עבור לתוכן

חוות דעת על המבצע 20GB ב99 של גולן טלקום

Featured Replies

פורסם

יש פה מישהו שכבר הצטרף ויודע לתת חוות דעת? כל מי קאטצ'ים שיש?

אני היום בפלאפון ב59 שקל ו5GB וזה לא מספיק

בעבר עזבתי את HOTMOBILE בגלל בעיות "קליטה"(יותר כמו בעיות שיחה שלא מופנת לנמען ולכן אין צליל חיוג)

האם יש בעיות כאלה גם שם?

• תגובות 52
  • צפיות 29.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המבצע כשלעצמו הוא מאוד אטרקטיבי למי שצריך את זה.

בעיקרון גולן מכוונים למצב בו 99 שקלים יהיה המחיר הסופי ולא ישתנה. רק יתווספו דברים אל חבילת ה 99.

מה גם שלא מדובר כאן ב 20GB מלאים, אם כי ב 20+6GB שמתחלקים כך ש 6GB מיועדים לגלישה ברשת הדור ה 3 ואילו 20GB נוספים מיועדים לניצול ברשת ה LTE.

לגבי הרשת - היא לא חפה מבעיות. אם המכשיר לא יוגדר נכון*, יהיו לך ניתוקי שיחות ואיבודי קליטה. זה גם תלוי המון במכשיר שלך. (יכול להיות שלא תצטרך להגדיר כלום והכל יעבוד כרגיל. שוב - בתלות במכשיר).

(*הגדרה נכונה פירושה הגדרת ה Sim menu על Manual, ביטול אפשרויות הנדידה וקיבוע על סלקום).

פורסם
לגבי הרשת - היא לא חפה מבעיות. אם המכשיר לא יוגדר נכון*, יהיו לך ניתוקי שיחות ואיבודי קליטה.

(*הגדרה נכונה פירושה הגדרת ה Sim menu על Manual, ביטול אפשרויות הנדידה וקיבוע על סלקום).

סלח לי אבל זה קישקוש בלבוש.

זה פשוט לא נכון מ-א' ועד ת'...

הרשת של גולן מצויינת, יש קליטה נפלאה בכל מקום שהייתי בו בארץ, בשום מקום לא היו לי ניתוקים ותמיד היתה לי קליטה מצויינת. כמו כן, לאחרונה כאמור יש דור4 - וגם הפריסה שלו - מצויינת.

מכשיר רגיל לגמרי שמוגדר בצורה רגילה לגמרי (בחירת רשת אוטומטית, כמובן עם אפשרות נדידה מופעלת).

אגב בניגוד להרבה אחרים באינטרנט, אני לא מדבר באוויר. הייתי בכל אחת מהרשתות בארץ (חוץ מרמי לוי, שהוא וירטואלי לגמרי במילא) למשך מספר חודשים לפחות.

בגולן היתה לי את הקליטה הטובה ביותר ואת מהירות האינטרנט הטובה ביותר. יש לי גם צילומי מסך של speedtest שמוכיחים את זה.

פורסם

מקבל. זה הנסיון שלך.

הנסיון שלי הוא שונה.

2 קווים בגולן שסבלו מניתוקים (לא רבים, אבל היו), עד שלא הוגדרו כך.

פורסם

אתה חמוד :)

אבל יש לך בעיה עקרונית עם לוגיקה.

אתה לא יכול לפסול את הניסיון שלי בטענה של "זה הניסיון האישי שלך", ואז להציג את הניסיון האישי שלך בתור עובדה שמגדירה את המצב הקיים.

פורסם

אני מחזק את הניסיון של עומרי מהניסיון שלי (+המשפחה 5 קווים).

פורסם

מצטרף לחיזוק: גם בדירה שלי (דירה פנימית) יש קליטה מלאה לגולן, כשלפלאפון בחצי מהדירה אין קליטה כלל. אורנג', המצב דומה.

יתרה מכך: באזור צפון השומרון, לגולן טלקום יש את הקליטה הטובה ביותר וכמות הניתוקים מהקליטה היא הפחותה ביותר.

פורסם

ולי דווקא עד עכשיו לגולן יש הכי הרבה תקיעות באינטרנט (דור שלישי קופץ לשני וחזור חלילה) ומדי פעם ניתוקים מוזרים. זה לא כל כך מפריע לי אז אני לא עובר.

פורסם

דור שני??

בחיים לא ירד לי האינטרנט לדור 2 בגולן, בטח שלא היום שהוא כמעט תמיד על דור 4 ורק במקומות מאוד לא-מרכזיים הוא יורד לדור-3.

דווקא כשהייתי בהוטמובייל זה כן קרה - אבל בהוטמובייל היו לי בעיות חוסר קליטה הרבה יותר קשות, אז דור 2 באינטרנט היתה הבעיה הקטנה יותר...

פורסם

זו בעיה ידועה בגולן, קורה במספר דגמי טלפון ובמספר מקומות בארץ. הפלאפון קופץ פתאום בין מצבי H+ ל3G ולפעמים גם לדור שני ועד שזה מתייצב תעבורת האינטרנט נתקעת.

פורסם

H+ ו 3G זה אותו דבר.

זה כמו להגיד שהטלפון קופץ מ LTE ל-4G.

זאת לא "בעיה ידועה" בכלל. תפסיקו כבר להפיץ את השקרים האלה.

פורסם

שקרן אתה יודע למי תקרא. זו תופעה שנתקלים בה בגולן. תתמודד עם זה.

פורסם

חוץ מזה שלא ברור איך נספר ה 6 ו 20 ? חוץ מזה שה LTE עצמו ממש בתחילתו (גם מבחינת פריסה, מה שרשום באתר שלהם פשוט לא נכון) וגם מבחינת מהירות (זה נע בין יותר לאט מדור שלישי לאותה מהירות אבל סימטרי).חוץ מזה שיש בעיות לפעמים להוציא ולקבל שיחות ? חוץ מזה שאין שירות לקוחות ששווה לדבר עליו ?

היתרון הגדול הוא שאתה יכול לנסות לחודש, לראות איך זה בשבילך ולהחליט...

לגבי LTE / 4G זה מצחיק יש לי ולחבר אייפון 6 ואצלי בגולן רשום LTE ואצלו בפלאפון רשום 4G.

פורסם
שקרן אתה יודע למי תקרא. זו תופעה שנתקלים בה בגולן. תתמודד עם זה.

תוכיח. אני לא מכיר אף אחד שנתקל בתקלה הזאת.

חוץ מזה שלא ברור איך נספר ה 6 ו 20 ? חוץ מזה שה LTE עצמו ממש בתחילתו (גם מבחינת פריסה, מה שרשום באתר שלהם פשוט לא נכון) וגם מבחינת מהירות (זה נע בין יותר לאט מדור שלישי לאותה מהירות אבל סימטרי).חוץ מזה שיש בעיות לפעמים להוציא ולקבל שיחות ? חוץ מזה שאין שירות לקוחות ששווה לדבר עליו ?

א. מה לא ברור? 6 ג'יגה בדור 3 ו-20 ג'יגה בדור 4. ה-6 ג'יגה נספרים כשאתה גולש בדור 3. ה-20 ג'יגה נספרים כשאתה גולש בדור 4.

ב. נכון, דור 4 בישראל עדיין בתחילת דרכו. זה לא קשור לגולן, זה אותו דבר אצל כל החברות בישראל.

ג. אין שום בעיות להוציא ולקבל שיחות - זה שקר.

ד. אין שום בעיה עם "שירות לקוחות" - זה שקר שכבר הפך להיות ממש נדוש ולעוס. למה אני צריך להתקשר לשירות לקוחות ולריב עם נציגים? שירות לקוחות טלפוני זה מבחינתי חיסרון ולא יתרון. בגולן אני שולט על הכל דרך האתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים