עבור לתוכן

ההבדל בין Z3 ל Z3 קומפקט?

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני מתכוון לקנות את אחד משני הניידים הנ"ל . רציתי לדעת מה ההבדל בניהם למעט הגודל ? אני מודע לכך שיש שוני בסוללה ובראם לטובת הZ3.

אני מתכוון שאם השימוש העיקרי שלי זה שיחות , סמס, גלישה וצילום לפעמים , בלי לשחק . האם אני יכול להסתפק בקומפקט למרות שאין מגבלה כספית ?

תודה . אלישע

פורסם

אתה יכול להסתפק בקומפקט לגמרי.. הגודל של ה z3 מפלצתי.. הסוללה שלו גדולה יותר מהסיבה הפשוטה שהמכשיר עצמו גדול יותר. תשווה את הסוללה של הקומפקט ביחס למכשירים עם מסך בגודל הזה.. הסוללה של הקומפקט מעולה. ממליץ לך בחום עליו. אני מאמין שאשדרג למכשיר הזה בעתיד

פורסם

תחשוב פעמיים על הסוני z3 compact.

חבר רכש כזה, שבועיים אחרי הרכישה נשבר לו גב המכשיר.

אחרי חודש, מנפילה מגובה נמוך מאוד, נשבר גם המסך, אבל מה זה התרסק!

סוני לא לוקחים אחריות (מתברר שזו מחלה, כנראה סדרת יצור פגומה- אתה מוזמן לחפש ברשת), ודורשים 1000 ש"ח לתיקון.

לשיקולך.

למען הסר ספק - אני זה שהמליץ לאותו חבר על הz3 compact, ואני בעצמי בעל z1 compact.

פורסם

יש מצב שזה כמה מכשירים ספציפים.. יש מלא סרטונים ביוטיוב שמפילים אותו ולא קורה כלום. יש אחריות של סלדון 20 ש"ח בחודש על כל דבר שלא יקרה.. כולל אטימה חדשה נגד מים. יש לי טלפון מאוד עדין של סוני, Xperia t, הקומפקט הרבה יותר עמיד ממנו ואני סך הכל מרוצה. בכל מקרה תבדוק, תשאל. מאוד מוזר לי לשמוע שנשבר מהר

פורסם

גם לי. ככל הנראה סדרת יצור של השבוע ה34-36 של 2014 (לפי XDA), שבמקרה המכשיר של החבר מאותה סדרת יצור.

מילא היו לוקחים אחריות, אבל זהו שלא. חוץ מזה המכשיר היה מדהים.

פורסם

אין דבר כזה לא לוקחים אחריות.. בכל מקרה ממליץ לכל בעלי מכשירי סוני, אחריות של סלדון. לא יקר ומכסה הכל

פורסם

כל טלפון עם גב זכוכית ישבר אם הוא יפול עם קצת חוסר מזל. (מישהו אמר אייפון????? אתה יודע כמה אייפונים עם גב שבור יצא לי לראות?)

בגלל זה להפחיד אנשים נגד רכישה של אחת מהמכשירים הכי מגניבים שיש היום בשוק?

פותח הדיון, אם אתה מעדיף טלפון קטן יותר על חשבון גודל המסך, זאת כרגע האופציה הכי טובה שיש לך לדעתי. זה בערך הטלפון "מיני" היחיד שאשכרה השאירו אותו highend ולא סירסו לו את הצורה והפכו אותו לגרוטאה מעפנה כמו ששאר החברות עשו בדגמי המיני שלהן.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-review-1135.php

פורסם

תנו לי סיבה אחת הגיונית למה המכשירים של סוני נדירים יחסית, למרות שהם מכשירי אנדרואיד הכי טובים היום בשוק... כל הביקורות עליהם מצויינות

פורסם

גב שנשבר בכיס/ מנפילה של כ20 ס"מ (וברשת גם יש מקרים שאחרי נפילה נמוכה, נשבר הגב אבל אחרי זמן), זה נראה לך סביר?

מצטער, אבל הגלקסי 4 שהיה לפניו שרד דברים הרבה יותר גרועים מבלי להישבר.

פורסם
תנו לי סיבה אחת הגיונית למה המכשירים של סוני נדירים יחסית, למרות שהם מכשירי אנדרואיד הכי טובים היום בשוק... כל הביקורות עליהם מצויינות

א. הם ממש לא "נדירים יחסית".

ב. פופולריות של מוצר מסויים בשוק נובעת בעיקר משיווק, בלי שום קשר לאיכות שלו לא לטובה ולא לרעה.

ג. אם אתה מדבר על ישראל אז כאמור סעיף ב'.

גב שנשבר בכיס/ מנפילה של כ20 ס"מ (וברשת גם יש מקרים שאחרי נפילה נמוכה, נשבר הגב אבל אחרי זמן), זה נראה לך סביר?

לא במיוחד, אבל אני לא מכיר את המקרים שאתה מדבר עליהם וראיתי כמה Z3-קומפקטים בחיי שנשארו שלמים ובריאים.

פורסם

naki, לגבי נדירות המכשירים, לדעתי זה בגלל שיווק בעייתי.

כמכשירים הם מעולים ומתעלים על הגלקסי בהרבה.

בכל אופן, אני בהתנהלות מול סוני ארה"ב ואולי משם תגיע הישועה.

פורסם

שלושה סרטונים, שניים על קומפקט, אחד על z2 כנראה שבאמת היה להם קו יצור פחות מוצלח הפעם

פורסם

לפי סקר שנעשה בXDA, נראה שזו בעיה במכשירים שהם מתקופת ייצור מסויימת. אם תחליט לקנות, תוודא שזה מכשיר מתקופת ייצור חדשה יחסית. אני כותב מהסמארטפון, לכן אין לי כ"כ סבלנות לשים פה קישור למידע והסקר המדובר.

פורסם

הבנתי גם שאמורה להיות הוזלה במחיר... הקומפקט עולה עכשיו בסביבות 2500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות אותו השבוע באילת . איך אני יכול לבדוק ולדעת מאיזו סדרת יצור המכשיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים