עבור לתוכן

היתה לך בעיה עם סמסונג S3?

Featured Replies

פורסם

כי אני מחפש לקנות.

תודה

פורסם

לS3 יש שתי בעיות מרכזיות:

1. SUDDEN DEATH SYNDROME - מכשירים שפשוט מתים יום אחד בלי אזהרה. בכל הרום החדשים הבעיה הזו תוקנה. צריך לוודא שיש לך רום סטוק 4.1.2 לפחות או (עדיף בלי קשר) רום מקוסטם עדכני.

2. כפתור הדלקה בעייתי - יש הרבה דיווחים ברשת על כפתור הדלקה שמתקלקל אחרי כשנה ומתחיל להתקע, דבר שגורם לריסטרטים בלתי פוסקים של המכשיר. לי יש את הבעיה הזו. יש 2 פתרונות - או להחליף כפתור במעבדה, עניין של כ200 ש"ח או לעשות כמוני ופשוט להפסיק (כמעט) להשתמש בכפתור הנ"ל.

אני לא מכיר עוד בעיות כוללות מלבד הרום המזעזע של סמסונג אבל זה ניתן לפתרון ע"י רום מקוסטם נורמלי (לדוגמא SLIMROM). מה שכן - יש לו רק גיגה זכרון אחד וזה מורגש. הייתי הולך על מכשיר עם 2 גיגה זכרון.

פורסם

בקשר ל- SDS, אני ממליץ להימנע ממכשירים שיוצרו לפני 2013 (הבעיה סודרה חומרתית ביצור של 2013<). עדכון לאנדרואיד 4.1.2 הוא רק "מונע" את המוות של המכשיר בכך שהוא גורם לאתחול במקום נזק לרכיב הזיכרון, לפי ניסיון אישי ודיווחים ברשת לא תמיד זה עובד.

פורסם

לאימי היה כשנה וחצי את ה S3 כסמארטפון ראשון. היא משתמשת הרבה (צילום, עריכת תמונות, פייס, וואטסאפ ועוד) והיתה מרוצה. היא החליפה לנוט3, וממש מרוצה מהשדרוג.

אבל למה לקנות מכשיר מיושן כזה? יש באותו רמת מחירים מכשירים יותר מהירים ועם אנדרואיד חדש יותר וממשקים מוצלחים יותר.

פורסם

לי יש S3 ולא הייתי קונה אחד חדש כיום.

הטלפון בן שנתיים וחצי ולא נתמך יותר ע"י סמסונג בעדכוני תוכנה.

לטלפון זכרון של רק 1GB והממשק של סמסונג חונק אותו בפעולות יומיומיות.

במחיר דומה הייתי ממליץ לך על LG G2 או נקסוס 5.

פורסם
לS3 יש שתי בעיות מרכזיות:

1. SUDDEN DEATH SYNDROME - מכשירים שפשוט מתים יום אחד בלי אזהרה. בכל הרום החדשים הבעיה הזו תוקנה. צריך לוודא שיש לך רום סטוק 4.1.2 לפחות או (עדיף בלי קשר) רום מקוסטם עדכני.

2. כפתור הדלקה בעייתי - יש הרבה דיווחים ברשת על כפתור הדלקה שמתקלקל אחרי כשנה ומתחיל להתקע, דבר שגורם לריסטרטים בלתי פוסקים של המכשיר. לי יש את הבעיה הזו. יש 2 פתרונות - או להחליף כפתור במעבדה, עניין של כ200 ש"ח או לעשות כמוני ופשוט להפסיק (כמעט) להשתמש בכפתור הנ"ל.

אני לא מכיר עוד בעיות כוללות מלבד הרום המזעזע של סמסונג אבל זה ניתן לפתרון ע"י רום מקוסטם נורמלי (לדוגמא SLIMROM). מה שכן - יש לו רק גיגה זכרון אחד וזה מורגש. הייתי הולך על מכשיר עם 2 גיגה זכרון.

יש לי את בעיה 2! זה נגרם כתוצאה ממגן שלחץ עליו, בלי המגן זה לא קורה. ואני באמת הפסקתי להשתמש בו, הורדתי רום SLIMKAT שמבוסס על אנדרואיד נקי בלי הTOUCHWIZ הכבד, ואין צורך בכפתור הזה כי 2 לחיצות פשוט מכבות את המסך.

חוץ מזה הוא מחזיק לי יפה מאוד שנתיים וחצי.

למרות כל זה לא הייתי קונה כי הוא באמת ישן, אבל לבחור שמעלי - איך הגעת לG2? הוא עולה הרבה יותר.

הייתי חוסך וקונה איזה 1+1 או אפילו מהמר על מכשיר סיני פחות מוכר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע? אשמח לשמוע הצעות גם מאחרים. מחפש מכשיר עם מסך גדול וחריץ זיכרון ובסביבות 1500, ושנתיים אחריות

פורסם

יש את ה Xperia Z של סוני שלדעתי עדיף על ה S3. הוא כבר מעודכן ל 4.4.4 ויעודכן ל 5. יש לו כרטיס SD, לא יודע לגבי שנתיים אחריות.

אבל אם אתה מוכן לוותר על האחריות בארץ ולקנות מכשירים סיניים מהירים ואיכותיים יחסית, יש כל מיני אפשרויות. או אם אתה מוכן לוותר על ה SD ולשלם קצת יותר, יש את את הנקסוס 5 ואת ה G2 שבליגה וחצי מעליהם.

פורסם

אחריות בסמארטפונים לא שווה כלום לדעתי, אלא אם כן זה פגם שהגיע מהיצרן, אם בא לך לקחת סיכון קצת, תוכל לקנות 1+1 מהאתר הרשמי [ או ממוכר סיני ולהגדיל את הסיכון חח ], תוכל לשלוח לארץ דרך BUY2USA ולשלם מיסים בוודאות [ סהכ 2,000 שח כולל מכס בערך], או לשלוח דרך חברה כמו SHIPITO ועם קצת מזל יכול לצאת לך לשלם בערך 1,500. זה נשמע מסובך [וגם צריך להשיג הזמנה] אבל זה את זה, לא תוכל למצוא מכשיר מתחרה בתקציב כזה. יש קבוצה ישראלית בפייסבוק, תבדוק שם אם אתה מעוניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים