עבור לתוכן

Handtec שלחו לי את הטלפון בדואר EMS למרות שביקשתי בבירור לשלוח בדואר רגיל.

Featured Replies

פורסם

פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס.

וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים.

יש טעם בכלל לפנות אליהם?

פורסם

אם ביקשת מפורשות, אני הייתי פונה עליהם ומסרב לקבל את העלויות על עצמי. מקסימום שיחזירו לשולח, יבטלו עסקה ויחזירו את הכסף.

פורסם
  • מחבר

זו התשובה שלהם

We apologise for any disappointment caused, however, please note that we sent your phone via Royal Mail as you requested. Actually, Royal Mail and EMS are partners for worldwide deliveries.

The extra 55 pounds charge could not be from Handtec or Royal Mail but can be the Custom Duty charge in your country. Please check your invoice from EMS to confirm it.

Hope this is satisfactory to you, however, if you have any further queries, please do not hesitate in contacting us.

פורסם

תסביר להם שישנו תשלום נוסף של 35.7% של מיסים שברור שאתה צריך לשלמו ולא עליו אתה מתלונן. שבעצם חוץ מאותם 35.7%, הם דורשים בנוסף Commission של 360 שח (כמובן תתרגם את זה לפאונדים) ואתה לא מוכן לשלמו כי ביקשת בפירוש שלא ישלחו דרכם, ומבחינתך שיחזירו את המכשיר אליהם ויזכו אותך.

- - - תגובה אוחדה: - - -

נ.ב. שלא יהיה ספק. הבחירה שלהם ב EMS היא מודעת ומטעמי חיסכון עבורם. כל הרעיון ב EMS זה מחירים סופר זולים לשולח, והלקוח הסופי משלם את החשבון. דומה קצת לגוביינא לצורך העניין.

פורסם

במקומך הייתי פשוט מסרב לקבל את החבילה. אסור להיכנע לפושעים האלה ודמי הפרוטקשן שלהם.

פורסם

אכן. ככל שעוד ישראלים יעשו זאת, כך חברות כדוגמת handtec ילמדו לא לשלוח דרך החברה החצופה הזו. ואולי אם מספיק ישראלים יסרבו לקבל, אז EMS יתעוררו ויבינו שהם מאבדים עסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים