? זה באמת כבר לא בידיים שלהם. מה לעשות? זאת האמת.

פורסם

זה קורה גם בנקסוסים, אז מפעילים לחץ גם על גוגל? ובאייפונים, אז מפעילים לחץ על אפל?

פורסם
זה קורה גם בנקסוסים, אז מפעילים לחץ גם על גוגל? ובאייפונים, אז מפעילים לחץ על אפל?

אפ"ס מפעילים לחץ על גוגל ואפל? איפה הleverage שלהם בדיוק?

פורסם

לא לשכוח שהעדכונים נעשים בשיתוף עם היבואנים, וליבואנים יש דרכים לעכב אותם. בכל מקרה לדעתי מדובר בסחבת רגילה של היצרנים בעדכונים ולא בהכרח קשור במשהו נגד גולן (במקרה זה). למי שיש Root אין בעיה כזו (באנדרואיד כמובן).

פורסם

מין הסתם דיברתי על הנציגים בארץ ולא על מפקדת החברה ביפן.

הם אלו שאחראים על העדכונים האלה. (בדיוק כמו שעדכון קיטקט ל-G2 ברונלייט נמרח במשך חצי שנה בלי שום סיבה הגיונית)

פורסם

אפל/גוגל ממש לא מעדכנות בשיתוף עם סאני/רונלייט/idigital. (אולי עם המפעילות הגדולות בארה"ב, גם זה אולי)

קונספירציה מופרכת.

פורסם
מין הסתם דיברתי על הנציגים בארץ ולא על מפקדת החברה ביפן.

הם אלו שאחראים על העדכונים האלה. (בדיוק כמו שעדכון קיטקט ל-G2 ברונלייט נמרח במשך חצי שנה בלי שום סיבה הגיונית)

אין קשר בין נציגה בישראל לעדכון נקסוס/אייפון.

פורסם

אייפון אין לי מושג. אבל נקסוס בהחלט קשור לרונלייט. מדובר בעדכון קטנטן של קובץ המחזיק רשימת אזורים ומפעילים והתמיכה ברשתות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לא יודע אם הרשימה הזו משקפת את המידע הרשמי והאוניברסלי, אך גולן כבר מעודכנת בפנים (עודכנה החודש) -

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks#Middle_East

באפל עדיין לא -

https://www.apple.com/iphone/LTE/

פורסם
טוב אחי

בכיף גבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים