עבור לתוכן

מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח לצרכי עבודה ומדיה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

* מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה.

ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס.

* גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה.

* אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול

* זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8

* HDMI חובה

* גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב)

* התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8.

* אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ואמינה (ASUS, DELL ..)

את המחשב אקנה בארץ.

תודה רבה לעוזרים.

נערך על-ידי Rami R

פורסם

http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5547-in-rd33-7801-%D7%93%D7%9C?aff=Zap

5 שעות סוללה, יותר מזה יהיה קשה לקבל יחד עם מסך טוב. המסך הוא מבריק ומגע, לא אידיאלי אבל לפחות הפאנל הוא IPS.

המחיר של המחשב עלה לאחרונה, לא ברור למה.

פרמטר זמן הסוללה הגדרת קשה למציאה יחד עם מחשב בעל ביצועים חזקים.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לך!

במידה ואני מתפשר על זמן סוללה, מה הן האופציות שלי?

*עריכה*

קראתי קצת והבנתי שלפי סיומת הדגם במעבד אפשר להסיק את היחס תמורה בין ביצועים לחסכון בחשמל. בגלל שהייעוד שלו בעיקר יהיה לעבודה בבית כמחשב מרכזי אעדיף בהחלט שהיחס יהיה לטובת הביצועים.

אז 3 שעות מבלי ליהיות מחובר לשקע חשמל זה בקשה מוגזמת לדרישות שלי?

שוב תודה

נערך על-ידי Rami R

פורסם

לא, אין יחס ישיר גמור בין מעבד חסכוני לחזק. זה תלוי בקיבולת של הסוללה ובגורמים נוספים שמשפיעים על ניצול החשמל במחשב.

אם תוכל לחיות עם 3 שעות אז הייתי לוקח את זה בלי לחשוב פעמיים:

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1

פורסם
  • מחבר

נראה מעולה, שמתי לב שהוא "נחות יותר" מבחינת זכרון פנימי ומעבד מהדגם שהצעת לי מקודם אך בעל מסך מט ששזה יתרון בשבילי בעבודה מול מחשב.

מבחינת ביצועים בעבודת תכנות ו-VM אתה חושב שההבדל הוא קריטי?

המחיר זול יחסית, אני מאמין שזה בגלל האחריות למשך שנה בלבד, משתלם להוסיף עוד קצת כסף ולהרחיב ל-3 שנים?

נערך על-ידי Rami R

פורסם

שים לב שה-I7 הוא מעבד חסכוני בעוד ה-I5 שאני הבאתי לא.

זיכרון - ניתן להרחיב בהפרש המחירים בקלות.

המסך הוא אכן מט ו-FHD IPS איכותי.

האחריות היא ל-3 שנים כפי שרשום בתיאור המוצר. לא שנה, יש להם שם טעות בפרמטר. המחשב הזה מגיע עם 3 שנים סטנדרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים