עבור לתוכן

רכישת LG G3

Featured Replies

פורסם

נכון. אבל לפחות אפשר להתקין את ה Developer's Preview ולקבל אותו בצורה די פשוטה. מעבר לכך, לפחות הגירסה של התכנה היא גירסה אחידה. אין רום ישראלי ורום איטלקי ורום פה ורום שם. יש רק רום אחד (עבור ה I8750), שמסרב להגיע לאיזורים מסויימים, מסיבות שלא ברורות לי.

אני די אוהב את החומרה של סמסונג, אבל מתרחק מהם מעתה והלאה בגלל הקטעים המפגרים האלה שלהם. בעלי הלומיה 920 בארץ מקבלים עדכונים יחסית מהר. אצל סמסונג אפשר לחכות לנצח. לך תדע מי אשם - סמסונג, סקיילקס, ווטאבר. זה מעייף ומרגיז.

את האטיב אס קניתי כי הוא היה בדיל סופר משתלם. עכשיו הוא נהרס לי ואני עובר ללומיה (בתקווה שיגיע אי פעם, עם השביתה הארורה הזאת של המכס).

• תגובות 35
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לגבי הlte - מגירסה 5 (שלא יודע אם מכשירים של רונלייט קיבלו), זה עובד בלי שום צורך בהתערבות. (נבדק על מכשיר "אירופאי")

אני חושש שהשמחה מוקדמת מדי... ביררתי ספציפית על הנושא הזה בפורום אחר וקיבלתי נתונים קצת שונים, לפיהם גם באנדרואיד 5 יש עדיין בעיות עם LTE.

אגב, לפני כמה ימים יצא לוליפופ ל-G3 של רונלייט. הפעם הם היו זריזים, בניגוד לעיכוב המזוויע שלהם עם ה-G2.

אני מצטט:

1. נכון להיום LTE נפתח ב-ERU אבל לא עובד עדיין בגולן טלקום כולל ברוליינט...(בעיה שצריכה להפתר מול רוליינט ו-LG העולמית מקווה שזה אומר שיפתח לייבוא מקביל גם.)

מי שרוצה לקרוא שם:

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=193&t=189403

פורסם

אין לי מושג לגבי גולן, עובד בסלקום וב012/אורנג'.

פורסם

המשמעות היא שכנראה לא הוסר הצורך בפילטר LTE לפי רשתות. גם אם זה הוסר באנדרואיד הנקי, נראה ש-LG עדיין שומרת את הקלפים שלה אצלה.

הבשורה הטובה היא שממה שאני מבין רשימת הרשתות עם LTE לא סגורה ברונלייט, אלא כנראה עוברת דרך LG העולמית לכלל היבואנים. אני מעריך שזו הסיבה שמכשירים מ-EUR נפתחו ל-LTE בסלקום ובאורנג'.

פורסם

כנראה שבעלי אינטרסים מפעילים לחצים על הגורמים הרלוונטיים כדי שהעדכון ימרח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים