עבור לתוכן

צריבת רום\ריקברי על samsung galaxy s4 gt i 9500 מסין. אפשרי?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי.

הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה.

מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם...

האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל.

יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה:huh:

נ.ב

הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות ממספרים שמתחילים כך 05412345678 וsms-ים ממספרים שמתחילים כך +9725412345678

הבעיה היא שהפלאפון לא מקשר בין שני המספרים (הוא חושב שמדובר באנשי קשר שונים) מה שאומר שאני אצטרך לעבור על כל המספרים בספר טלפונים שלי ולשכפל כל איש קשר ולתת לו מספר משתי הצורות (זה פשוט נראה לי מטופש לעשות את זה)

בכל מקרה, הניחוש המושכל של מי שדיברתי איתו על הנושא הוא שהבעיה היא ברום, אם מישהו מכיר מקור שונה לבעיה אשמח לשמוע...

פורסם

פשוט מאוד, זה לא סמסונג, לא גלקסי, ולא s4. אז כל פעולה שאתה מנסה לעשות כאילו זה זה נועדה לכישלון.

תנסה למצוא רקבורי\רומים לדגם שיש לך באמת. יש מכשירים סינים מצויינים עם מגוון רומים ומדריכים, אבל כנראה זה לא המקרה...

פורסם
  • מחבר

קניתי את זה ממוכר מוכר באיביי (חיפשתי galaxsy s4 באיביי והוא היה בטופ סיילרס).

בדקתי את ה-IMEI של המכשיר (*#06#) ועל ידי אתר באינטרנט ווידאתי שהמכשיר אכן I9500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים