עבור לתוכן

רכישת LG G3

Featured Replies

פורסם

אצל אבא שלי העברית נעלמה מהמקלדת, כאמור... חיפשתי על זה דיונים - אין איך לפתור את זה (אני לא מצאתי).

גם בשפת הממשק אי אפשר יותר לבחור עברית (היא לא מופיעה ברשימת הבחירה), זה סוג של "תקוע" מקודם.

• תגובות 35
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תפסיק לשקר. אין שום אובדן עברית אחרי עדכון.

גם אני וגם עדו כותבים לך מניסיון אישי (ואני גם מניסיונם של רבים אחרים בפורומים של אנדרואיד) שהעברית נעלמת במקרים מסוימים לאחר עדכון, ואתה עדיין מתכחש.

אי אפשר לנהל איתך דיון אינטליגנטי, אתה פשוט אטום למציאות.

אני את שלי כתבתי, שפותח הדיון ושאר הקוראים יבחרו במה להאמין ובמה לא.

עדו, יש איך לפתור את זה - באמצעות morelocal 2, כמו שכבר כתבתי פעמיים בדיון הזה. זה יפתור בוודאות את העברית בממשק ואולי (לא בטוח, לצערי) גם את העברית במקלדת. אתה צריך להתקין את זה או עם ADB דרך המחשב, או לתת לאפליקציה הרשאת root.

נערך על-ידי Animor

פורסם

טוב. מה שקרה עכשיו זה ששיחקתי עם המכשיר, נכנסתי להגדרות השפה ובטעות לחצתי על שפה אחרת (רוסית או משהו). מאותו רגע ההגדרה שנשארה על עברית מקודם נהרסה ולא היה אפשר להחזיר לעברית (כאמור, היא לא ברשימת הבחירה). הייתי צריך לעשות רוט בשביל להשתמש ב Morelocal. לא סוף העולם, אבל די מרגיז שדרושה ההתעסקות המפגרת הזו.

לא סתם אני נשאר עם windows phone.

איפה אני מוצא חומר על איך להפוך את ה T9 לעברית בחזרה?

פורסם

אני לא מכיר דרך לעשות חייגן T9 בעברית. למיטב ידיעתי זה קיים רק ברום של רונלייט. יכול להיות שאם תחלץ את אפליקציית החייגן מהרום (הישראלי) של רונלייט ותתקין אותה במכשיר של אביך, זה יעבוד. אבל לא ניסיתי בעצמי ואני לא זוכר שקראתי על זה משהו.

בכל אופן, אני שמח שהטיפ עם morelocal 2 עזר לך להחזיר את העברית. רק שאלה: הצלחת להחזיר גם למקלדת או רק לממשק? כי אני בנסיבות דומות לא הצלחתי להחזיר למקלדת, רק לממשק.

מילפורד, אם יש בך טיפה הגינות וכבוד עצמי, מן הראוי שתתנצל על כך שקראת לי שקרן ועל ההכפשות שלך. או שאתה חושב שגם עדו שקרן וזו בעצם קנונייה נגדך...

נערך על-ידי Animor

פורסם

רק ממשק.

מעשית זה לא נורא, גם ככה SwiftKey עדיפה. עקרונית - מאוד מרגיז. לא הגיוני שאתה קונה מכשיר פרימיום דרך יבואן רשמי וצריך להתעסק עם השטויות האלה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

רק ממשק.

מעשית זה לא נורא, גם ככה SwiftKey עדיפה. עקרונית - מאוד מרגיז. לא הגיוני שאתה קונה מכשיר פרימיום דרך יבואן רשמי וצריך להתעסק עם השטויות האלה.

פורסם

כן, אתה צודק. זה מעצבן ולא בסדר.

לדעתי אבא שלך נפל על המכשירים שנמכרו בהתחלה, שהם כביכול של רונלייט אבל ה-IMEI משויך לאזור אחר. אני חושב שהיום הם כבר לא עושים את השטויות האלה ומוכרים מכשירים שהם ISR אמיתי.

בכל אופן אתה יכול לגשת לרונלייט ולומר להם שיעדכנו לך לרום שלהם, אני מניח שהמכשיר עדיין בתקופת האחריות.

נערך על-ידי Animor

פורסם

הוא קנה אותו לא מזמן. כן, אני מניח שאפשר לעשות את זה. אבל לאיזה אדם עובד יש זמן לבזבז על זה?

לא נורא.

פורסם
מילפורד, אם יש בך טיפה הגינות וכבוד עצמי, מן הראוי שתתנצל על כך שקראת לי שקרן ועל ההכפשות שלך. או שאתה חושב שגם עדו שקרן וזו בעצם קנונייה נגדך...

:lol:

להתנצל על זה שטענתי שאתה משקר כשאתה מאשים את מכשירי היבוא המקביל ב"איבוד עברית", כאשר אתה בעצמך בדיון הזה הוכחת שהמכשירים מהיבואן הרישמי מתנהגים בדיוק באותה צורה?

אפשר להתווכח אם חייגן T9 בעברית נחשב ל"איבוד עברית" או לא, אבל אתה בעצמך מודה שזה קורה גם במכשירים של היבואן הרישמי! אז...

אבסורד.

פורסם

סתם לצורך עניין, לדעתי חייגן T9 זה דווקא די נחמד.

פורסם

לגבי הlte - מגירסה 5 (שלא יודע אם מכשירים של רונלייט קיבלו), זה עובד בלי שום צורך בהתערבות. (נבדק על מכשיר "אירופאי")

נערך על-ידי omrij

פורסם
:lol:

להתנצל על זה שטענתי שאתה משקר כשאתה מאשים את מכשירי היבוא המקביל ב"איבוד עברית", כאשר אתה בעצמך בדיון הזה הוכחת שהמכשירים מהיבואן הרישמי מתנהגים בדיוק באותה צורה?

אפשר להתווכח אם חייגן T9 בעברית נחשב ל"איבוד עברית" או לא, אבל אתה בעצמך מודה שזה קורה גם במכשירים של היבואן הרישמי! אז...

אבסורד.

כן, להתנצל.

להזכיר לך מה כתבת? טענת בעקשנות שאין כזה דבר שמכשירים מאבדים עברית. טענת שהעברית מגיעה בכל מכשיר אנדרואיד ולעגת לי בהקשר זה עם AMD.

אני בהחלט צדקתי - מכשירים שמשויכים למדינות מסוימות מאבדים את העברית שלהם לאחר איפוס או עדכון. במכשירים כאלה או שנצרב רום ישראלי או שהיבואן המקביל עשה "קומבינה" עם morelocal 2 לפני המכירה. לאחר איפוס או עדכון, הרום הוא הרום של המדינה אליה משויך המכשיר, ולכן במקרים מסוימים העברית תאבד. הערת אגב: זה קורה בעיקר במכשירים שיובאו ממדינות מוסלמיות כמו איחוד האמירויות, הם כנראה לא רוצים לראות שם את האפשרות לעברית בתפריטים. אתה כפרת בכל האמור לעיל וטענת שאני משקר ושאין כזה דבר שהעברית נעלמת. טענת שאני משקר לגבי ה-LTE, למרות שרונלייט שחררו לפני כמה שבועות עדכון ליישום ה-LTE שאמור לתת מענה לאורנג' ונגזרותיה. גם זה לא קיים בייבוא מקביל ולמרות שמבחינת חומרה המכשיר תומך ב-LTE, לא ניתן להגדיר זאת מבלי להתעסק, לעשות root או לצרוב רום מקוסטם.

נכון, איבוד העברית עלול להתרחש גם במכשירים מסוימים שמגיעים מהיבואן הרשמי, וגם הסברתי את הסיבה. מהתרשמותי האמפירית בפורומים, זה לא מאוד שכיח אבל בהחלט קורה ואני מאמין שזו פשלה של רונלייט. אני גם די בטוח שרונלייט במסגרת האחריות יצרבו מחדש את הרום שלהם למי שקיבל מכשיר שבטעות שויך למדינה אחרת אבל כן נהנה מהאחריות הרשמית.

איזה אינטרס יש לי בכלל לשקר? למה להשתמש במלים כאלה ולהכפיש את שמי? רונלייט מעניינים לי ת'עכוז, וקניתי לקרובי משפחה שני מכשירי G2 מייבוא מקביל משום שאני מאמין שמי שלא חושש להתעסק עם המכשיר, אין סיבה שישלם עוד 250 ש"ח לייבוא הרשמי. יחד עם זאת, מי שחושש להתעסק ולא רוצה לעשות root או לצרוב רומים - יהיה לו ראש שקט יותר אם יקנה מייבוא רשמי. לא ראש שקט לחלוטין, אבל כן ראש שקט יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי הlte - מגירסה 5 (שלא יודע אם מכשירים של רונלייט קיבלו), זה עובד בלי שום צורך בהתערבות. (נבדק על מכשיר "אירופאי")

הלוואי שזה יהיה כך והבעיה המגעילה הזו תיפתר.

אבל גם אם אנדרואיד נקי אכן פועל כך, יכול להיות ש-LG יחליטו בכל זאת לפלטר את ה-LTE. בכל אופן, לפי מה שקראתי, LG ישחררו רום מבוסס לוליפופ ל-G2 רק במרץ. ואז צריכים לחכות לעדכונים per מדינה, כל אחד לפי המכשיר שלו.

נערך על-ידי Animor

פורסם

G3 כבר התחיל לקבל בעולם גירסת לוליפופ.

הLTE עובד בארץ עם גירסאות אירופאיות של לוליפופ בוודאות.

פורסם

מעולה. עכשיו יש סיבה אחת פחות לקנות מכשיר מרונלייט.

פורסם

לדעתי היצרניות הרציניות שמשתמשות באנדרואיד חייבות להפסיק עם הפרגמנטציה הקטסטרופלית הזו שהולכת אצלן. השיטה הטובה ביותר היא מעט דגמים אשר הם אחידים לכולם.

אני החלטתי שאני לא נוגע במכשירים כאלו.

פורסם

לא סתם אני נשאר עם windows phone.

אני יודע שאני מסיט את הדיון אבל בסמסונג אטיב שלי (ווינדוס פון) יש בעיה של עדכונים ככה שגם בעולם הזה לא הכל מושלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים