עבור לתוכן

רכישת LG G3

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

מתעניין לגבי רכישת מכשיר LG G3 עם אחריות של רונלייטן רשמית שכוללת FOTA במחיר הכי זול והמקום הכי אמין שיש!!

אשמח לקבל המלצות איזור חיפה/קריות

תודה!!

• תגובות 35
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהניסיון האישי שלי, ממליץ בחום לקנות מחנות רגילה ולא מרונלייט, אתה משלם יותר כסף ובתמורה לא רק שאתה לא מקבל כלום, אלא שאתה מקבל פחות.

העדכונים דרך רונלייט איטיים יותר מהעדכונים הרגילים, כך לפחות זה היה עם ה-G2.

פורסם

מחזק. היבואנים ה"רשמיים" בישראל זה ביזיון, הם לא מביאים שום תמורה לתוספת הכסף שהם דורשים לעומת יבוא "אפור".

צריך להשלים עם העובדה שבישראל אין אחריות על טלפון סלולרי וזהו.

פורסם

אני לא מסכים עם שני המגיבים מעליי, הם מציגים תמונה חלקית.

יש יתרונות בקנייה מהיבואן הרשמי:

1. תמיכה מלאה בעברית - גם שפת ממשק, גם שפת מקלדת וגם חייגן T9. העברית נשארת גם לאחר עדכונים או שחזור הגדרות יצרן. זאת בניגוד לחלק מהמכשירים בייבוא מקביל שמצריכים root/סקריפט ADB כדי לחשוף את העברית, וגם אז היא לא מלאה.

2. תמיכה ב-LTE בארץ, שלא קיימת אצל היבואנים המקבילים. יש כל מיני טריקים איך לסדר את זה, אבל או שההגדרה מתאפסת לאחר כיבוי המכשיר או שהיא מצריכה root/רום מקוסטם.

3. נכון שהאחריות בארץ די זוועה, אבל בכל זאת החנויות הקטנות גרועות אפילו יותר מאשר היבואן הרשמי. אציין שבכל מקרה לא הייתי מסתמך יותר מדי על אחריות, לא משנה מאיפה הקנייה.

החסרונות בקנייה דרך היבואן הרשמי רונלייט:

1. מחיר גבוה.

2. מניסיון העבר - עדכונים איטיים, הרבה אחרי שבשאר העולם מקבלים אותם.

לסיכום: מי שלא רוצה להתעסק עם root או צריבת רום מקוסטם ולא רוצה להסתבך עם עברית, LTE וכדומה - כדאי לשקול לקנות מהיבואן הרשמי.

מי שלא חושש להתעסק קצת עם המכשיר, עדיף לו לקנות מייבוא מקביל ולחסוך כמה מאות ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש חנות שאתם ממליצים לקנות דרכה???? באיזור הצפון

פורסם

אם אתה קונה דרך היבואן הרשמי, זה לא משנה מאיזו חנות אתה קונה.

החנות משנה רק אם אתה קונה מיבוא מקביל.

פורסם
אני לא מסכים עם שני המגיבים מעליי, הם מציגים תמונה חלקית.

יש יתרונות בקנייה מהיבואן הרשמי:

1. תמיכה מלאה בעברית - גם שפת ממשק, גם שפת מקלדת וגם חייגן T9. העברית נשארת גם לאחר עדכונים או שחזור הגדרות יצרן. זאת בניגוד לחלק מהמכשירים בייבוא מקביל שמצריכים root/סקריפט ADB כדי לחשוף את העברית, וגם אז היא לא מלאה.

2. תמיכה ב-LTE בארץ, שלא קיימת אצל היבואנים המקבילים. יש כל מיני טריקים איך לסדר את זה, אבל או שההגדרה מתאפסת לאחר כיבוי המכשיר או שהיא מצריכה root/רום מקוסטם.

3. נכון שהאחריות בארץ די זוועה, אבל בכל זאת החנויות הקטנות גרועות אפילו יותר מאשר היבואן הרשמי. אציין שבכל מקרה לא הייתי מסתמך יותר מדי על אחריות, לא משנה מאיפה הקנייה.

החסרונות בקנייה דרך היבואן הרשמי רונלייט:

1. באיזה עולם אתה חי? באנדרואיד יש שנים יש עברית מלאה, כולל ממשק, בלי שום קשר ליבואן שהביא את המכשיר או המיקום הגאוגרפי שממנו הוא נקנה.

2. זה פשוט שקר!!!!!!!! אתה בטח מאלה שאמרו פעם שהמעבדים של AMD לא תומכים בעברית.....

פורסם

קודם כל, אל תקרא לי שקרן. גם לפורום המקצועי אתה מביא את חוסר התרבות שלך?!

כל מה שאני כותב זה מניסיון אישי ב-4 מכשירי G2 (הן יבואן רשמי והן מקביל) וקריאה מרובה בפורומים של אנדרואיד.

1. א. חייגן T9 בעברית יש רק ברום של רונלייט, ברומים רשמיים אחרים זה לא קיים.

ב. במכשירים של LG שיובאו ממדינות מסוימות העברית מוסתרת ויש לחשוף אותה, למשל באמצעות more local 2. זה מצריך או root או פקודת ADB. היבואנים המקבילים עושים את זה לרוב באמצעות התקנת morelocal 2 עם ADB טרם הרכישה, אבל אם מבצעים שחזור לנתוני יצרן או במקרים מסוימים מעדכנים FOTA, צריך לחזור על התהליך. לא כל משתמש יודע איך לעשות את זה, במעבדה לוקחים על זה כסף.

2. קצת הבנת הנקרא, אחרי לפחות שני דיונים בנושא ה-LTE שהשתתפת בהם. כל המכשירים (למשל ה-D802) תומכים ב-LTE מבחינת חומרה. הבעיה היא מבחינת קושחה. האפשרות של LTE לא מופיעה ברומים ממדינות אחרות, משום שיש זיהוי של הרשת והאפשרות נפתחת רק בהתאם לכך. אפשר לעקוף את זה, אבל כמו שכתבתי, או שזה נעלם לאחר כיבוי והפעלה או שזה מצריך root/רום מקוסטם. מי שקונה מהיבואן הרשמי מקבל עדכון לקובץ שמאפשר לו להשתמש ב-LTE ברשתות התומכות בכך בארץ והוא לא צריך להסתבך עם זה.

ולכן, אני חוזר על הסיכום שלי:

מי שלא רוצה להתעסק עם root או צריבת רום מקוסטם ולא רוצה להסתבך עם עברית, LTE וכדומה - כדאי לשקול לקנות מהיבואן הרשמי.

מי שלא חושש להתעסק קצת עם המכשיר, עדיף לו לקנות מייבוא מקביל ולחסוך כמה מאות ש"ח.

פורסם

חייגן T9? חזרנו לשנת 2002 ?

ושוב, כל שאר הדברים שכתבת הם פשוט קישקוש לא נכון ושיקרי. תתעצבן עד מחר. מצידי תתפוצץ. זאת המציאות.

ספציפית, גם ב-G2 של רונלייט (לא שלי, של אנשים אחרים) אין LTE ברשתות מסויימות בגלל קובץ פילטר - כפי שניסית להדביק דווקא למכשירים של יבוא מקביל. אתה שקרן. מצידי תתפוצץ.

פורסם

ב G2 של אבא שלי ביצעתי עדכון ל Kit Kat והעברית במקלדת נעלמה. (הורדתי לו במקום SwiftKey).

המכשיר מיובא על ידי רונלייט.

פורסם
ב G2 של אבא שלי ביצעתי עדכון ל Kit Kat והעברית במקלדת נעלמה. (הורדתי לו במקום SwiftKey).

המכשיר מיובא על ידי רונלייט.

כן, קראתי על דברים כאלה. יש מכשירים שנמכרים תחת האחריות של רונלייט, אבל הרום שלהם הוא לא ISR אלא משויך למדינה אחרת.

ואז מתרחש מה שכתבת - העברית עשויה להיעלם כאשר מאפסים להגדרות יצרן או מעדכנים. אני לא אתפלא אם זו פשלה של רונלייט.

מאוד יכול להיות שהמכשיר של אבא שלך הוא כזה.

בכל אופן - זו בדיוק התופעה שהתייחסתי אליה, שמתרחשת ברום שאינו רשמי (וישראלי). זה לא אמור היה לקרות במכשיר של אביך, אבל זה כן אמור לקרות (ואכן קורה) במכשירים עם רומים מאזורים מסוימים. ומילפורד יכול להכחיש את זה כאוות נפשו, זה לא יהפוך את דבריי ללא נכונים.

מילפורד, אתה יכול להמשיך לקלל כמה שאתה רוצה, אתה מבזה בעיקר את עצמך עם שפת הביבים שלך. כל מה שרשמתי נכון ומדויק.

ממש לא מזמן רונלייט הוציאו עדכון לאפליקציית ה-LTE, שאמור לפתוח את האפשרות לאורנג' ונגזרותיה. כלומר, מי שיש לו רום של רונלייט יכול לגלוש ב-LTE. מי שיש לו רומים אחרים צריך להשתמש בקומבינות מציקות כדי להתגבר על הפילטר המובנה של פתיחת אפשרות ה-LTE.

לגבי חייגן T9, זו אופציה שימושית ואני אישית משתמש בה. יש גם רבים אחרים שמעוניינים בזה, ולא סתם יש לכך דרישה בפורומים של אנדרואיד.

אני אישית לא הייתי קונה מכשיר של רונלייט, אבל זה בגלל שאין לי בעיה להתעסק עם הטלפון, לעשות root או לצרוב רום מקוסטם. אבל יש כאלה שעברית מלאה מאוד חשובה להם, שרוצים ראש שקט עם LTE בלי סיבוכים, והם מוכנים לשלם על כך תוספת.

פורסם

הנקודה העיקרית שבה אני לא מסכים איתך היא עניין ה"ראש שקט". הבעיה היא שאתה לא באמת יכול להיות "בראש שקט" אחרי שקנית מכשיר יבואן רשמי ישראל. לא לגבי העברית, לא לגבי עדכונים, לא לגבי אחריות (גם אם היא כן כנראה עדיפה על פני כזו של יבואן אפור).

לדעתי הפרמיה שמשלמים עבור ה"שירות" בסימן שאלה הזה, היא פשוט מוגזמת.

לדעתי, אם יש מכשיר שצריך "להלחם" בשביל שיעבוד כמו שצריך (עברית, LTE, עדכונים, ווטאבר) - עדיף לעבור הלאה.

פורסם

אני מסכים איתך, גם עם רונלייט אין ראש שקט לחלוטין. למשל, אין לי מושג אם ומתי הם יעדכנו תמיכה ב-LTE לרשתות חדשות שישמישו דור 4 בתקופה הקרובה. הם עלולים להתעכב עם זה חודשים אפילו...

אני גם לא יודע כמה זמן ייקח להם להוציא עדכון ללוליפופ (LG מוציאים במרץ ל-G2).

אבל בכל זאת, הראש שקט יותר מאשר בייבוא מקביל, עבור אנשים שאינם טכנולוגים ולא יודעים איך להתעסק עם אובדן עברית לאחר עדכון, פתיחת אפשרות LTE וכדומה. בשביל אנשים כאלה, ייתכן ששווה לשלם עוד 200-300 ש"ח. לא בשביל ראש שקט לחלוטין, אלא בשביל ראש שקט יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים