עבור לתוכן

מכשיר חדש לאבא

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות:

Moto G

G2 Mini

Nexus 4

הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו.

רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים..

מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון?

כל אלו באותו מחיר בערך..

מה עדיף?

פורסם

אל תלך על ה-NEXUS 4 בחיים. יש לו מסך זכוכית ולא GORILLA GLASS והוא נשבר מאוד בקלות. שני המכשירים הנותרים נראים +- באותו רמה עם יתרון קטן לMOTO G (מבחינת מפרט) . לחברה שלי יש את הMOTO G והוא מעולה, לבן אדם שלא צריך יותר מדיי הייתי ממליץ מאוד את הMOTO G , מצד שני לא יצא לי לשחק עם ה-G2 MINI.

פורסם
  • מחבר

לאמא שלי יש MOTO G והוא בסדר בעקרון.. קצת איטי כזה אבל הוא די טוב..

שמעתי שה-MINI מאוד מהיר וגם טוב והמצלמה שלו עדיפה מהמוטו G ואולי גם הסוללה..

אבל נקסוס 4 באותו מחיר שלהם וטוב יותר גם.. אבל הבעיה היא שהוא קצת ישן

פורסם

אני לא נתקלתי באיטיות בMOTO G אבל שוב ייתכן שהG2 MNINI באמת יותר טוב מהבחינה הזאת פשוט לא יצא לי לבדוק. אם אתה קונה NEXUS 4 יש סיכוי סביר מאוד שתצטרך לשלם על תיקון מסך במוקדם או במאוחר אז פשוט תחסוך מעצמך ותבחר בין שני המכשירים האחרים.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי לא נוטה להפיל את המכשיר..

עוד תגובות?

פורסם

moto g lte או moto g 2nd gen. לא הייתי נוגע בשאר.

פורסם
  • מחבר

למה לא?

ולא מצאתי את ה-MOTO G LTE בארץ.. מה גם שזה לא קריטי

פורסם
אל תלך על ה-NEXUS 4 בחיים. יש לו מסך זכוכית ולא GORILLA GLASS והוא נשבר מאוד בקלות.

שקר, יש לו חיפוי גורילה גלאס גם מקדימה וגם מאחורה.

פורסם

moto g או moto g 2nd gen. לא הייתי נוגע בשאר.

למה לא?

ולא מצאתי את ה-MOTO G LTE בארץ.. מה גם שזה לא קריטי

יש בארץ. חשבתי שאין כמעט הבדל בין הרגיל ל lte אבל בארץ זה הבדל של 200 ש"ח. לא שווה את ההפרש אם הוא לא ישתמש. בגדול למוטו ג'י מסך עם צבעים יותר מדוייקים ב 720p, איכות בניה יותר טובה - גורילה גלאס 3, ספיקר קצת יותר חזק, קצת יותר קומפקטי ומתלבש באחיזה, מצלמה קידמית יותר טובה. ה 2nd זו אופציה שניה אם הוא רוצה מסך קצת גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל אין G 2 בארץ...

בכל מקרה, 200 שקל זה הרבה להבדל זניח יחסית.. וזה לא שהגלישה ב-3G איטית..

אבל לפי מה שאני יודע המצלמה ב-G2 MINI עדיפה.

פורסם
אבל אין G 2 בארץ...

בכל מקרה, 200 שקל זה הרבה להבדל זניח יחסית.. וזה לא שהגלישה ב-3G איטית..

אבל לפי מה שאני יודע המצלמה ב-G2 MINI עדיפה.

כן, כנראה ששל g2 mini עדיפה למרות שלא מצאתי השוואות אבל אם זה יותר חשוב מההעדפות אז גם הג'י2 מיני טוב. לפי איך שזה נשמע לי הייתי משלם עוד 200-300 ש"ח והולך על ה 2nd gen שגם לו מצלמה טובה בשביל המחיר. בגלל זה לא רשמתי את הג'י2 מיני וגם כי לא מצאתי השוואות. מכשירים כאלו לדעתי הכי טוב להזמין מחו"ל. הזמנתי 2nd gen מאמזון צרפת. 920 ש"ח כולל מיסים. הג'י2 מיני בטח יעלה קצת פחות.

פורסם

הזמנתי לאמא שלי ואבא של חברה שלי את המוטו ג'י הראשון ולחברה שלי את המוטו ג'י 2014. ואני חייב לומר שאם אין לאבא שלך בעיה עם מסך 5 אינץ' זה פשוט המכשיר הכי טוב בשוק ביחס למחיר.

יש לו ספיקרים קדמיים אז הסאונד גם חזק וגם נוכח יותר. מצלמה בסדר גמור. והמחיר באמזון ארה"ב ל8 ג'יגה (שיש חריץ הרחבה של עד 32) הוא 189 דולר. המלצה ממש חמה על המוטו 2014

פורסם

Big G motto screen with more accurate colors in 720p, better build quality - Gorilla Glass 3, handsfree a little stronger, a little more compact and dresses grip, better wiper camera. The 2nd this second option if he wants a bit bigger screen.

פורסם

אם מזמינים מחו"ל אז או moto g lte או dual sim 2nd gen אם רוצים מסך קצת גדול יותר. לפי מה שראיתי לפני שהזמנתי המחירים היו אותם מחירים או בהבדלים מאוד קטנים בין הגירסאות עם ובלי אז למה לא. מהירות גלישה קצת יותר גבוהה זה רק פלוס.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שנוכל לזמין מחו"ל אבל אולי זה אפשרי...

אני די בטוח שהוא יוכל לקנות רק בארץ כי אולי הוא ירצה לשלם בתשלומים גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים